Fal Sepeti Deneyimleri

Tellwe’de UYUMSUZZ ve BANUYILMAZ’ın aynı kişi olduğunu bizzat tespit ettim. UYUMSUZZ olumlu, BANUYILMAZ yarı olumlu yarı olumsuz konuşuyor. BANUYILMAZ net bir şey söylemiyor, insanı muallakta bırakıyor.
Ben sık attığım dönemde atmışım canım ikisine de şimdi sen dedin diye girip okudum anlık çok nokta atışı birşey yok geleceği de uzun vade vermişler banu daha uzun yazmış küçük harflerle, daha ılımlı bir fal.. uyumsuz olan kıpkısa bir fal ve aşırı olumsuz çekmiş vurmuş beni büyük harflerle yazmış. Sen nasıl anladın aynı kişi olduklarını?

Zaten herkes söylüyordu. Kullandığı kelimeler benziyor, birisi büyük harflerle diğeri küçük harflerle yazsa da kendisini belli ediyor. Birisi olumlu diğeri olumsuz konuşuyor ki kim bilirse ona tekrar gidelim diye, zaten %50 olur ya da %50 olmaz. Benim artık fallara da güvenim kalmadı.

Uyumsuzluk bana da verdiği vade çok uzundu
UYUMSUZZ ilk falında Nisan ayını vade verdi, ikinci falında 2020 yılını vade verdi. BANUYILMAZ en geç Temmuz ayını vade verdi. İlginç olan BANUYILMAZ’ın vade olarak neyi verdi anlamadım, olabilirliği var ama tam adını koyamayabilirsiniz dedi.

Hediye falımı Zeliş Can’ın almasını istedim, sağolsun beni kırmadı. Sanırım bu 4. falım, bu falını da beğendim.
Kızlar Ece katre ye ve nesibe ye baktıranınız varmı. Ben Ece yi beğendim. Umarım çıkar.
Zeliş can ve ece katre ikisi de aynı vadeyi vermiş,kopamazsınız gönlünü alacak vs...söyledikleri vadede ayrılmak için bir araya geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…