Fal Sepeti Deneyimleri

o değil de benim eski sevgilim narsist kişiliğe sahipti ve bunu söyleyip aydınlanmamı sağlayan ise melisa donukuk'tu
anlamını bile bilmiyordum, araştırınca cidden doğru olduğunu anladım. ama bu yeni nesilde herkesin söylediği gibi hafif bir hastalık değil cidden narsist idi.
benim gibi exi için atan kişiler de araştırabilir, faydası olur belki. çünkü haziranda melisa söylemişti araştırma yaptıktan sonra tamamen soğudum ve unutmaya başladım yani faydası olmuştu
isteyene link atabilirim

Arkadaşlar fal bakan hiç kimse büyü falan bozamaz bilginiz olsun..Büyü bozabilecek insanın inancının kuvvetli,kalbinin temiz olması ve bunu karşılk beklemeden Allah rızası için yaptığı bilinen birşeydir..Fal bakıp varlıklarla Allaha şirk koşan,paralar isteyen insanın yapacağı hiçbirseye inanmam..
Kesinlikle katılıyorum. Büyü bozan kimsenin falla işi de olmaz onu da söyleyelim de. Mısırlı Talia ya baktırmadım. Ama Anette Claire de kahve falı baktırınca hemen gel enerji çalışması yapayım falan demişti. Aslında en güzeli bu işleri toptan bırakmak. Günaha giriyoruz ve olmayacak kişilerden medet bekliyoruz. Bu kişilerin gerçek hayatta kendilerine hayrı var mı acaba :KK64:

Arkadaşlar günaydın neden Mısırlı talia’yı şikayet etmiyorsunuz? Büyü bozma teklifi yapmış. Benim olsa fal ben şikayet edeceğim. 9 ay önce baktığı falın tek kelime çıkmaması da ayrı bi durum. Düşünce okuyanların zaten genelde falı çıkmaz
Bencede edilmeli,rakamlar buyuk artı herkese buyu var buyu var,ne oyle..Baya bildiğin suç şebekesi kurmuş..

Bencede edilmeli,rakamlar buyuk artı herkese buyu var buyu var,ne oyle..Baya bildiğin suç şebekesi kurmuş..
Arkadaşlar günaydın neden Mısırlı talia’yı şikayet etmiyorsunuz? Büyü bozma teklifi yapmış. Benim olsa fal ben şikayet edeceğim. 9 ay önce baktığı falın tek kelime çıkmaması da ayrı bi durum. Düşünce okuyanların zaten genelde falı çıkmaz
Neyseki ağına düşen yok,onca parayı veren..Birde 1000 falan de bari..Ne öyle 3000!!! Açgözlü!!!

Neyseki ağına düşen yok,onca parayı veren..Birde 1000 falan de bari..Ne öyle 3000!!! Açgözlü!!!
Işte insan açgözlü olmaya görsün,kendinide böyle ele verdi..Bin dese verenler olurdu, 5-10 kişiden toplardı uzun sure duyulmazdıda..Ama akılda yok belli..Şuursuz..Kendini ne sanıyorsa..Kadına falanda hiç benzemiyor,istediği kadar makyajlar filtreler uğraşsın fotolarıyla..Baya bildigin bıyıklı Hüsnüsün işte

yeni yılın güzel olmasına dair umudun var mı cidden
yangınlar, depremler, kasırgalar, gerilimler.. aşk derdini de geçtim bu sene dünya ciddi anlamda başımıza yıkılmasa iyi valla
Ayni konulari birkaç gün önce buradan bir arkadaşa özelden yazdım. Kendimi geçtim Mehmetçiklere mi üzüleyim, depreme mi, çığ felaketine mi, Avustralya'nın doğal yaşam ve güzelim doğasına mı, evleri yanan insanlara mı, zavallı yanan koalalara da cok ağladım... yüreğim paramparça 😥 Allah sonumuzu hayır etsin... çığ gibi büyüyen salgınlar da endişe verici boyutta, uluslararası seyahatlerden de çekinir olduk... Doğanın insanoğlundan intikamı ve bu yüzyılda bile bu sözde gelişmiş teknolojilere rağmen çaresizliğimizi yüzümüze yüzümüze vuruyor tüm bu yaşananlar...

