Fal Sepeti Deneyimleri

Mısırlı talia dışında sevgi derman ve aylar önce binnazda firuze aydın da büyü var demişti bana. Ex’in evinde bir kadın ona zorla kendisinin okuduğu tuzu yalatmaya çalışmıştı..öyle olunca içim içimi yedi ama bol bol dua okudum. Talia az krediyle gelmişsin diye fal yarıda kesilince benden fazlasını talep edemedi ama 2.ye gitsem kesin isterdi.burdaki konuşmalardan bunu anlıyorum. O yüzden şikayet edebilecek konumda değilim şu anda.

Ben 2 hafta önce baktırdım ilk kez begenmedm hiç nokta atışı yada şunu hissetti diyemem sadece sorudan gitti
Vade verdi mi peki? Ilk kez bir falciyi mi begenmediniz yoksa daha önce baktirdiğinizda iyiydi bu falini mi beğenmediniz? Detay sordum biraz ama ...

Evet verdi ama 4 gün 4 hafta yada dedi ama tarif ettigi kişi kesinlikle uyuşmuyor söyledigi kişiyle kesin konuşmadı havada bir faldı omu degi artık sen bileceksin dedi

Falsepeti ne şikayet edilmesi gereken bi konu bence profilinin kapanma sebebi olması gerek yazık günah ya biz insanlar çöpte bulmuyoruz parayı
Fal sepetlik değil,bunu kepaze edeceksin polise,tv ye falan bildirip..Olur ya oyle tv programları sahte hacı,hocaları falan ortaya döküp rezil eden,sonrada tutuklayan

Falsepeti ne şikayet edilmesi gereken bi konu bence profilinin kapanma sebebi olması gerek yazık günah ya biz insanlar çöpte bulmuyoruz parayı
Bu vesileyle, bizi bu insanlarla muhattap olmaya mecbur bırakan adamlara bir kez daha çok kızdım yalnız. Bize bir mesajı, bir telefonu, iki üç cümle açıklamayı çok gören herifler yüzünden acaba bunlara büyü mü yapıldı falan diye hiç tanımadığımız, ne idüğü belirsiz bir sürü insana binlerce lira para vermeyi düşünecek hale gelmişiz. Siz vermediniz, ben de vermedim ama sevgilisiyle barışma ümidiyle zar zor bu parayı denkleştirip veren, sonra da daha beter şekilde yıkılan insanlar var. Ne büyük acımasızlık bu, hem falcılar hem de adamlar için konuşuyorum.

Bence fal sepeti hiçbirşey yapmayacak..Ne yapacakki zaten?Talia onlara para kazandırıyor..Iki gun sonra unutulur diye düşünüyorlardır
Falsepeti’nin bir şey yapması kendilerine zarardan başka bir şey olmaz.
Sonuçta Talia’ya hala fal atan var, biz bu dolandırıcılığın ve etik olmayan davranışı bildiğimiz için atmayacağız sadece.
Memnun olup atanlar olacaktır illaki.
Ama bir ceza almazsa (bir süre uzaklaştırma gibi) falsepetine olan güven sarsılmış olacak, Tellwe’ye benzeyecek gittikçe bence.
Zaten beğendiğim 2 kişi var, atacaksam onlara atıyorum, Talia’ya da müdahele etmezlerse tamamen bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…