Fal Sepeti Deneyimleri

Size yaptığı analizleri beğendiniz mi?
Ben 3 ay önce baktırdım geçmiş söylediği süreç doğruydu anlık dediği de teyit edemesem de doğru gibiydi karşı taraf için ama sonu bu iş olmaz 2 aya yeni biri var dedi o iş de olmadı çok da fala özellikle olumsuz fala bağlanmak istemiyorum ama bilmiyorum ya olacak gelecek diyenlerin de olmadı ben yine de söylenen tüm olumsuzlukları içimde iptal ediyorum 🙏🏼

Ben 3 ay önce baktırdım geçmiş söylediği süreç doğruydu anlık dediği de teyit edemesem de doğru gibiydi karşı taraf için ama sonu bu iş olmaz 2 aya yeni biri var dedi o iş de olmadı çok da fala özellikle olumsuz fala bağlanmak istemiyorum ama bilmiyorum ya olacak gelecek diyenlerin de olmadı ben yine de söylenen tüm olumsuzlukları içimde iptal ediyorum 🙏🏼
İnşallah tez zamanda istedikleriniz olur. 🙏

Bu vesileyle, bizi bu insanlarla muhattap olmaya mecbur bırakan adamlara bir kez daha çok kızdım yalnız. Bize bir mesajı, bir telefonu, iki üç cümle açıklamayı çok gören herifler yüzünden acaba bunlara büyü mü yapıldı falan diye hiç tanımadığımız, ne idüğü belirsiz bir sürü insana binlerce lira para vermeyi düşünecek hale gelmişiz. Siz vermediniz, ben de vermedim ama sevgilisiyle barışma ümidiyle zar zor bu parayı denkleştirip veren, sonra da daha beter şekilde yıkılan insanlar var. Ne büyük acımasızlık bu, hem falcılar hem de adamlar için konuşuyorum.

%100 katılıyorum. Herhalde burada kimsenin (ya da çoğu kişinin) amacı günü gününe ne yaşayacağını öğrenip hesap yapmak değildir. Öylesi aşırı sıkıcı olurdu zaten. Heyecansız, sürprizsiz. Ya da kimse zorla güzellik peşinde değildir. Ama işte “acaba öldü mü kaldı mı”, “net biçimde derdini söylesin de biz de yolumuza bakalım” dediğimiz kişilik yoksunu cibilliyetsiz duygu vampirleri yüzünden fallara da bir soralım demişiz... Başımıza gelene bakın.

Şu Talia muhabbeti beni de iyice soğuttu. Dolandırıcılığın da bir adabı olur. “Anneyim” falan demesinde sorun yok, sonuçta dünyada 10 numara ebeveyn olmayı başaran pek çok trans birey var (biyolojik olarak kadın olup doğurabilmek yetmiyor, “anne” olmak için...). Ama madem “anneyim” diye bilgelik taslıyorsun, o zaman annelik vicdanına yakışır iş yap.

Saçma sapan işler. Fiyat politikasıyla ilgili ölçüt yok, iki lafı bir araya getiremeyen kişiler yazılı fal bakmaya soyunuyor, kopyala yapıştırcılar, gürültü patırtılı kalitesiz kayıtlar yollayanlar, beğenmeyen müşteriyi aşağılayıp azarlayanlar... Gerçi fal sektörüne özgü şeyler değil bunlar, artık piyasanın geneli ve nerdeyse her iş alanı böyle işliyor maalesef. Yazık.

💎 Güncel 💎

💕⏳ Fal baktırma sebebimin vadeleri;

