- 23 Kasım 2019
- 44
- 78
- 41
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.821
Yok o hesap numarası sanırsam silebilirmiyim o mesaji acabaYalniz telefon numarasi yaziyor, herkesin gordugu okudugu platforma eklemek yanlıs geldi bana. Tabi onun yaptığı da çok yanlış, gözümden düştü bu davranışıyla.
Fal Sepeti’ndeki yorumlarında abla diyen birkaç kişiyi görmüştüm zaten.Allah korusun kız manyak
hayır yani ben saygı duyuyorum tabiki LGBTQ+ desteklerim ama bildiğin sizi salak yerine koymuş talia abla dedirttirmeler, çocuğum vari konuşmalar falan
Silinmiyor sanirim ama @kazen’den isteyebilirsiniz sanirim silinmesiniYok o hesap numarası sanırsam silebilirmiyim o mesaji acaba
Kusura bakmayın, gördüm şimdi. Bu akşam muazzam bir bilgi akışı var bu heyecanla asıl ben kaçırmışım. Teşekkür ederim ayrıca.Ben beğenmedim kendisini aslında yazdim ama sanırım görmediniz
Ay nasil yaniii kadin degil mi sesi cok kadindi.. ay tansiyonummm
Mısırlı Talia’nın gerçek adı mı?
Nasil yani Talia erkek mi? :O
Ben sadece Fal Sepeti’nden fal baktırmıştım.Kızlar ses tonundan anlamadınızmı???resimlerinden de çok belli oluyordu WhatsApp’açta
Buğra bana sorduğum şey için 7 hafta vade vermişti, 1 hafta sonra vadesi doluyor.Döneceğini hepsi bildi vade acısından Buğra tuttu 6 hafta içinde dedi Alex su an zaman kaplumbağa hızıyla ilerliyor kendiyle savaşı biterse soluğu yanınızda alır dedi tabi ben o ara günlük fal attığım için aslında hepside bildi ve vadeleri tuttu su an tabi yine bir ayrilik var ve benim çektiğim bir rest var şimdi online da yada reelde ki falcılar 14-15 şubat diyor beklemedeyim gerçi geleceğini biliyorum ama benim için geldiği zaman önemli
E whatsapp i yoktu bende. Enerji ve şifa çalışmalarının ne olduğunu sordum ama fiyat almadım ben çünkü ritüel gibi bir şey sandım açıkladığında ilgimi çekmedi. Düşündüm ama emin olamadım sesinden önceki postumda belirttiğim gibi ağır sigara içen bir kadın olabileceğini düşündüm. Var öyle kadınlar, teyzeler filanKızlar ses tonundan anlamadınızmı???resimlerinden de çok belli oluyordu WhatsApp’açta
Canım benim vadelere çok takılma ben takınmadım sadece sende yürekten iste ama hakkında hayırlısını iste önce Allahtan benim su an vadelere bakmamin sebebi ailem gittikten sonra mi doncek yoksa önce mi diye onun döneceğini biliyorum ben çünkü. Sende önce kendine hislerine inan bence bu şekilde pozitif enerji yollarsın karşında ki kişiyeBuğra bana 7 hafta demişti. 1 hafta sonra vadesi doluyor.Acaba vadelerin çıkması tesadüf mü?
Bi kere telefonda baktirdim sadeceKızlar ses tonundan anlamadınızmı???resimlerinden de çok belli oluyordu WhatsApp’ta
Ne ucuz bayat numaralar ya..yok büyü bilmem ne..ayrıca öyle birsey olsa dahi o kimki büyü bozabilecek yada ritüel yapıpda tutturabilecek..Falcılığı bile 2 hafta sonrasına kadar daha ötesi yok..Bi akşam bakmadım buraya.neler olmuş neleraçıp şimdi taliayı tekrar dinleyeceğim mesela ama hepimiz aynı kanaatteyiz daha çok krediyle bi daha gel ve büyü olayı... kaç bilmiyorum ama en az 2 defa sordum ben talia büyü dedi ne düşünüyorsunuz diye? Niye söylemediniz kızlar???
Evet Allah inancli Allah rizasiyla hicbir karsilik beklemeden yapar bunu yapan kisi.. ben de katiliyorum sizeArkadaşlar fal bakan hiç kimse büyü falan bozamaz bilginiz olsun..Büyü bozabilecek insanın inancının kuvvetli,kalbinin temiz olması ve bunu karşılk beklemeden Allah rızası için yaptığı bilinen birşeydir..Fal bakıp varlıklarla Allaha şirk koşan,paralar isteyen insanın yapacağı hiçbirseye inanmam..
yeni yılın güzel olmasına dair umudun var mı ciddenHani yeni yıl çok güzel olacaktı?
Bizi gectim 2020 masallah felaket haberleriyle doldu ya her yerden bi kotu haber yok deprem yok ucak kazasi...Hani yeni yıl çok güzel olacaktı?