Fal Sepeti Deneyimleri

Ben de bi ara yapmistim ise de yariyo aslinda of instagramda baktirdigm falciya atasim geliyo da o donem gaza gelip ayni surecte uc kere attim (10-15 gun icinde) 50’ser tlden... tut kendini dreamy... alisveris yaparsin o parayla tut....

erkek kafasını anlamak için youtube'dan adil yıldırım'ın kanalına bi bakın isterseniz. yeni keşfettim, bayılıyorum adama.. keşke sevgilim varken tanısaymışım valla
Ben de aRada izliyorum adil yildirimi muthis kendinden emin acikliyor her seyi begeniyorum bende onu. Aslinda erkekler cok duz mantik ya biz asiri karmasik dusunen varliklar olunca onlari da oyle saniyoruz

Ben de bi ara yapmistim ise de yariyo aslinda of instagramda baktirdigm falciya atasim geliyo da o donem gaza gelip ayni surecte uc kere attim (10-15 gun icinde) 50’ser tlden... tut kendini dreamy... alisveris yaparsin o parayla tut....
Canım valla tut kendini ya yazık günah o paraya eski falları açıp dinleyelim en iyisi bende alex son bir daha asla atmayacağım diye söz verdim kendime

Ben de aRada izliyorum adil yildirimi muthis kendinden emin acikliyor her seyi begeniyorum bende onu. Aslinda erkekler cok duz mantik ya biz asiri karmasik dusunen varliklar olunca onlari da oyle saniyoruz
valla sorma. adamı izledikten sonra aydınlanma yaşadım resmen

Canım valla tut kendini ya yazık günah o paraya eski falları açıp dinleyelim en iyisi bende alex son bir daha asla atmayacağım diye söz verdim kendime
Evet evet yazik gunah ya vallahi . Ama bi yandan suan turk kahvesi yapiyorum bu 1.5 ayin serefine surpriz yorumcuya atiyim bari dedim.. arkadas fal sepeti bi iosa gelemediiiii

Bana da fal yorumluyor gibi gelmiyor.

İlk defa fal attığımda Alex bende nokta atışı bazı tespitlerde bulunmuştu aslında ki ben hiçbir detay vermeden çok genel bi şekilde sormuştum sorumu. Karşı tarafın hisleri için söyledikleri doğru mu bilmiyorum ama en azından mevcut durumu iyi analiz etmişti. Fakat ikinci ve üçüncü falımda benim de daha çok tavsiye verir gibi konuştu. Detay verdikçe ve soruyu uzattıkça işi daha çok tavsiyeye bağlıyor bence.

Benim de geldi alexten falım şimdi, çok olabilecek gibi değil söyledikleri ama çok tatlı biri olduğunu söyleyebilirim, istediğin kadar soru sorabilirsin, soru cevap kısmına bekliyorum demiş mesela, bu bile çok büyük artı benim için. Hani dün uyumsuza bugün alexe baktırdım, hangisi derseniz alex derim sanırım

ya ben artık karar verdim herkese bir tane fal atacağım. Daha önceden 75 kere fal attıklarıma söyledikleri çıkana ya da tamamen patlayana kadar bir daha asla atmayacağım mesela. Hem böylece daha az fal atarız belki kızçeler

Kızlar ben hepinize fal bakayım,bende dahil kim için baktırıyorsanız olumsuz..Kabullenin bu gercegi ve hayatınıza devam edin..Konustugum kisilerin durumları umutsuz vaka..Adamla tanışıp aylardır ilişki olacakmı diye burada fal atıp duranmı,yok sevgilisi başkasıyla evlenmiş ayrılır diye bekleyenmi,evli adam çocuğu bile oluyor hala buradan fal atıp medet umuyorsunuZ..Ya bir toplanın kendinize gelin cidden,neyin kafasındasınız??Ilişki istese bir erkek kimse tutamaz onu,gelir başlatır,yok işiymiş gücüymüş bilmem ne..Sevse yanında başkası olurmu?Istemiyorlar işte bir şekilde..Bunu kabullenin artık yolunuza bakın ya..Hırs alsanlz ne olcak,pişman olsa ne olacak??Sırf adam sürünecekmi diye fal üstüne fal atanlar..Kendinize yapıyorsunuz,onlara birsey olmuyor..Bakın siz paranızı burda buna harcayıp evde beklerken dışarda hayat geçip bitiyor..Dost acı söylermiş..Ben artık kabullendim ve bu sayfayı kapıyorum.Darısı size

Tüm yorumculara fal mı baktıracaksın? Bence söylediğin mantıklı, ben de haftada bir gün birkaç farklı kişiye fal baktırıyorum. Beğendiklerim olursa birkaç ay sonra aynı kişiye fal baktırıyorum.

4 yıl bekleyeni gördü bu gözler:)

dediklerinde haklısın ama zaten biz o gerçeği kabullenemediğimiz için, içimizdeki umut hep var olduğu için falı bırakamıyoruz.
takıntı haline geliyor ve bu senin ya da başkasının demesiyle bırakılabilecek, vazgeçilebilecek bir şey değil.
insanlar bu bilince bir dönem sonra zaten varıyorlar. örneğin ben; 8 ay ayrılık acısı çektim. başta fala çok sarmamıştım ama kendimi eve kapatmış ve sürekli ağlıyodum. bir süre sonra fala sarınca dönecek diye beklentiye girdim ve o sıra o umut beni canlı tutuyordu. terapi yani. evet sağlıklı bir yol değil, direkt psikoloğa gitmek gerek ama seansına 300 tl verip karşılayamazdım o dönem bir öğrenci olarak.
o yüzden böyle yazıp insanları yaralamaya ve yargılamaya gerek yok.
nasıl mutlularsa devam etsinler, etmeliler. bir süre sonra bilinçlenecekler zaten. benim haziran-temmuza arasında olduğum gibi.

Valla baktırmadığım bi uyumsuz kalmıştı işte ona da dün baktırdım. Zaten hepsine baktırdım bu süreçte

Şahsen ben kavga, küslük gibi durumlarda hala barışma ve düzelme şansının olduğunu düşünüyorum. Ama bir çok insan öyle durumlar için baktırıyor ki, onlara gerçeği söyleyecek hiç eşleri dostları olmadığını düşünüp üzülmüşümdür ben de. Adamlar tarafından karakola şikayet edilenler, dört aylık bebek babası adamın karısını asla sevmediğine, onla seks hayatı olmadığına, ayrılmasının an meselesi olduğuna inanıp bekleyenler. Hatta uğruna baktırdıkları adamlarla mahkemelik olanlar... inanın ben de feci hikayeler dinledim. Kişilik özelliklerinden, farklı beklentilerden doğan küslük ve ayrılıklar bitebiliyor. Örneğin ben geçen yaz kısa bir ayrılık yaşadım, herkes olumlu konuştu ve olay gerçekten de olumlu noktalandı. Ama fal baktıranlar arasında adamları ciddi saplantı haline getirenler çoğunlukta maalesef.
Kız, adam tarafından polise şikayet edilmiş; hala X benden hoşlanıyor mu adım atacak mı diye fal baktırıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…