Utku İnanç: Vade vermedi.
Utku İnanç (2): Mayıs 2020
Medyum Namaste: Vade vermedi.
Alex: Vade vermedi.
Kaan Balkan: Vade vermedi.
elifsucan (Tellwe): Vade vermedi.
Klothoyagmur (Tellwe): Net bir vade vermedi.
Oylum Genç: Net bir vade vermedi.
Neva Demir: Net bir vade vermedi.
Neva Demir (2): Mart 2020
Melisa Donukuk: Ay olarak vade vermedi.
Melisa Donukuk (2): En geç yaz ayları. Hissiyatı Nisan 2020
❌Rosetta Stone: Ağustos 2019 (Vadesi doldu)
❌Mısırlı Talia: Eylül 2019 (Vadesi doldu)
❌Fulya Nas: Ekim 2019 (Vadesi doldu)
Fulya Nas (2): Mart 2020
❌Dennis: Ekim 2019 (Vadesi doldu)
❌Lal Akın: Aralık 2019 (Vadesi doldu)
❌Valentina Wolf: Aralık 2019 (Vadesi doldu)
❌Melek Kara: Aralık 2019 (Vadesi doldu)
Melek Kara (2): Şubat 2020
❌Ersan Sam: Ocak 2020 (Vadesi doldu)
❌Senanur Tan: Ocak 2020 (Vadesi doldu)
❌Yesilcingene (Tellwe): Ocak 2020 (Vadesi doldu)
❌Su Mutlu: Ocak 2020 (Vadesi doldu)
Zülal Şen: Şubat 2020
Buğra: Şubat 2020
Özgür Can: Şubat 2020 (Kimle olacağı falda belirmemiş)
Didar Evren: Şubat 2020
Buğra: Şubat 2020
Emre Dinç: Şubat 2020
Medyum Gizem: Şubat 2020
Sevgi Derman: Şubat 2020
Derin Hisler: Mart 2020
Alev Seçkin: Mart 2020
Nisan Yıldız: Mart 2020
Oya Boran: Mart 2020
eflin4 (Tellwe): Mart 2020
Gaus: 2020 yılının ilk 3 ayında.
Zeliş Can: Mart 2020’den sonra.
Yorumcu Zeus: Nisan 2020
Çiğdem Atlı: Nisan 2020
Asu Çiftçi: Nisan 2020
Anette Claire: Nisan 2020
Duygu Aura: Nisan 2020
Ayışığın: Nisan 2020 (İki kişi söyledi)
Ellynore (Tellwe): Nisan 2020
UYUMSUZZ (Tellwe): Nisan 2020
UYUMSUZZ (2) (Tellwe): 2020 yılında.
Burcu Karen: Haziran 2020
Yağmur: Yaz ayları.
elifsucan (2) (Tellwe): Bahar ayları.
FALCANANAY (Tellwe): Mart 2020
kehanettin (Tellwe): Nisan 2020

%100 katılıyorum. Herhalde burada kimsenin (ya da çoğu kişinin) amacı günü gününe ne yaşayacağını öğrenip hesap yapmak değildir. Öylesi aşırı sıkıcı olurdu zaten. Heyecansız, sürprizsiz. Ya da kimse zorla güzellik peşinde değildir. Ama işte “acaba öldü mü kaldı mı”, “net biçimde derdini söylesin de biz de yolumuza bakalım” dediğimiz kişilik yoksunu cibilliyetsiz duygu vampirleri yüzünden fallara da bir soralım demişiz... Başımıza gelene bakın.

Şu Talia muhabbeti beni de iyice soğuttu. Dolandırıcılığın da bir adabı olur. “Anneyim” falan demesinde sorun yok, sonuçta dünyada 10 numara ebeveyn olmayı başaran pek çok trans birey var (biyolojik olarak kadın olup doğurabilmek yetmiyor, “anne” olmak için...). Ama madem “anneyim” diye bilgelik taslıyorsun, o zaman annelik vicdanına yakışır iş yap.

Saçma sapan işler. Fiyat politikasıyla ilgili ölçüt yok, iki lafı bir araya getiremeyen kişiler yazılı fal bakmaya soyunuyor, kopyala yapıştırcılar, gürültü patırtılı kalitesiz kayıtlar yollayanlar, beğenmeyen müşteriyi aşağılayıp azarlayanlar... Gerçi fal sektörüne özgü şeyler değil bunlar, artık piyasanın geneli ve nerdeyse her iş alanı böyle işliyor maalesef. Yazık.
Talia’nın anneyim demesindeki tek amaç bizim annelik kavramına olan güvenimizi istismar etmek. Anneler merhametli olur, yalan söylemeye bizi kandırmaya kıyamazlar diye düşünüp ona da inanmaya daha fazla meyilli olalım diye. Onu daha güvenilir görüp daha çok para kazandırmaya razı olalım diye. Hem falcılar mağdur etti bizi hem de adamlar. Yanlışımızı da biliyoruz aslında ama işte bir çok kadının hayatında böyle sıkışıp kaldığı bir dönem oluyor ne yazık ki. Bunları yapacağımıza birbirimize dua etsek vallahi her istediğimiz olmuştu 😥

