Fal Sepeti Deneyimleri

Canım pekş ayrıntı veriyor musun sorunda? Ben nedense ayrıntısız fallara olumlu ayrıntılı fallara olumsuz baktıklarını düşünmeye başladım da ciddi ciddi

Aslında binevi telepati sayılır bu yaptığın da, iyi şeyler söylemeye çalış bence belki duyuyordur :)

Canım pekş ayrıntı veriyor musun sorunda? Ben nedense ayrıntısız fallara olumlu ayrıntılı fallara olumsuz baktıklarını düşünmeye başladım da ciddi ciddi
Hisleri var mı adım atar mı diye sormuştum zaten bu sorulardan yorumlanabilirmis ama son fallarımda hiç detay vermiyorum ve vasat yorumlar alıyorum maalesef.

Kizlar selam,
%50 indirime dayanamayip, Duygu aura’ya kahve attim ilk kez. 8 dk’lik yorum yapmis. 1 konu ile ilgili soru sordum, icinde bulundugum ruh halini guzel bildi ve gecmisle ilgili yorumlari da tutarliydi.Baktirdiklarim arasinda en iyisi idi, Duygu’dan sonra Alex iyiydi anlikta. Duygu Bi de Vade vermis, vadesi cikarsa burdan yazarim.

Eklentiler

• 343956D5-4B2D-4D2D-B874-A634FAF2424E.png
    375,8 KB · Görüntüleme: 45

Dualarim ve pozitif enerjim seninle

Gaus’a tekrar fal gönderdim ve 3 Kasım tarihinde baktırdığım falın birebir aynısını göndermiş!!! Umarım bu bir hatadır ve bu hatayı düzeltirler! Bu tarihte falımı özetlemişim, alıntılıyorum. İspatım da var!!! Fal Sepeti neden bu kadar özensiz olmaya başladı?

Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Şimdiye dek alexin anlık durumlarsa yanıldığını gördünüz mü? Karşı tarafın hisleriyle alakalı vb? Bir de şu durum muhakkak kaderinizde var diyor mu merak ediyorum? Şimdiye dek ona 3 fal attım üçünde de bunu söyledi istisnasız

Hiç kaderinde var demedi bana hatta kimi sorsam beğenmiyor Alexcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…