- 11 Ekim 2017
- 1.294
- 2.509
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.181
Ki senin sevgilin de geri döndü diye hatırlıyorum bendediklerinde haklısın ama zaten biz o gerçeği kabullenemediğimiz için, içimizdeki umut hep var olduğu için falı bırakamıyoruz.
takıntı haline geliyor ve bu senin ya da başkasının demesiyle bırakılabilecek, vazgeçilebilecek bir şey değil.
insanlar bu bilince bir dönem sonra zaten varıyorlar. örneğin ben; 8 ay ayrılık acısı çektim. başta fala çok sarmamıştım ama kendimi eve kapatmış ve sürekli ağlıyodum. bir süre sonra fala sarınca dönecek diye beklentiye girdim ve o sıra o umut beni canlı tutuyordu. terapi yani. evet sağlıklı bir yol değil, direkt psikoloğa gitmek gerek ama seansına 300 tl verip karşılayamazdım o dönem bir öğrenci olarak.
o yüzden böyle yazıp insanları yaralamaya ve yargılamaya gerek yok.
nasıl mutlularsa devam etsinler, etmeliler. bir süre sonra bilinçlenecekler zaten. benim haziran-temmuza arasında olduğum gibi.
Hakkında uzaklaştırma kararı çıkartılıp hala geri döner mi görüşme olacak mı diye sormak...var bir hayalimiz ajdjahahahahŞahsen ben kavga, küslük gibi durumlarda hala barışma ve düzelme şansının olduğunu düşünüyorum. Ama bir çok insan öyle durumlar için baktırıyor ki, onlara gerçeği söyleyecek hiç eşleri dostları olmadığını düşünüp üzülmüşümdür ben de. Adamlar tarafından karakola şikayet edilenler, dört aylık bebek babası adamın karısını asla sevmediğine, onla seks hayatı olmadığına, ayrılmasının an meselesi olduğuna inanıp bekleyenler. Hatta uğruna baktırdıkları adamlarla mahkemelik olanlar... inanın ben de feci hikayeler dinledim. Kişilik özelliklerinden, farklı beklentilerden doğan küslük ve ayrılıklar bitebiliyor. Örneğin ben geçen yaz kısa bir ayrılık yaşadım, herkes olumlu konuştu ve olay gerçekten de olumlu noktalandı. Ama fal baktıranlar arasında adamları ciddi saplantı haline getirenler çoğunlukta maalesef.
Kız, adam tarafından polise şikayet edilmiş; hala X benden hoşlanıyor mu adım atacak mı diye fal baktırıyor...
Sorma yahu, çok fena çok. Bacım sen ne içtin diye de soramıyor insanHakkında uzaklaştırma kararı çıkartılıp hala geri döner mi görüşme olacak mı diye sormak...var bir hayalimiz ajdjahahahah
Ne yazık ki birini delicesine kafaya takmak, sevmek böyle bir şey. Her şey ve herkes seni istemiyor diye bağırırken senin %0000,78 ihtimale tutunman. Allah yar ve yardımcımız olsun bu yoldaSorma yahu, çok fena çok. Bacım sen ne içtin diye de soramıyor insan
Valla belli de olmaz kızlar biliyor musunuz. Tamam polise şikayet edilmedim ama neler yaşadım neler. Belki o zamanlar ben de derdimi söylesem bana da bacım sen ne içtin derdiniz. Ama ne oldu, evlendi çocuğu oldu hala arıyor. Engelliyorum özelden arıyor, özel numaralara kapatıyorum başkasından arıyor. Yani gerçekten de belli olmuyor.Ne yazık ki birini delicesine kafaya takmak, sevmek böyle bir şey. Her şey ve herkes seni istemiyor diye bağırırken senin %0000,78 ihtimale tutunman. Allah yar ve yardımcımız olsun bu yolda
Bunları ben de görürüm umarım. Evlilik ve çocuk kısmı hariç tabii ki :)Valla belli de olmaz kızlar biliyor musunuz. Tamam polise şikayet edilmedim ama neler yaşadım neler. Belki o zamanlar ben de derdimi söylesem bana da bacım sen ne içtin derdiniz. Ama ne oldu, evlendi çocuğu oldu hala arıyor. Engelliyorum özelden arıyor, özel numaralara kapatıyorum başkasından arıyor. Yani gerçekten de belli olmuyor.
