- 1 Temmuz 2012
- 2.382
- 4.638
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.921
Bu meselenin olumsuz olacağını yani bu çocukla ilişkim olmayacağını bildi rezzan abla ama rezzan abla benim 8-9 yıl önce tanıdığım rezzan değil. Bir gram güvenmiyorum falaleme bence o an kim boşsa fallara o bakıyor falalemde. Kime attığımız çok önenli değil yani. Asu çiftçi bu kızın karakteri için benim de düşündüğüm bi şeyi söylemişti. Kızın hisleri var ama aklındaki kişi asla bu kıza o gözle bakmıyor tamamen arkadaşlar demişti. Sizin aranızda ilişki olacak demişti valla vade verdi mi hatırlamıyorumHadi ya... kizla sevgili oldugunu nasil ogrendin orak arkadas filan mi yoksa sosyal medyadan mi?
Asu Ciftci nin yorumu fena degil gibiydi bende su an icin planladigim bir durumu bilmis detalariyla ama gelecek icin ben de pek sanmiyorum dedigi yonde olacagini sen de ona baktirmissin birden fazla o da sevgilisi degil mi demisti? Ve de ikiniz icin gelecek icin olumlu konusup vade mi vermisti?
Bir de Sevgi Derman Rezzan abla denilmisti daha once. Ben youtube dan bir video bulup paylasmistim Rezzan abla reklamiydi amases bana bakan Rezzan ablanin sesi degil. Burada herkeste onun sesi degil dedi.
Bir takim bilgilere ulasabilmis olsak bu kadar fallara para dokmeyecegiz belki de veya baska sorularla gidecegiz. Uzuldum simdi senin adina... :/
Of çok üzücü gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum erkekler çok bencil ve merhametsiz. Sadece bunları söylüyorum kendi kendime sabahtan beriAynı senaryo benimki de, hayatında kimse yok dedikleri adam geçende 1 yılını kutladı sevgilisiyleo gün bugündür akıllandım işte ben hala sıfırlayamadım ama fal sayısını çok azalttım
Onunla baslamadin bu hayata bosverip yoluna devam edeceksin. Mutlaka karsilik gorecegin biri cikacaktir karsina...Of çok üzücü gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum erkekler çok bencil ve merhametsiz. Sadece bunları söylüyorum kendi kendime sabahtan beri
Aynen öyle gerçekten benim olsaydı zaten kimse alamazdı benden. Başkasınınmış demekki ne yapayım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunOnunla baslamadin bu hayata bosverip yoluna devam edeceksin. Mutlaka karsilik gorecegin biri cikacaktir karsina...
Ben teknik desteğe ilettim ve ses kaydımı göndermişler bir linkteAynen taliayı dinleyemiyorum bende
Yule bakiyormu bir ara cok istedim baktirmayi hep zaman asimi olmustuMerhaba, kehanettine geçen sene baktırmıştım şimdi tekrar okudum. hisli biri olduğunu düşünmüyorum. Yani duyguları bilmiş ama hiç somut bir şey söylememiş mesela. Çok olumluymuş falı baya olumsuz oldu maalesef sonuç
Yuleeye ben de yeni baktırdım onu çok beğendim. Bazı çok spesifik hislerimi bile söylemişti o gün düşündüğüm. An konusunda etkilendim yani iyi bilmiş. Umarım pembeci değildir, yakın bi vadesi vardı çıkarsa söylerim
Rezzan abla’nin sesini taniyosan ben sana sevgi derman’in eski falini atayim bak bir merak ediyosanHadi ya... kizla sevgili oldugunu nasil ogrendin ortak arkadas filan mi yoksa sosyal medyadan mi?
Asu Ciftci nin yorumu fena degil gibiydi bende su an icin planladigim bir durumu bilmis detalariyla ama gelecek icin ben de pek sanmiyorum dedigi yonde olacagini sen de ona baktirmissin birden fazla o da sevgilisi degil mi demisti? Ve de ikiniz icin gelecek icin olumlu konusup vade mi vermisti?
Bir de Sevgi Derman Rezzan abla denilmisti daha once. Ben youtube dan bir video bulup paylasmistim Rezzan abla reklamiydi ama ses bana bakan Rezzan ablanin sesi degil. Burada herkes te onun sesi degil dedi.
Bir takim bilgilere ulasabilmis olsak bu kadar fallara para dokmeyecegiz belki de veya baska sorularla gidecegiz. Uzuldum simdi senin adina... :/
Falcanay ve kehanettin kesinlikle pembeci. Çok mutlu olursun onlar fal baktıktan sonra ama tamamen fiyaskoFalcananay ve kehanettin bana 7 ay önce fal bakmıştı ve çok pembeydi olmadı da zatenumudunu kırmak istemem ama bunların lafına göre umutlanmanı da istemem.. elifsucan ilk falları iyiydi ama.
yesilcingene cıkmadı mı sende de.elifsucan (2) (Tellwe): Bahar ayları.
FALCANANAY (Tellwe): Mart 2020
kehanettin (Tellwe): Nisan 2020
Yule bakiyormu bir ara cok istedim baktirmayi hep zaman asimi olmustu
Memnun kaldınız mı? bende merak ediyorum. En azından kendini tanıtan yazısı dürüst geldi.bende de iki kere zaman aşımı oldu ama tekrar attım üçüncüde ancakbazen duvarına yazıyor sanırım bakacağı günler orayı takip etmek lazım
Çıkmadı.yesilcingene cıkmadı mı sende de.
Memnun kaldınız mı? bende merak ediyorum. En azından kendini tanıtan yazısı dürüst geldi.
yaa cok sevinirim 1 aydir arastiriyorum cunku... ama ses kaydi oldugundan senin icin ozel olabilir.... ses kaydi kirpilabiliyor mu ya acaba?Rezzan abla’nin sesini taniyosan ben sana sevgi derman’in eski falini atayim bak bir merak ediyosan
hepimizin derdi belli zaten ex ile ilgili 11 dklık burç yorumu yapmış sevgi ablamızyaa cok sevinirim 1 aydir arastiriyorum cunku... ama ses kaydi oldugundan senin icin ozel olabilir.... ses kaydi kirpilabiliyor mu ya acaba?hani onemsiz 20-30 saniyelik bir kismini dinleyebilr miydim diye dusundum...
Tamam bekliyorum ama, bir türlü duvarında cevap alamıyorum kendisinden.evet bana da samimi geldi yazısı baya memnun kaldım ya uzun ve detaylıydı. Anlık olarak da çok başarılıydı. Geleceği şu an bilemiyorum ne olur ne biter ama çıkarsa söylerim :)
Beni yanlış anlama ama sevindim kendi adıma, yesilcingene çoğunluk hatta çok nadir kişi çıkmadı diyordu artık kendimden şüphe etmeye başladım bende mi sorun var diye.Çıkmadı.
bana da çıkmadı, korkmaBeni yanlış anlama ama sevindim kendi adıma, yesilcingene çoğunluk hatta çok nadir kişi çıkmadı diyordu artık kendimden şüphe etmeye başladım bende mi sorun var diye.
Tamam bekliyorum ama, bir türlü duvarında cevap alamıyorum kendisinden.