elifsucan (2) (Tellwe): Bahar ayları.
FALCANANAY (Tellwe): Mart 2020
kehanettin (Tellwe): Nisan 2020
Falcananay ve kehanettin bana 7 ay önce fal bakmıştı ve çok pembeydi olmadı da zaten 😞 umudunu kırmak istemem ama bunların lafına göre umutlanmanı da istemem.. elifsucan ilk falları iyiydi ama.

Arkadaşlar, telefon görüşmesi sonrası, ses kaydını dinleyemiyor muyuz? Yoksa bende mi problem var ? Sesli fal gibi, telefon görüşmesiyle baktırdığımız fal daha sonra dinlenilmiyor mu ?

Kızlar selam, benimkinin yanında çok kıskandığım bi kız vardı. Benim olayıma olumlu olumsuz konuşan bütün falcılar bu kızla aralarıda hiç bir şey olmadığını söylüyordu. Meğer kasımdan beri sevgililermiş. Fal sepetinde baktırdığım falcılar arasında olumsuz konuşan olmamıştı gerçi. Hepsi pator patır patladı. Zülal ablaya attım bugün ilişkileri varmış diye, inatla yok diyor hala ama var. Ne diyeyim ki, resmen kimse bilemedi. Diğer sitelerden olumsuz konuşanlar bile mesela tellwe serüven, falalem rezzan abla, bu kızla arkadaş diyordu. Resmen patlama şhow yani. fal sepetinin ss ini atıyorum sizin için istisnasız hepsi patladı. Daha altlarda da var ama genelde yağmur-zülal dönüyor farklı falcı yok kızlar

Eklentiler

• 09530B25-1095-45E9-8A5F-F8E7BBC33373.png
    09530B25-1095-45E9-8A5F-F8E7BBC33373.png
    261,9 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar selam, benimkinin yanında çok kıskandığım bi kız vardı. Benim olayıma olumlu olumsuz konuşan bütün falcılar bu kızla aralarıda hiç bir şey olmadığını söylüyordu. Meğer kasımdan beri sevgililermiş. Fal sepetinde baktırdığım falcılar arasında olumsuz konuşan olmamıştı gerçi. Hepsi pator patır patladı. Zülal ablaya attım bugün ilişkileri varmış diye, inatla yok diyor hala ama var. Ne diyeyim ki, resmen kimse bilemedi. Diğer sitelerden olumsuz konuşanlar bile mesela tellwe serüven, falalem rezzan abla, bu kızla arkadaş diyordu. Resmen patlama şhow yani. fal sepetinin ss ini atıyorum sizin için istisnasız hepsi patladı. Daha altlarda da var ama genelde yağmur-zülal dönüyor farklı falcı yok kızlar
Aynı senaryo benimki de, hayatında kimse yok dedikleri adam geçende 1 yılını kutladı sevgilisiyle😂😂 o gün bugündür akıllandım işte ben hala sıfırlayamadım ama fal sayısını çok azalttım

Hadi ya... kizla sevgili oldugunu nasil ogrendin ortak arkadas filan mi yoksa sosyal medyadan mi?
Asu Ciftci nin yorumu fena degil gibiydi bende su an icin planladigim bir durumu bilmis detalariyla ama gelecek icin ben de pek sanmiyorum dedigi yonde olacagini sen de ona baktirmissin birden fazla o da sevgilisi degil mi demisti? Ve de ikiniz icin gelecek icin olumlu konusup vade mi vermisti?
Bir de Sevgi Derman Rezzan abla denilmisti daha once. Ben youtube dan bir video bulup paylasmistim Rezzan abla reklamiydi ama ses bana bakan Rezzan ablanin sesi degil. Burada herkes te onun sesi degil dedi.
Bir takim bilgilere ulasabilmis olsak bu kadar fallara para dokmeyecegiz belki de veya baska sorularla gidecegiz. Uzuldum simdi senin adina... :/

X