Fal Sepeti Deneyimleri

Deneyimlerimi geçen sayfalarda paylaşmıştım buraya da kopyalayayım..

Fal sepetinde benimde fazlaca deneyimin oldu sizlerle paylaşmak istiyorum bunları umarım fikir olur sizlerde..

Derin Hisler : Kahve falı baktırmıştım Şubat ayında kızımın sağlık sorunlarından dolayı onları sormuştum bana vade vermedi ama düzeleceğini söylemişti şükür kızım iyi oldu.

Emre Dinç : Onada kahve falı atmıştım ayını hatırlamıyorum şimdi ama beğenmiştim genel evlilik hayatım ile ilgili mantıklı şeyler söylemişti.

Alex : Eşimin işi nedeniyle bir kaç ay yurtdışına gideceğini söylemişti olmaz öyle şey demiştim ama eşim Eylül ayında iş için Kazakistana gidecek ☹bir kaç ay gelmeyecek.

Duygu Aura : Çok tatlı dilli ama bana pembeci geldi , su zamana kadar dediklerini yaşamadım ama zamanı geldiğinde çıkarsa tekrardan yazarım.

Mısırlı Talia : Şiddetle tavsiye ederim , sağlam bir yorumcu yakalamak artık zor ama.

Anette Claire : Falımı geri çektiğim birisi 1.5 gün beklememe rağmen hala önümde 3 kişi olduğundan baktırmadım.

Efsun Zengin : Güzel ve tutarlı konuşuyor bekleyip göreceğim , bunda da çıkarsa yazarım.

Özgür Can : Havuzdan almıştı falımı beğenmedim.

Melih : Eski bir yorumcu tekrardan geldi , yorumlarını beğeniyorum.

Nesibe : Tavsiye ederim , çok önceden baktırmıştım ve bir çok dediği çıktı.

Gaus : Muallakta kaldığım bir yorumcu kendisi , tavsiye ederim de diyemem tavsiye etmemde diyemem size kalmış

Dennis : Güzel yorumluyor , vade vererek yorum aldığım birisi.

Bilge Saygın : Ne iyi ne kötü diyebilirim deneyebilirsiniz.

Ayışığı , Lal Akın , Duru Doğan , Samantha Grey , Ersan Sam , Neva Demir... Bunlardan kesinlikle uzak durun paranıza yazık olur.

Baktırdıkça yazarım.

teşekkürler..peki önerirmisiniz bana ordan birini
Fal sepetinde benimde fazlaca deneyimin oldu sizlerle paylaşmak istiyorum bunları umarım fikir olur sizlerde..

Derin Hisler : Kahve falı baktırmıştım Şubat ayında kızımın sağlık sorunlarından dolayı onları sormuştum bana vade vermedi ama düzeleceğini söylemişti şükür kızım iyi oldu.

Emre Dinç : Onada kahve falı atmıştım ayını hatırlamıyorum şimdi ama beğenmiştim genel evlilik hayatım ile ilgili mantıklı şeyler söylemişti.

Alex : Eşimin işi nedeniyle bir kaç ay yurtdışına gideceğini söylemişti olmaz öyle şey demiştim ama eşim Eylül ayında iş için Kazakistana gidecek ☹bir kaç ay gelmeyecek.

Duygu Aura : Çok tatlı dilli ama bana pembeci geldi , su zamana kadar dediklerini yaşamadım ama zamanı geldiğinde çıkarsa tekrardan yazarım.

Mısırlı Talia : Şiddetle tavsiye ederim , sağlam bir yorumcu yakalamak artık zor ama.

Anette Claire : Falımı geri çektiğim birisi 1.5 gün beklememe rağmen hala önümde 3 kişi olduğundan baktırmadım.

Efsun Zengin : Güzel ve tutarlı konuşuyor bekleyip göreceğim , bunda da çıkarsa yazarım.

Özgür Can : Havuzdan almıştı falımı beğenmedim.

Melih : Eski bir yorumcu tekrardan geldi , yorumlarını beğeniyorum.

Nesibe : Tavsiye ederim , çok önceden baktırmıştım ve bir çok dediği çıktı.

Gaus : Muallakta kaldığım bir yorumcu kendisi , tavsiye ederim de diyemem tavsiye etmemde diyemem size kalmış

Dennis : Güzel yorumluyor , vade vererek yorum aldığım birisi.

Bilge Saygın : Ne iyi ne kötü diyebilirim deneyebilirsiniz.

Ayışığı , Lal Akın , Duru Doğan , Samantha Grey , Ersan Sam , Neva Demir... Bunlardan kesinlikle uzak durun paranıza yazık olur.

Baktırdıkça yazarım.

Sonuç olarak Derin Hisler, Alex, Mısırlı Talia, Dennis ve Nesibe’nin falları çıkmış. Sizce hangisine baktırayım ? Emre Dinç’in dedikleri çıktı mı ?

Sonuç olarak Derin Hisler, Alex, Mısırlı Talia, Dennis ve Nesibe’nin falları çıkmış. Sizce hangisine baktırayım ? Emre Dinç’in dedikleri çıktı mı ?
Vallahi çıkmazsa diye korkarım ben sonra ben dedim baktırdı diye düşünürüm net bir isim veremem ama Talia , Nesibe veya Alex diyebilirim. Bunlardan birini sen seç.

Bunu buldum belki yardımcı olur

Meraba size özelden mesaj atamıyorum Ahmet cansoy’ a su falı attım fakat sizin dediklerini görünce şaşırdım olayı farklı derken ne demek istediniz? Burda yazmak istemezseniz bana özelden de yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…