- 4 Temmuz 2019
- 33
- 26
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Allah iyiliğini versinayy neyi varmış ahmet cansoyun cinleri falan mı
olabilir bence deAllah iyiliğini versinolur mu olur , ben inanıyorum öyle olan falcılar var.
Canım ben şimdi baktıracağım, olacak dedikleri olan bir falcı istiyorumSorunuz varsa yanıtlayabilirim yorumcularla ilgili. Hepsini denedim neredeyse
Arkadaşım benim kimseyi kandırdığım Yok ben zaten o kişi hatalı diyorum yaptığı yalnış siz haklısınız demek istediğim bunu o kişiyle konuşmanın doğru olduğu.
Bilmiyorum valla benimkini de daha yorumlamadıayy neyi varmış ahmet cansoyun cinleri falan mı
Uzatmayacağım zaten ama burada bunu yapan tek ben değilim , ilk açıklamamda da söylediğim gibi bir bayandan gördüm de yaptım , yapanlar fazlasıyla var. Hesabı kapatı bulamadığım için kapatamiyorum ama bir daha girmeyeceğim.
Onu herkes istiyor canım. Bulursan bana da haber etCanım ben şimdi baktıracağım, olacak dedikleri olan bir falcı istiyorum
Valla benim aklıma bile gelmedi. Kendi sitesine yazdım da ne bilim burda açık ya her şeyBedava baksın diye rapor etmeyenler, para kaptırıp parasını alabilmek için rapor etmeyenler hepinize saygılar....
Hacı ben bi süre atmıycam fal
Ama geri dönüşte alexi denemeyi düşünüyorum
Sen de bi dene istersen
ayy neyi varmış ahmet cansoyun cinleri falan mı
Dennis ve Nas Kendinehas isimli falcılara kahve falı attım, merakla bekliyorumOnu herkes istiyor canım. Bulursan bana da haber et
oy maşallahDennis ve Nas Kendinehas isimli falcılara kahve falı attım, merakla bekliyorum
Ahmet kim ? Ben öyle birini söylemedim ki.oy maşallahartık bol bol yorumlarını bekliyoruz ahmet nasıldı
ha ona başkası baktırıyordu sorryAhmet kim ? Ben öyle birini söylemedim ki.
Dennis ve Nas Kendinehas’tan yorumlarım geldiği zaman sizlere aktaracağım.
Mesela kredilerimden 10 ₺, mobil ödeme ile 10 ₺ ödeme yapsam yani 1 falda ödemelerimi yarı yarıya yapsam olur mu ?ha ona başkası baktırıyordu sorry
nas iyi bence, benim hediye falda denk gelmişti.Dennis ve Nas Kendinehas isimli falcılara kahve falı attım, merakla bekliyorum
hiç bilmiyorumkiiiiMesela kredilerimden 10 ₺, mobil ödeme ile 10 ₺ ödeme yapsam yani 1 falda ödemelerimi yarı yarıya yapsam olur mu ?
Dennis’e attığınız eski fallara baksanız ? Nas iyi derken söyledikleri çıktı mı ? Benim için eski fallarına bakıp değerlendirme yaparsanız çok mutlu olurumnas iyi bence, benim hediye falda denk gelmişti.
dennis'e bayadır atmadım. yorumunu merak ediyorumm