Fal Sepeti Deneyimleri

Oncelikle muzik evrenseldir diyerek soze basliyorum ve aramizda bulunan francophone arkadaslarin seveceginden eminim. Marc Lavoine i her zaman cok sevmisimdir. Paylasmak istedigim sarkisi J'ai tout oublié (herseyi unuttum) tum ask acisi ceken arkadaslarimiz icin gelsin. Sans toi je n'suis plus tout à fait moi (Sensiz ben artık tam olarak ben değilim)...Cristina Marocco ile muhtesem bir duet icin

Tam isabet, gerçekten de aramızda Marc Lavoine’ın şarkılarıyla (özellikle “Les Yeux Revolver” tabii) büyümüş olan, oyunculuğunu da beğenen ve bence @yaseminpinar ’dan daha bile “yaşlı” francophone üyeler var :) Güzel paylaşım için de size teşekkür ediyorlar :) (*nostaljik emoji*)

Benimki de yine Fransa’dan gelsin o zaman, “fazla naz aşık usandırır” temalı şarkı 😂

Biraz ütopik olacak ama herkesin her gününün 14 Şubat’lardan daha sevgi dolu olması dileğiyle.

Tam isabet, gerçekten de aramızda Marc Lavoine’ın şarkılarıyla (özellikle “Les Yeux Revolver” tabii) büyümüş olan, oyunculuğunu da beğenen ve bence @yaseminpinar ’dan daha bile “yaşlı” francophone üyeler var :) Güzel paylaşım için de size teşekkür ediyorlar :) (*nostaljik emoji*)

Benimki de yine Fransa’dan gelsin o zaman, “fazla naz aşık usandırır” temalı şarkı 😂

Biraz ütopik olacak ama herkesin her gününün 14 Şubat’lardan daha sevgi dolu olması dileğiyle.

Yaşlı francophone üyeler kulübü varsa beni de çok rahat yazabilirsiniz🤓

Fikret Kızılok - Gönül diyorum şarkı olarak da bana en çok uyan oydu😔

Çok çok doğru bir tespit.. Eski erkek arkadaşım diye bilgi verdiğim zaman hepsi bizi barıştırıyordu, istisnasız yani tek olumsuz falım yoktu.. Ama şu an hayatında biri var dediğim an direkt sizden artık bir halt olmaz yorumları geliyordu hahahaha:) Direkt sorduğunuz soru ya da verdiğiniz bilgi üzerinden yürüyorlar , 2 alternatifli şablon var ellerinde duruma göre ya biri ya öteki :ıslık:Yazılıda kopyala yapıştır tekniği, sesli de de benzer cümleler işte herkese..

Misal bugün bir hediye fal kazanmıştım, oylum gence gitti, daha önceden çiçek böcek konuşan bizi sevgili yapan kadın karşı tarafın sevgilisi olduğunu öğrenince olmayacak senin hayatında başkası olacak dedi. Ya çok tatlı bi kadın, kıyamıyorum da böyle kötü yorum yapınca ama yani suç bende, keşke aklımdaki kişinin sevgili var yerine aklımdaki kişiyle ilişki görmüştünüz ama öğrendim ki sevgilisi var desem mesela, kesin onları ayırır çocuğu da bana verirdi

Bu şeklide yapacaksınız

Eklentiler

• Screenshot_20200214-220043.png
    Screenshot_20200214-220043.png
    97,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20200214-220209.png
    Screenshot_20200214-220209.png
    95,6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20200214-220215.png
    Screenshot_20200214-220215.png
    112,3 KB · Görüntüleme: 50
X