Fal Sepeti Deneyimleri

Yarın “date”im var arkadaşlar şans dileyin, dua edin böyle ilk görüşte aşk falan olsun, tepeme şimşekler insin böyle kelebekler midemi istila falan etsin🤣 Yeter daaa 2 yıldır ayrılık acısı çektiğim , yeni bir başlangıç olsun lütfennn iyi enerjilerinizi yollayın, hatta totem yapalım iyi geçerse hepimizin dileği olsun böyle fal mal olmuyor toplu enerji çalışması yapalım bir de bunu deneyelim🤣

En booool keseden şans diliyorum 🍀 🙏🏻 Kendim için değilse de başkaları için hala umudum var (ay bu cümle de fazla melodramatik mi oldu ne! 😂)

Toplu enerji çalışmasına da varım ayrıca. Adaçayı vs. yakacağım senin için 🤗

“ sen çok fedakarlık yapmışsın ama dengesizlikler seni yormuş, aslında sabırlı davranmışsın. Karşındaki zor bir insan, dengesiz gibi biraz. İş ya da ailevi sorunları olabilir. Ama hala aklındasın, zaten senin hayatına yeni biri girecek. Güçlü, ne istediğini bilen biri , ilgisi hoşuna gidecek cek cak bıt bıt”

Şu alıntı beni benden aldı bu arada 😂 O kadar doğru kiiiiii! Falların teoremi gibi bir şey bu resmen.
“Ohaa nasıl bildi” kısmına gelince: 2018’in ortalarında, yani ayrılıktan hemen sonra ilk kez online fallara dadanmıştım, “normal” fal konusunda da çok deneyimim yoktu. İşte o acemilik yüzünden ilk zamanlarda nerdeyse her fala “ohaa nasıl bildi” diyordum, yani sanki dünyada bir tek ben o kadar acı çekiyormuşum gibi geldiği için :)))))))) bilmelerine şaşıyordum ahahaudıskkgk

Sonra zamanla birkaç isim elendi aralarından tabii :)

En booool keseden şans diliyorum 🍀 🙏🏻 Kendim için değilse de başkaları için hala umudum var (ay bu cümle de fazla melodramatik mi oldu ne! 😂)

Toplu enerji çalışmasına da varım ayrıca. Adaçayı vs. yakacağım senin için 🤗

Ben de tütsü yakacağım yarın senin için olumlu enerji alışverişi💪🏻💪🏻💪🏻

Benim de kendim için umudum çok fazla değil, aslında 2 yıl için de ara ara denemelerim oldu ama nanay oldu hepsi, bir noktada şeytanın bacağını kırarız belki 🤣

Ben de tütsü yakacağım yarın senin için olumlu enerji alışverişi💪🏻💪🏻💪🏻

Benim de kendim için umudum çok fazla değil, aslında 2 yıl için de ara ara denemelerim oldu ama nanay oldu hepsi, bir noktada şeytanın bacağını kırarız belki 🤣

Teşekkür ederimmm 🙏🏻🤗🍭 Hadi bakalım, bu kez kırılsın o şeytanın bacağı. Yetti valla!

Şu alıntı beni benden aldı bu arada 😂 O kadar doğru kiiiiii! Falların teoremi gibi bir şey bu resmen.
“Ohaa nasıl bildi” kısmına gelince: 2018’in ortalarında, yani ayrılıktan hemen sonra ilk kez online fallara dadanmıştım, “normal” fal konusunda da çok deneyimim yoktu. İşte o acemilik yüzünden ilk zamanlarda nerdeyse her fala “ohaa nasıl bildi” diyordum, yani sanki dünyada bir tek ben o kadar acı çekiyormuşum gibi geldiği için :)))))))) bilmelerine şaşıyordum ahahaudıskkgk

Sonra zamanla birkaç isim elendi aralarından tabii :)
2018 ortası benim de fala başlangıcım, hayatımın en leş yılıydı asla hatırlamak istemiyorum ve ben de acemiydim , böyle aşırı etkileniyordum falan. Kuşmuşuz resmen🤪

Yarın “date”im var arkadaşlar şans dileyin, dua edin böyle ilk görüşte aşk falan olsun, tepeme şimşekler insin böyle kelebekler midemi istila falan etsin🤣 Yeter daaa 2 yıldır ayrılık acısı çektiğim , yeni bir başlangıç olsun lütfennn iyi enerjilerinizi yollayın, hatta totem yapalım iyi geçerse hepimizin dileği olsun böyle fal mal olmuyor toplu enerji çalışması yapalım bir de bunu deneyelim🤣
Hadi bakalım bol şans🥰

Harf vermese de olur ama ohaa nasıl bildi ya tepkisi verebileceğim bir satır bir şey yazsa o da kabul🤣 böyle “ sen çok fedakarlık yapmışsın ama dengesizlikler seni yormuş, aslında sabırlı davranmışsın. Karşındaki zor bir insan, dengesiz gibi biraz. İş ya da ailevi sorunları olabilir. Ama hala aklındasın, zaten senin hayatına yeni biri girecek. Güçlü, ne istediğini bilen biri , ilgisi hoşuna gidecek cek cak bıt bıt” tarzı konuşmazsa çok bahtiyar olurum bak içim darlandı valla yazdığımı okurken🤪

Söylediklerinin profillerine bakacağım, için rahat olsun tavsiye konusunda, baktırırsam da tüm sorumluluğu ben alıyorum😊
Ahahahaaaa...bu yorum çok tanıdık🤔

Bu arada Merkür retroya girmiş yine, bu dönemde yeni ilişkilere başlangıç yapmayın diye bir yazı çıktı önüme, ne tatlı değil mi🙄

Neyse birşey olmazsa suçlayacak Merkür var sorun bende değil Merkür’de derim😒

Boşver sen Merkür’ü. Bazı astrologlar, Şenay Devi gibi yeni ilişkiler başlayabilir diyor ve bazen hayatının aşkını da bulabilirsin bu dönemde. Hakkında hayırlısı olsun :dua:

Kızlar burda görüp tellwe uyumsuza fal attım şartlı fal göndermiş herkese mi yapıyor yoksa bana mı özel yaptı hani olumsuzsa falan diye? Element kartı olarak abanoz seçmişim zaten
Bana da öyle yapmıştı, zaTen kısa da bakıyor, resimlerinizle astroloji ye gelsen daha net olur dedi Bir daha baktırmadım,bir falcı bu şekilde başka fala çagiriyorsa kısaca kesip,hazetmiyorum hiç o an fal bitiyor,çok memnun kalsam çok hislerine güvendigim biri olsa da.

Bana da öyle yapmıştı, zaTen kısa da bakıyor, resimlerinizle astroloji ye gelsen daha net olur dedi Bir daha baktırmadım,bir falcı bu şekilde başka fala çagiriyorsa kısaca kesip,hazetmiyorum hiç o an fal bitiyor,çok memnun kalsam çok hislerine güvendigim biri olsa da.
Valla beni bi yere çağırmamış ama bu şartlı fal olayı cidden sinir bozucu. Gerçi emek veriyorlar sonuçta, beğen ya da beğenme çok ekstrem bi durum olmadığı sürece faldan iade istemek bana da hiç hoş gelmiyor. Ama yorum ve puan veremiyor olmamız saçmalık. Yani kendine güvenmiyorsan bakma.

Bana da aşk tarotuna mı ne gel demişti🤣

X