Fal Sepeti Deneyimleri

Çok çok çok özürdilereyek belirtmeliyim ki fal baktırmak insana ugursuzluktan başka birşey katmamaktadır. Çok saygı duyuyorum sizlere ama bir defasında baktırdım aile de bu tür fal bakan ablamız vardı ondan sonra işim gücüm rast gitmedi hep bir ugursuzluk ile yaşadım sonra tövbe ettim daha huzurlu hissettim. Rüyalarıma öyle şeyler girdi ki kabuslar neler neler sabah kalktığımda çok mutsuz hissediyordum ne zaman fal baktıran bunu hissettim ve yaşadım. Ayrıca fal bakan ablanın gözlerinden birisi şuan görmüyor görme kaybı yaşadı..

Özür dilemenize gerek yok. Herkesin kendi fikri, düşüncesi var. Burası eleştiri platformu değil çünkü biz bu söylediklerinizi zaten biliyoruz. Zaten üzüntüde olduğumuz için fal baktırıyoruz, bir de maddi kayıp yaşamamak adına beğendiğimiz falcıları birbirimize söyleyip yardımcı oluyoruz. Ayrıca siz bunları yazmak için mi üye oldunuz?

Tamam, özürdilerim yazmadım sayın haklısınız.

Aramızda Fal Sepeti’ni ve falcılarını sürekli övenler var, anlamıyorum sanmasınlar. Fal fiyatları birden ve gereksiz yere artıyor, gidip yönetiminize söyleyin. Bu gidişle başka sitelere yöneleceğiz. Ben Tellwe’den memnun kaldım ayrıca, her bütçeye göre fal mevcut. Site yönetimi iade de yapıyor ve 2 günde bir herkese ücretsiz kahve falı hakkı var. Fal Sepeti’nde her gün yeni bir yorumcu var, sevdiğimiz ve eski yorumcuların çevrimiçi olmasını beklemek çok saçma. Tellwe’de istediğim falcıya istediğim zaman falı yolluyorum, ne zaman müsait olurlarsa bakıyorlar. Fal Sepeti bu konuyu düzeltmeli...

Ayrıca Fal Sepeti’nde bu kadar fal ücreti artışına fallar da çıksa bir şey demeyeceğim.
Bir falcıya iyi diyoruz hemen 5 ₺, 10 ₺ zam geliyor.
100 tane fal bakan falcı da 25-45 ₺ arası, 500 tane fal bakan da. Yeni yorumcuları denemek istesem 25 ₺ vereceğime 5 ₺, 10 tl daha verip bildiğim yorumcuya giderim.
Ayrıca her gün yeni yorumcu görmek istemiyoruz. Güvendiğimiz, eski yorumculara istediğimiz zaman fal atabilelim. Birkaç gün içinde müsait oldukları zaman falımıza baksınlar. Çevrimiçi oluyorlar 5 kişi alıp sistemden çıkıyorlar, çevrimiçi yakalayamayan arkadaşlarımız yine 5 gün bekliyor!!! Tellwe’de böyle değil.
Fal Sepeti’nde 10 ₺’ye bakan falcı yok, geçen yaz vardı!
Beni destekleyenleri bekliyorum.
Sesimizi duyuralım.

Asu Ciftci'den yorum alip ta cikan cikmayan yazabilir mi? Guncel durum nedir?
Ben Ekim’de baktirmisim, sirf laf kalabaligi yapmis. En nefret ettigim sey hafta mi desem ay mi desem tabiri
Bana 5 ay mi desem 5 hafta mi desem ise baslicaksin demis,4 ay oldu hala is yok ortada :) ben tavsiye etmiyorumm

Tellwe’de Klothoyagmur’un yakın zamanda olacak dediği şey olmadı, birkaç ay sonra olacak dediği şey için beklemedeyim. Bana astroloji yorumları yapıyor gibi geldi. Ayrıca 5 ₺ zam yapmış.

Tellwe’de Yulee, Skyer, kehanettin ve SihirliHatun’a fal baktıran var mı?

Merhaba, kehanettine geçen sene baktırmıştım şimdi tekrar okudum. hisli biri olduğunu düşünmüyorum. Yani duyguları bilmiş ama hiç somut bir şey söylememiş mesela. Çok olumluymuş falı baya olumsuz oldu maalesef sonuç

Yuleeye ben de yeni baktırdım onu çok beğendim. Bazı çok spesifik hislerimi bile söylemişti o gün düşündüğüm. An konusunda etkilendim yani iyi bilmiş. Umarım pembeci değildir, yakın bi vadesi vardı çıkarsa söylerim

Teşekkür ederim, kehanettin falımı yorumlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…