- 14 Haziran 2019
- 665
- 762
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.141
Benimkini de beğenmiyor aslında Sandığım kadar kusursuz değilmiş öyle söylüyor....Hiç kaderinde var demedi bana hatta kimi sorsam beğenmiyor Alexcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkini de beğenmiyor aslında Sandığım kadar kusursuz değilmiş öyle söylüyor....Hiç kaderinde var demedi bana hatta kimi sorsam beğenmiyor Alexcim
Ben karşılaşmıştım. Ben falı göndereli 5 dk olmuştu ve bana 7 dklık bir ses kaydı atmıştı. Tabi hemen anladım hazır fal olduğunu ya da başka birinin falı olduğunu. Tabi iademi aldım. Saçma sapan işler yapıp insanları kandırıyor o kadın. Demek ki hâlâ devam ediyor aynı şeyleri yapmaya, insanları salak yerine koyuyorDaha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
Yani fal sepeti bu duruma kayıtsız mı kalıyor anlamıyorum ki, dolandırıcılığa zemin sağlayan bir site olmuş resmen, çıkarsınlar bu isimleri falcı listesinden. Ne ala memleket ya, bir şekilde maaşından para ayırıyor insanlar sen beni enayi yerine koyasın diye mi? Vicdanları ne kararmış arkadaş, hazır falı ona buna yollaBen karşılaşmıştım. Ben falı göndereli 5 dk olmuştu ve bana 7 dklık bir ses kaydı atmıştı. Tabi hemen anladım hazır fal olduğunu ya da başka birinin falı olduğunu. Tabi iademi aldım. Saçma sapan işler yapıp insanları kandırıyor o kadın. Demek ki hâlâ devam ediyor aynı şeyleri yapmaya, insanları salak yerine koyuyor
Ama haklısın. Bir de çıktı diyenler var beğenenler var. Acemi olanları kandırıyor işte demek ki. Belki atılması için çok şikayet gerekiyordur. Onun o yorumcunun iyice bir incelenip siteden atılması lazım. İnsanları kandırmaktan başka salak yerine koymaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Ümitlerimizi paramızı sömürüyor boş yereÇok yükselmişim
hangi falcı yaptı bunu, gönderemeyelim hiçbirimiz birdaha ona ?Ben karşılaşmıştım. Ben falı göndereli 5 dk olmuştu ve bana 7 dklık bir ses kaydı atmıştı. Tabi hemen anladım hazır fal olduğunu ya da başka birinin falı olduğunu. Tabi iademi aldım. Saçma sapan işler yapıp insanları kandırıyor o kadın. Demek ki hâlâ devam ediyor aynı şeyleri yapmaya, insanları salak yerine koyuyor
G geceninkralicesi sormuştu, Gaus adlı yorumcuhangi falcı yaptı bunu, gönderemeyelim hiçbirimiz birdaha ona ?
hahaha ya ben de çok övülmesine dayanamadım fal attım bakalım ne dicek diye. Gerçi negatif bi geçmişim var alexle bana bi olumsuz bi olumlu konuşmuştu ama yine de dayanamadım attım.alex dünkü falda exin seni cidden unutunca, kalbi ve aklında çıktığında sana mesaj atmayı kesicek demiş nasıl ya o beni unutunca mesaj atmaya devam eder sanıyodum bazen bizle dalga geçiyor diye düşünüyorum
ben eminim artık alex hisle veya öngörüyle değil mantıkla analiz ederek yorumluyor. o yüzden aldırma olumlu veya olumsuzahahaha ya ben de çok övülmesine dayanamadım fal attım bakalım ne dicek diye. Gerçi negatif bi geçmişim var alexle bana bi olumsuz bi olumlu konuşmuştu ama yine de dayanamadım attım.