evet, çok şükür bu hazzı tattımKi senin sevgilin de geri döndü diye hatırlıyorum ben
Aman sen vazgeçtikten sonra görünce sadece sinirlerin bozuluyorBunları ben de görürüm umarım. Evlilik ve çocuk kısmı hariç tabii ki :)
ayy datein olumlu geçti yaniiHello arkadaşlarrrr, ben bugün yeni biriyle başladım gibi sırf bir faydam olsun diye tellwe’deki tüm fallarıma baktım hani bu durumu bilen biri var mı diye, yaw arkadaş biri bile mi tutmaz
Neyse yine de yazayım
Çingeneye son baktırdığım falda ki 3 ay oluyor. Şubat Mart aylarında biri olacak demiş. Fiziksel özellik vermiş tutuyo, yaş aralığı vermiş tutturmuş. 6 tane harf saymış 3’ünü tutturmuşÖzel sektör demiş ama özelde çalışmıyor..
Bubastis 1 ya da 7 rakamları demiş tanışma ve başlama tarihimizle ilgisi yok, fiziksel özellik tutturmuş , burcu için ateş ya da su demiş. Burcu Akrep, yükseleni Yay.. tutturmuş diyebiliriz ya da sadece tesadüf
Uyumsuzz sadece 2 harf vermiş bu harfler soyadında var sayılır mıbir de yengeç burcu demiş ama değil
Banuyılmaz’a 2 ay evvel baktırmışım 29 hafta içinde tanışacaksın biriyle demiştesadüf bence sadece ,6 harf vermiş 3’ü tutuyor bu da tesadüf olabilir bilemiyorum
Klothoyağmur şubat 18’den sonra demiş, mart nisan gibi özellikle demiş. Koç , yay, aslan burcu demiş
Canlarım böyle yani benim pek tutmuyor ama objektif olarak yazdım, fal sepetini de tekrar dinleyip yazacağım faydam olsun isterim çok.
Bu arada dün güzel enerjisini yollayan herkese teşekkürlerKavansit Adaçayı için de
Umarım çok mutlu olursunHello arkadaşlarrrr, ben bugün yeni biriyle başladım gibi sırf bir faydam olsun diye tellwe’deki tüm fallarıma baktım hani bu durumu bilen biri var mı diye, yaw arkadaş biri bile mi tutmaz
Neyse yine de yazayım
Çingeneye son baktırdığım falda ki 3 ay oluyor. Şubat Mart aylarında biri olacak demiş. Fiziksel özellik vermiş tutuyo, yaş aralığı vermiş tutturmuş. 6 tane harf saymış 3’ünü tutturmuşÖzel sektör demiş ama özelde çalışmıyor..
Bubastis 1 ya da 7 rakamları demiş tanışma ve başlama tarihimizle ilgisi yok, fiziksel özellik tutturmuş , burcu için ateş ya da su demiş. Burcu Akrep, yükseleni Yay.. tutturmuş diyebiliriz ya da sadece tesadüf
Uyumsuzz sadece 2 harf vermiş bu harfler soyadında var sayılır mıbir de yengeç burcu demiş ama değil
Banuyılmaz’a 2 ay evvel baktırmışım 29 hafta içinde tanışacaksın biriyle demiştesadüf bence sadece ,6 harf vermiş 3’ü tutuyor bu da tesadüf olabilir bilemiyorum
Klothoyağmur şubat 18’den sonra demiş, mart nisan gibi özellikle demiş. Koç , yay, aslan burcu demiş♀
Canlarım böyle yani benim pek tutmuyor ama objektif olarak yazdım, fal sepetini de tekrar dinleyip yazacağım faydam olsun isterim çok.
Bu arada dün güzel enerjisini yollayan herkese teşekkürlerKavansit Adaçayı için de
Aslında yargılamak yada yaralamak için yazmadım,evet acıtabilir ama kabullenmek gerekiyor,diğeri daha büyük bir kayıp..Benim lafımla insanlar bunu bırakamazsa bile sürekli burada birbirine falcı pompalayıp durmak yerine bazen insanların yüzüne birşeyleri vurmak bir durup düşünmelerini sağlayabiliyor..Sen ağlamış,üzülmüş bir şekilde 7-8 ayda birşeylerin farkına varıp kurtulmuşsun ama senelerce burada geri donecekmi diye fal atıp bekleyen insanlar var..Arkadaşların yazdığı gibi hakkında uzaklaştırma çıkmış,yok adamın bebeği olmuş,evlenmiş vs..bunlara falcı söylemiyorsa birinin söylemesi lazım belkide..dost acı söylerdediklerinde haklısın ama zaten biz o gerçeği kabullenemediğimiz için, içimizdeki umut hep var olduğu için falı bırakamıyoruz.
