Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar Fal Sepeti’nde teknik destekten çok memnun kaldım, dün Ahenk Özüm adlı falcının iadesini yapıp, %50 indirim kuponu verdiler. Bugün de bir falcıyı çok bekledim iadesini istedim, başka bir falcıya baktıracağım. Teknik Destek bölümü Yemek Sepeti gibi hemen mesajlarımıza dönüyor, ben böyle bilmiyordum 😂

zülal şen nasıl?
Ben yorumunu bependim konu dışı diyip işle ilgili birşey söylemişti o bikaç gğn içinde doğrulandı şuanlık durumumla ilgili yaptığı yorum doğruydu inanılmaz bolluk içindesin sadece bu konu var kafanda demişti şükürler olsun gerçekten öyle :) yorumları benim hoşuma gitti zülalin ama khave falının süresi 6 hafta değişti spesifik bir tarih vermedi

hem de nasıl sürekli birşey duymak istiyor insan. o sitede evren iyi dediniz ücreti be kadar gerçekten iyi mi sizce
Bk
hem de nasıl sürekli birşey duymak istiyor insan. o sitede evren iyi dediniz ücreti be kadar gerçekten iyi mi sizce
Yemin ederim ilk baktırmada evren beye baktırmıstım dediğim gibi önceden hiç fal baktırmazdım,direk ayrıldıgım sevgilimin kişiliğini ilişkide sen erkek o kız gibi cıkıyor demesi falan onları anında analiz etti şok oldum.Sonra baktırdım bikaç kere daha ona ,yavas yavas bu sefer dha baska seyler dedi ve ücreti gönderiyosun ya sana saat veriyor o saatte kendi seni arıyor direk sanki bi yerden okur gibi anlatıyor sana sonra diyor sorun varsa sorabilirsin.Bana dediği 2-3 şey yakın zamanda cıktı hisleri aşırı kuvvetli bence bi baktır evren bey bide anıl bey en iyileri.Ama evren bey daha iyi bide cok tatlılar kibarlarda.50 tl kahve falı,tarot 75,su falı 150 orda.ben bi kere su baktırdım evren beye ben normalde sözlencektim tepetaklak oldum o sebeple baktırdım,bana dediki havada kalmış yüzükler var sen sözlü yada nişanlımıydın ben şok oldum..hatta anıl bey bana dedi yeter bak bu kadar baktırmak enerjini alır bide paran gidiyor yeter biraz ara ver içini ferah tut dedi öyel her gün git baktır bakmıyolar ilgileniyolar baya insanla.

Bk

Yemin ederim ilk baktırmada evren beye baktırmıstım dediğim gibi önceden hiç fal baktırmazdım,direk ayrıldıgım sevgilimin kişiliğini ilişkide sen erkek o kız gibi cıkıyor demesi falan onları anında analiz etti şok oldum.Sonra baktırdım bikaç kere daha ona ,yavas yavas bu sefer dha baska seyler dedi ve ücreti gönderiyosun ya sana saat veriyor o saatte kendi seni arıyor direk sanki bi yerden okur gibi anlatıyor sana sonra diyor sorun varsa sorabilirsin.Bana dediği 2-3 şey yakın zamanda cıktı hisleri aşırı kuvvetli bence bi baktır evren bey bide anıl bey en iyileri.Ama evren bey daha iyi bide cok tatlılar kibarlarda.50 tl kahve falı,tarot 75,su falı 150 orda.ben bi kere su baktırdım evren beye ben normalde sözlencektim tepetaklak oldum o sebeple baktırdım,bana dediki havada kalmış yüzükler var sen sözlü yada nişanlımıydın ben şok oldum..
teşekkür ederimm.. fala verdiğim paralar artık öyle haddini aştı kison kez kime baktırsam bilemedim. eski yorumlara bakıyırum talia için hiç çkmadı diyen cok nesibeye çıkmadı diyen cok ne yapsam bilemedm

teşekkür ederimm.. fala verdiğim paralar artık öyle haddini aştı kison kez kime baktırsam bilemedim. eski yorumlara bakıyırum talia için hiç çkmadı diyen cok nesibeye çıkmadı diyen cok ne yapsam bilemedm
bence son baktır sonra kendini dizginle bak cok beter ediyor insanı cidden enerjini alıyor,ben bıraktım suan dua okuyorum şu sıra düşün bana onlar esmaül hüsna oku dedi ya :))yani öyle paracı değiller bende tesadüf gördüm o sayfayı ya oraya baktır evrene anıla yada bildigin birine baktır ama biraz dur sen de,rahatsız ediyor çünkü cok baktırmak içsel manevi olarak.bende varya şu 1 ayda ne para harcadım fala,kafayı yedim ama işte

bence son baktır sonra kendini dizginle bak cok beter ediyor insanı cidden enerjini alıyor,ben bıraktım suan dua okuyorum şu sıra düşün bana onlar esmaül hüsna oku dedi ya :))yani öyle paracı değiller bende tesadüf gördüm o sayfayı ya oraya baktır evrene anıla yada bildigin birine baktır ama biraz dur sen de,rahatsız ediyor çünkü cok baktırmak içsel manevi olarak.bende varya şu 1 ayda ne para harcadım fala,kafayı yedim ama işte
ben de öyle bir de hepsi aynı sonucu dese kabul edip beklicem ama neyse artk. son kez baktırıp akışa bırakıcam

ben de öyle bir de hepsi aynı sonucu dese kabul edip beklicem ama neyse artk. son kez baktırıp akışa bırakıcam
mesela ben bu sitede baktırdım ya,dedim dur melek hanıma cemile hanıma falan baktıraym hepsi aynı şeyleri dedi.hani dicem anlaştılar hatta dedim hepiniz aynısını diyosunuz dedim şaşırdım.bence bi dene orayı ben bikaç gün sonra gene baktırcam

mesela ben bu sitede baktırdım ya,dedim dur melek hanıma cemile hanıma falan baktıraym hepsi aynı şeyleri dedi.hani dicem anlaştılar hatta dedim hepiniz aynısını diyosunuz dedim şaşırdım.bence bi dene orayı ben bikaç gün sonra gene baktırcam
evren’e baktırıcam ben de son kez. sonra durucam. hepımızın dıleklerı kabul olsun inşallah:KK200:

kahve falı geçti içimden. siz kahve baktırdınz mu ondada detaylı bakıyolar mı
evet evet kahve baktırdım zaten ilk ,işte ilk evrene baktırdım kahve baya baya ilişkimde benim ve sevgilimin rollerini dedi sonra o bildikleri cıkan seyleri ilk kahvede dedi zaten.sonra işte merak ettim su falı baktırdım bi kere.ilk kahve baktır bak memnun kalcanmı sen de ordan ama diyor baya şey kahvede de.ama su falında tarşh bide isim veriyor dogum tarihiyle bakıyor ama bence ilk kahve baktır

X