Fal Sepeti Deneyimleri

Sorduğum kişiyle 5 hafta içinde her şey toparlanacak yüz yüze geleceksiniz demisti 4 gün sonra yüz yüze geldik ve bir daha hiç görüşmedik 😅😂 olumluydu yani ama olmadı..o konuda uyumsuz ve banuyilmaz ilk fallarında bilmislerdi.
Canım pekş ayrıntı veriyor musun sorunda? Ben nedense ayrıntısız fallara olumlu ayrıntılı fallara olumsuz baktıklarını düşünmeye başladım da ciddi ciddi

Ya ne olur dua edin o mesaj bu sefer bana da gelsin yaaa. Hele ki son birkaç gündür çok özledim, deli gibi özledim. Yalnızken içimden hep onunla konuşuyorum, dümdüz delirdim galiba 😭. Bari bu retrodan bir hayır gelsin bana.
Aslında binevi telepati sayılır bu yaptığın da, iyi şeyler söylemeye çalış bence belki duyuyordur :)

Canım pekş ayrıntı veriyor musun sorunda? Ben nedense ayrıntısız fallara olumlu ayrıntılı fallara olumsuz baktıklarını düşünmeye başladım da ciddi ciddi
Hisleri var mı adım atar mı diye sormuştum zaten bu sorulardan yorumlanabilirmis 😅 ama son fallarımda hiç detay vermiyorum ve vasat yorumlar alıyorum maalesef.

Kizlar selam,
%50 indirime dayanamayip, Duygu aura’ya kahve attim ilk kez. 8 dk’lik yorum yapmis. 1 konu ile ilgili soru sordum, icinde bulundugum ruh halini guzel bildi ve gecmisle ilgili yorumlari da tutarliydi.Baktirdiklarim arasinda en iyisi idi, Duygu’dan sonra Alex iyiydi anlikta. Duygu Bi de Vade vermis, vadesi cikarsa burdan yazarim.
🌸

Eklentiler

• 343956D5-4B2D-4D2D-B874-A634FAF2424E.png
    343956D5-4B2D-4D2D-B874-A634FAF2424E.png
    375,8 KB · Görüntüleme: 45
Yarın “date”im var arkadaşlar şans dileyin, dua edin böyle ilk görüşte aşk falan olsun, tepeme şimşekler insin böyle kelebekler midemi istila falan etsin🤣 Yeter daaa 2 yıldır ayrılık acısı çektiğim , yeni bir başlangıç olsun lütfennn iyi enerjilerinizi yollayın, hatta totem yapalım iyi geçerse hepimizin dileği olsun böyle fal mal olmuyor toplu enerji çalışması yapalım bir de bunu deneyelim🤣
💕💞💐🌺🌸
Dualarim ve pozitif enerjim seninle

⭐ 03.11.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Gaus: Genel olarak kahve falımda çıkan sembolleri yorumladı. İsminin içerisinde A harfi olan bir kişiden alacağım müjdeleyici bir haber varmış. Hem hiçbir şey yapamadığım hem de her şeyin tamamlanmasını istediğim bir dönemdeymişim. Sorduğum kişinin hem kendine hem de bana kaybetme korkusu yaşatması gerekiyormuş. Bu duyguyla birlikte sevgimiz değerlenecekmiş. Hayatımın kısmet, bereket ve rızık dönemi başlayacakmış. Yakın zamanda hanemizde kutlama olacakmış ve mutluluk gözyaşlarım falda belirmiş. Sorduğum kişiyle 2019 yılında görüşmemiz olacakmış ve 2020 yılının ilk üç ayında bu kişiyle ilişkimiz başlayacakmış. Son olarak 2020 yılının ilk üç ayında işe de başlayacakmışım.
Gaus’a tekrar fal gönderdim ve 3 Kasım tarihinde baktırdığım falın birebir aynısını göndermiş!!! Umarım bu bir hatadır ve bu hatayı düzeltirler! Bu tarihte falımı özetlemişim, alıntılıyorum. İspatım da var!!! Fal Sepeti neden bu kadar özensiz olmaya başladı?

Gaus’a tekrar fal gönderdim ve 3 Kasım tarihinde baktırdığım falın birebir aynısını göndermiş!!! Umarım bu bir hatadır ve bu hatayı düzeltirler! Bu tarihte falımı özetlemişim, alıntılıyorum. İspatım da var!!! Fal Sepeti neden bu kadar özensiz olmaya başladı?
Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Şimdiye dek alexin anlık durumlarsa yanıldığını gördünüz mü? Karşı tarafın hisleriyle alakalı vb? 😌 Bir de şu durum muhakkak kaderinizde var diyor mu merak ediyorum? Şimdiye dek ona 3 fal attım üçünde de bunu söyledi istisnasız

Şimdiye dek alexin anlık durumlarsa yanıldığını gördünüz mü? Karşı tarafın hisleriyle alakalı vb? 😌 Bir de şu durum muhakkak kaderinizde var diyor mu merak ediyorum? Şimdiye dek ona 3 fal attım üçünde de bunu söyledi istisnasız
Hiç kaderinde var demedi bana hatta kimi sorsam beğenmiyor Alexcim 😂

X