Mrb mesajlarinizi gordum ve hemen.kayit.oldum ben.bu sabah misirlitalia yi yi.sikayet ettim bana instagram adresini verdi ve bildiginiz bayan degil transeksuel.2.ise banada sifalandirma yapicam dedi 500tl dedi ozmn cok zor durumdaydim ve inandim verdim.bu arada instagramda fal sepeti disinda 100tl fal bakimi talep etti

Ayni konulari birkaç gün önce buradan bir arkadaşa özelden yazdım. Kendimi geçtim Mehmetçiklere mi üzüleyim, depreme mi, çığ felaketine mi, Avustralya'nın doğal yaşam ve güzelim doğasına mı, evleri yanan insanlara mı, zavallı yanan koalalara da cok ağladım... yüreğim paramparça 😥 Allah sonumuzu hayır etsin... çığ gibi büyüyen salgınlar da endişe verici boyutta, uluslararası seyahatlerden de çekinir olduk... Doğanın insanoğlundan intikamı ve bu yüzyılda bile bu sözde gelişmiş teknolojilere rağmen çaresizliğimizi yüzümüze yüzümüze vuruyor tüm bu yaşananlar...
Hayir her seyi gectim Greta’yla o kadar dalga gectik, kizin felaket senaryosu gerceklesiyor ve hakliymis
Ben dunyanin bu kadar kotu durumda oldugunu bilmiyordum
Arladaslarim Londra’daydi firtina yuzunden tum ucus ve trenler iptal oldugu icin donemediler
Herkesin bilinclenmesi lazim, dogak afetlere elden bir sey gelmez belki ama en azindan yapabilecegimiz seyleri ciddiye almaliyiz ya plastik kullanimi gibi

Mrb mesajlarinizi gordum ve hemen.kayit.oldum ben.bu sabah misirlitalia yi yi.sikayet ettim bana instagram adresini verdi ve bildiginiz bayan degil transeksuel.2.ise banada sifalandirma yapicam dedi 500tl dedi ozmn cok zor durumdaydim ve inandim verdim.bu arada instagramda fal sepeti disinda 100tl fal bakimi talep etti
Peki size site bir dönüş yaptı mı?

Verdikleri vadeler çıkmayanlar olaylar olmayanlar; melek kara, derin hisler, zülal şen, lil akın, ahmet candır, su mutlu, senanur, Çiğdem mutlu, Utku inanç, Buğra, venüs ateş, didar evren

Fal sepeti diğer sitelere göre daha adil çalışıyor gibi geldi bana.

Bu arada kızlar Utku İnanç ve Sevgi Derman'a baktırdım. Tam olarak neyden memnun kaldığınızı anlayamadım. Sevgi Derman tüm falını akrep burcu olduğumu düşünerek yapmıştı ama teraziyim. Tabi bu benim hatam sonra profil bilgilerini değiştirdim ancak ben burç yorumu istememiştim. Utku İnanç çok sevimli bir insan ama o fal çıkmaz.

Fal sepeti diğer sitelere göre daha adil çalışıyor gibi geldi bana.

Bu arada kızlar Utku İnanç ve Sevgi Derman'a baktırdım. Tam olarak neyden memnun kaldığınızı anlayamadım. Sevgi Derman tüm falını akrep burcu olduğumu düşünerek yapmıştı ama teraziyim. Tabi bu benim hatam sonra profil bilgilerini değiştirdim ancak ben burç yorumu istememiştim. Utku İnanç çok sevimli bir insan ama o fal çıkmaz.
sevgi derman hakkında katılıyorum. 2-3 kere şans verdim önceden, yok yani olmadı
normalde enerjimiz uyuşmadı diye düşünürüm yesilcingene gibi. ama fal, his, öngürü bunlara dair hiçbir şey yok onda bence

X