takıntı haline geliyor ve bu senin ya da başkasının demesiyle bırakılabilecek, vazgeçilebilecek bir şey değil.
insanlar bu bilince bir dönem sonra zaten varıyorlar. örneğin ben; 8 ay ayrılık acısı çektim. başta fala çok sarmamıştım ama kendimi eve kapatmış ve sürekli ağlıyodum. bir süre sonra fala sarınca dönecek diye beklentiye girdim ve o sıra o umut beni canlı tutuyordu. terapi yani. evet sağlıklı bir yol değil, direkt psikoloğa gitmek gerek ama seansına 300 tl verip karşılayamazdım o dönem bir öğrenci olarak.
o yüzden böyle yazıp insanları yaralamaya ve yargılamaya gerek yok.
nasıl mutlularsa devam etsinler, etmeliler. bir süre sonra bilinçlenecekler zaten. benim haziran-temmuza arasında olduğum gibi.
Umarım çok mutlu olursun ❣
Bu arada adaçayı ne yahu, içecek miyiz sürecek miyiz ne yapacağız çabuk söyleyin ben de yapayım çok yalnızım
hadi senin için hayırlısı olsun. hemen dikkatimi çekti, klothoyagmur bana da koç, aslan yay burclarını söylemiş, benmi yanlış hatırlıyorum dedim ama değilmiş neyse tesadüftür sanırım. düzgün biri diye düşünüyorum ben bu falcıyı.Hello arkadaşlarrrr, ben bugün yeni biriyle başladım gibi sırf bir faydam olsun diye tellwe’deki tüm fallarıma baktım hani bu durumu bilen biri var mı diye, yaw arkadaş biri bile mi tutmaz
Neyse yine de yazayım
Klothoyağmur şubat 18’den sonra demiş, mart nisan gibi özellikle demiş. Koç , yay, aslan burcu demiş
TamamBen randevu için olumlu enerji isteyince Adaçayı yakarım demişti Kavansit, gelince anlatır:) Yakılan cinsi var sanırım tam bilmiyorum ama anlarız
bildikleri harfler a e gibi basit harfler mi?Fal sepetinde de yazılıları okuyup geldim şimdi seslileri dinleyemeyeceğim bu akşam yarın da onları dinler yazarım
Yazılı iki kişiye baktırmışım Derin Hisler ve Bilge Saygın.
Derin Hisler 2 harf vermiş isminden ön adında iki harf de var ama 5 yaş büyük demiş orası tutmamış ve sağlık sektörü demiş hayır
Bilge Saygın Şubat ayı tanışma demiş, doğru.. 2 harf vermiş isminden ikisi de var. Mühendis ya da mali müşavir demiş, mühendis doğru. Çok kısa süre konuşup başlayacaksınız demiş, doğru. 2 yaş büyük demiş , 3 yaş büyükValla tutturduğu yerler tesadüf de olabilir ben kimseyi kimseye rahatlıkla öneremiyorum çünkü. Ex için hayatında kimse yok demiş mesela aynı falda orada da büyük patlamış
Sesliler de yarına artık
Adaçayı tütsü yakıp tüm evi tüm köşe bucak dolasiyorsun elinde,bu arada dua okuyorsun,ya Kuddus esması vs.Yıllarr önce ev arkadaşım yapardı hatırladım ,tüm evi dolaştıktan sonra oturup birbirimizin üzerinde gezdirmistik tütsü yanarken ve o sirada dua dilek tutmustum bi keresinde ve olmuştu ve acayipp rahatlamistik hatirliyorumBen randevu için olumlu enerji isteyince Adaçayı yakarım demişti Kavansit, gelince anlatır:) Yakılan cinsi var sanırım tam bilmiyorum ama anlarız
Kız aslında yengeçle akrep çok da uzak sayılmaz, su grubu olduğunu görebilmiş en azından uyumsuzHello arkadaşlarrrr, ben bugün yeni biriyle başladım gibi sırf bir faydam olsun diye tellwe’deki tüm fallarıma baktım hani bu durumu bilen biri var mı diye, yaw arkadaş biri bile mi tutmaz
Neyse yine de yazayım