- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.101
Tam bilmiyorum ama 70 liralık bi faldıBana da aşk tarotuna mı ne gel demişti
Ben de eskiler niye dönüyor diyorum retro varmış meğersemBu arada Merkür retroya girmiş yine, bu dönemde yeni ilişkilere başlangıç yapmayın diye bir yazı çıktı önüme, ne tatlı değil mi
Neyse birşey olmazsa suçlayacak Merkür var sorun bende değil Merkür’de derim
Dönmesinler, aman aman...Ben de eskiler niye dönüyor diyorum retro varmış meğersem
benimki bu sefer dönmedi, alınırım amaBen de eskiler niye dönüyor diyorum retro varmış meğersem
Umarım sana söylediği iyi şeyler çıkar ama bendeki falı, benim için önemli olan iki konuda malesef çıkmadı. Gerçi ben falsepetinde 10 tane fal baktırmışım on yorumcu da aynı şeyi söylemiş iki durum ile ilgili.Kızlar Duygu Aura’ya çok az detay vererek fal attım. An ve geçmişle ilgili çok değişik bir yorum yaptı, gelecekle ilgili de olumlu konuştu. Pembeci midir acaba bilemedim ?
Ben geçen yaz baktırmıştım, dediği çıkmıştı. Ama tesadüf müydü bilemedim.Umarım sana söylediği iyi şeyler çıkar ama bendeki falı, benim için önemli olan iki konuda malesef çıkmadı. Gerçi ben falsepetinde 10 tane fal baktırmışım on yorumcu da aynı şeyi söylemiş iki durum ile ilgili.
Valla 2 tanesi geçenlerde dönüş yaptı,alla alla retro mu var dedim varmış cidden :)) belli olmaz kızlar bu aralar bazılarımıza mesaj gelebilirDönmesinler, aman aman...
Bana da çıkmadı bilgin olsunKızlar Duygu Aura’ya çok az detay vererek fal attım. An ve geçmişle ilgili çok değişik bir yorum yaptı, gelecekle ilgili de olumlu konuştu. Pembeci midir acaba bilemedim ?
Sana ne demisti?Bana da çıkmadı bilgin olsun
Sorduğum kişiyle 5 hafta içinde her şey toparlanacak yüz yüze geleceksiniz demisti 4 gün sonra yüz yüze geldik ve bir daha hiç görüşmedikSana ne demisti?
Ben de düşünmedim değilAslında sitelerde falcılara puanlamaya yönelik gelecek puanlaması olması lazım. 6 ay sonra kullanıcı gelip oylama yapabilecek mesela nasıl... Acaba fal sitesi mi açsam ya :).... Forumdan iyi fikirler çıkar kızlar ortak arıyorum kendime :).
Falcıları da biz seçeriz
öyle bi şey yapsan batarsın canımAslında sitelerde falcılara puanlamaya yönelik gelecek puanlaması olması lazım. 6 ay sonra kullanıcı gelip oylama yapabilecek mesela nasıl... Acaba fal sitesi mi açsam ya :).... Forumdan iyi fikirler çıkar kızlar ortak arıyorum kendime :).
Falcıları da biz seçeriz
Ya ne olur dua edin o mesaj bu sefer bana da gelsin yaaa. Hele ki son birkaç gündür çok özledim, deli gibi özledim. Yalnızken içimden hep onunla konuşuyorum, dümdüz delirdim galibaValla 2 tanesi geçenlerde dönüş yaptı,alla alla retro mu var dedim varmış cidden :)) belli olmaz kızlar bu aralar bazılarımıza mesaj gelebilir
İnşallah, dualarım seninle.Ya ne olur dua edin o mesaj bu sefer bana da gelsin yaaa. Hele ki son birkaç gündür çok özledim, deli gibi özledim. Yalnızken içimden hep onunla konuşuyorum, dümdüz delirdim galiba. Bari bu retrodan bir hayır gelsin bana.
sen ve bekleyen herkes alır o mesajı umarımmYa ne olur dua edin o mesaj bu sefer bana da gelsin yaaa. Hele ki son birkaç gündür çok özledim, deli gibi özledim. Yalnızken içimden hep onunla konuşuyorum, dümdüz delirdim galiba. Bari bu retrodan bir hayır gelsin bana.
İnşallah gelir yaaYa ne olur dua edin o mesaj bu sefer bana da gelsin yaaa. Hele ki son birkaç gündür çok özledim, deli gibi özledim. Yalnızken içimden hep onunla konuşuyorum, dümdüz delirdim galiba. Bari bu retrodan bir hayır gelsin bana.