Fal Sepeti Deneyimleri

Ben de eskiler niye dönüyor diyorum retro varmış meğersem

Ben de eskiler niye dönüyor diyorum retro varmış meğersem
benimki bu sefer dönmedi, alınırım ama
mesaj ve aramalarına geri dönüş yapmayınca akıllandı demek ki beyefendi
bu zevki umarım hepiniz yaşarsınız kızlar!! isteyen kabul eder, isteyen köpek çeker benim gibi

Kızlar Duygu Aura’ya çok az detay vererek fal attım. An ve geçmişle ilgili çok değişik bir yorum yaptı, gelecekle ilgili de olumlu konuştu. Pembeci midir acaba bilemedim ?
Umarım sana söylediği iyi şeyler çıkar ama bendeki falı, benim için önemli olan iki konuda malesef çıkmadı. Gerçi ben falsepetinde 10 tane fal baktırmışım on yorumcu da aynı şeyi söylemiş iki durum ile ilgili.

Ben geçen yaz baktırmıştım, dediği çıkmıştı. Ama tesadüf müydü bilemedim.

Ben de düşünmedim değil bu sektör batmaz hahahah

öyle bi şey yapsan batarsın canım fikrini okuyunca bile paralarım gitti

Valla 2 tanesi geçenlerde dönüş yaptı,alla alla retro mu var dedim varmış cidden :)) belli olmaz kızlar bu aralar bazılarımıza mesaj gelebilir
Ya ne olur dua edin o mesaj bu sefer bana da gelsin yaaa. Hele ki son birkaç gündür çok özledim, deli gibi özledim. Yalnızken içimden hep onunla konuşuyorum, dümdüz delirdim galiba . Bari bu retrodan bir hayır gelsin bana.

sen ve bekleyen herkes alır o mesajı umarımm kendime hayrım yok size dua edeyim bari kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…