- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.861
Vade verdi mi peki? Ilk kez bir falciyi mi begenmediniz yoksa daha önce baktirdiğinizda iyiydi bu falini mi beğenmediniz? Detay sordum biraz ama ...Ben 2 hafta önce baktırdım ilk kez begenmedm hiç nokta atışı yada şunu hissetti diyemem sadece sorudan gitti
Umarim gönlündeki gibi olur cnm...Evet verdi ama 4 gün 4 hafta yada dedi ama tarif ettigi kişi kesinlikle uyuşmuyor söyledigi kişiyle kesin konuşmadı havada bir faldı omu degi artık sen bileceksin dedi
Ben beğendim, geçen hafta 2. falımı yolladım. İlk falında olacak dediği şey verdiği vadeden 1 hafta gecikerek olmuştu.Asu Ciftci'den yorum alip ta cikan cikmayan yazabilir mi? Guncel durum nedir?
nasıl yani, dışarıda gel büyü bozayım diyor ve karşılığında 3 bin tl para mı istiyor ?Neyseki ağına düşen yok,onca parayı veren..Birde 1000 falan de bari..Ne öyle 3000!!! Açgözlü!!!
Oyleymis canım,burda yazanlar oldu,ben paragözlüğünü,uyanıklığını ve yolunacak kaz aradığını daha fal aşamasında fark edip,fal atmayı bırakmıştım çok şükür..nasıl yani, dışarıda gel büyü bozayım diyor ve karşılığında 3 bin tl para mı istiyor ?
yuhhh artık
Oyleymis canım,burda yazanlar oldu,ben paragözlüğünü,uyanıklığını ve yolunacak kaz aradığını daha fal aşamasında fark edip,fal atmayı bırakmıştım çok şükür..
nasıl yani yorumcunun size verdiği telefona talianın annesiyim diyen biri mi çıktı?bu arada talianın ben de anneyim falan demesi ahshajshhaahahah
Hayır Talia’nın kendisi söylemiş, ben bir anneyim diye.nasıl yani yorumcunun size verdiği telefona talianın annesiyim diyen biri mi çıktı?
Bu cümleyi nasıl böyle anladınız? Talia ben de anneyim demiş.nasıl yani yorumcunun size verdiği telefona talianın annesiyim diyen biri mi çıktı?
Falsepeti ne şikayet edilmesi gereken bi konu bence profilinin kapanma sebebi olması gerek yazık günah ya biz insanlar çöpte bulmuyoruz parayınasıl yani, dışarıda gel büyü bozayım diyor ve karşılığında 3 bin tl para mı istiyor ?
yuhhh artık
Bence fal sepeti hiçbirşey yapmayacak..Ne yapacakki zaten?Talia onlara para kazandırıyor..Iki gun sonra unutulur diye düşünüyorlardırFalsepeti ne şikayet edilmesi gereken bi konu profilinin kapanma sebebi olması gerek yazık günah ya biz insanlar çöpte bulmuyoruz parayı
Fal sepetlik değil,bunu kepaze edeceksin polise,tv ye falan bildirip..Olur ya oyle tv programları sahte hacı,hocaları falan ortaya döküp rezil eden,sonrada tutuklayanFalsepeti ne şikayet edilmesi gereken bi konu bence profilinin kapanma sebebi olması gerek yazık günah ya biz insanlar çöpte bulmuyoruz parayı
Bu vesileyle, bizi bu insanlarla muhattap olmaya mecbur bırakan adamlara bir kez daha çok kızdım yalnız. Bize bir mesajı, bir telefonu, iki üç cümle açıklamayı çok gören herifler yüzünden acaba bunlara büyü mü yapıldı falan diye hiç tanımadığımız, ne idüğü belirsiz bir sürü insana binlerce lira para vermeyi düşünecek hale gelmişiz. Siz vermediniz, ben de vermedim ama sevgilisiyle barışma ümidiyle zar zor bu parayı denkleştirip veren, sonra da daha beter şekilde yıkılan insanlar var. Ne büyük acımasızlık bu, hem falcılar hem de adamlar için konuşuyorum.Falsepeti ne şikayet edilmesi gereken bi konu bence profilinin kapanma sebebi olması gerek yazık günah ya biz insanlar çöpte bulmuyoruz parayı
Falsepeti’nin bir şey yapması kendilerine zarardan başka bir şey olmaz.Bence fal sepeti hiçbirşey yapmayacak..Ne yapacakki zaten?Talia onlara para kazandırıyor..Iki gun sonra unutulur diye düşünüyorlardır