- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.941
Ben sık attığım dönemde atmışım canım ikisine de şimdi sen dedin diye girip okudum anlık çok nokta atışı birşey yok geleceği de uzun vade vermişlerTellwe’de UYUMSUZZ ve BANUYILMAZ’ın aynı kişi olduğunu bizzat tespit ettim. UYUMSUZZ olumlu, BANUYILMAZ yarı olumlu yarı olumsuz konuşuyor. BANUYILMAZ net bir şey söylemiyor, insanı muallakta bırakıyor.
Zaten herkes söylüyordu. Kullandığı kelimeler benziyor, birisi büyük harflerle diğeri küçük harflerle yazsa da kendisini belli ediyor. Birisi olumlu diğeri olumsuz konuşuyor ki kim bilirse ona tekrar gidelim diye, zaten %50 olur ya da %50 olmaz. Benim artık fallara da güvenim kalmadı.Ben sık attığım dönemde atmışım canım ikisine de şimdi sen dedin diye girip okudum anlık çok nokta atışı birşey yok geleceği de uzun vade vermişlerbanu daha uzun yazmış küçük harflerle, daha ılımlı bir fal.. uyumsuz olan kıpkısa bir fal ve aşırı olumsuz çekmiş vurmuş beni büyük harflerle yazmış. Sen nasıl anladın aynı kişi olduklarını?
UYUMSUZZ ilk falında Nisan ayını vade verdi, ikinci falında 2020 yılını vade verdi. BANUYILMAZ en geç Temmuz ayını vade verdi. İlginç olan BANUYILMAZ’ın vade olarak neyi verdi anlamadım, olabilirliği var ama tam adını koyamayabilirsiniz dedi.Uyumsuzluk bana da verdiği vade çok uzundu
bu mesajdan sonra7 aydır sık sık fal baktıran birisi olarak söylüyorum, falcılar olmasını istediğimiz şeyleri hep ileri tarihe atıyor.
bunu yazman çok manidar olmuş yalnızFalcı Nezo’ya fal gönderdim ve şimdilik beğendim.
Psikolojik olarak rahatlıyorum kuzum.bu mesajdan sonra
bunu yazman çok manidar olmuş yalnız
Teşekkür ederiz.Bana da en son kkaraayna nin verdigi vade cok uzundu ona rağmen çıkmadı. Karaayna da bir diğer hesabi kendisinin. Bilginize...
İkisine de baktırmadım, bu yüzden yorum yapamam. Beğendiyseniz umarım çıkar.Kızlar Ece katre ye ve nesibe ye baktıranınız varmı. Ben Ece yi beğendim. Umarım çıkar.
Kaç tane fal attın be 50 tane yorum yazdın kuşum, sakin olHediye falımı Zeliş Can’ın almasını istedim, sağolsun beni kırmadı.Sanırım bu 4. falım, bu falını da beğendim.
ece'ye atıcaktım ama hissiz gibime geldi, sadece kartları yorumluyorKızlar Ece katre ye ve nesibe ye baktıranınız varmı. Ben Ece yi beğendim. Umarım çıkar.
1 tane sürpriz yorumcuya ve Falcı Nezo’ya atınca hediye fal yüzdesi tamamlandı. Toplam 3 tane fal baktırmış oldum.Kaç tane fal attın be 50 tane yorum yazdın kuşum, sakin ol
Hediye falımı Zeliş Can’ın almasını istedim, sağolsun beni kırmadı.Sanırım bu 4. falım, bu falını da beğendim.
Zeliş can ve ece katre ikisi de aynı vadeyi vermiş,kopamazsınız gönlünü alacak vs...söyledikleri vadede ayrılmak için bir araya geldikKızlar Ece katre ye ve nesibe ye baktıranınız varmı. Ben Ece yi beğendim. Umarım çıkar.