Ya bazen falcılara da hak veriyorum biliyor musunuz bizimke uğraşmak kolay değil
Yaa ben de dün aynısını düşündüm bence alexe özgü bi durum değil bu son zamanlarda fal sepeti fallarım hep 4-5 dk geliyor eskiden 8-9 olurdu hatta yağmurun 16 dk fal attığını bilirim. Aslında alexe atmamın tek sebebi sanırım erkek olması. Hep kadınlara attım şimdiye kadar, sanırım bir de bi erkek gözünden duruma bakmak istiyorumben eminim artık alex hisle veya öngörüyle değil mantıkla analiz ederek yorumluyor. o yüzden aldırma olumlu veya olumsuza
bu arada dün 5dk bakmış fala normalde 7'den aşağı bakmazdı. indirimli atınca o da kısa tutuyor demek ki. üzdü bu durum
zaten olayı o alex'in biliyor musun. diğer attıklarımız tamam hislerle bakıyor ama kaıdn kafasıyla da yorumluyor. tavsiye kısımları falan bizim düşünce şeklimize göre. ama alex erkek olduğu için biiz doğru yönlendiriyor ve karşı tarafın yaptığı hareketleri neden veya niçin yaptığını algılıyor hemen.Yaa ben de dün aynısını düşündüm bence alexe özgü bi durum değil bu son zamanlarda fal sepeti fallarım hep 4-5 dk geliyor eskiden 8-9 olurdu hatta yağmurun 16 dk fal attığını bilirim. Aslında alexe atmamın tek sebebi sanırım erkek olması. Hep kadınlara attım şimdiye kadar, sanırım bir de bi erkek gözünden duruma bakmak istiyorum
Ahahaha aman iyi ki ayrıntı vermemişim o zaman çünkü topa tutulmaya hiç hazır değilim şayet karşı tarafın bi cami mikrofonundan seni sevmiyorum diye bağırmadığı kaldızaten olayı o alex'in biliyor musun. diğer attıklarımız tamam hislerle bakıyor ama kaıdn kafasıyla da yorumluyor. tavsiye kısımları falan bizim düşünce şeklimize göre. ama alex erkek olduğu için biiz doğru yönlendiriyor ve karşı tarafın yaptığı hareketleri neden veya niçin yaptığını algılıyor hemen.
Ben böyle durumlarda youtube a sarıyorum ya ne için baktırıyorsanız ona göre bir sürü deste seçmeli açılım var mesela ben platonikler için deste seç yazıyorum beğendiğimi izliyorum tavsiye ederim çünkü BEDAVAEn son 9 ocakta buket turkmene baktirmistim. Cok daha huzurlu gecti falsiz gecen surecim.. cok gaza geldim bu ara ama baktircak kimse de yok indirimi de kacirdim
Yani fal sepeti bu duruma kayıtsız mı kalıyor anlamıyorum ki, dolandırıcılığa zemin sağlayan bir site olmuş resmen, çıkarsınlar bu isimleri falcı listesinden. Ne ala memleket ya, bir şekilde maaşından para ayırıyor insanlar sen beni enayi yerine koyasın diye mi? Vicdanları ne kararmış arkadaş, hazır falı ona buna yolla
hangi falcı yaptı bunu, gönderemeyelim hiçbirimiz birdaha ona ?
G geceninkralicesi sormuştu, Gaus adlı yorumcu
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Fallar karışmış denildi, falımı tekrar yolladı ama kısa bir fal olmuş.Gaus cok eskiden benimde promosyon falimi almisti rezaletti bolca tavsiye doluydu , iade almistim o zaman
erkek kafasını anlamak için youtube'dan adil yıldırım'ın kanalına bi bakın isterseniz. yeni keşfettim, bayılıyorum adama.. keşke sevgilim varken tanısaymışım vallaAhahaha aman iyi ki ayrıntı vermemişim o zaman çünkü topa tutulmaya hiç hazır değilim şayet karşı tarafın bi cami mikrofonundan seni sevmiyorum diye bağırmadığı kaldı