- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.801
Bu bilen yorumcular eskiden yaşanan ayrılığınızı mı bilmişti? Bu barışmadan sonra tekrar mı ayrıldınız? Özel değilse biraz daha detaylı anlatırsanız çok memnun oluruz.Döneceğini hepsi bildi vade acısından Buğra tuttu 6 hafta içinde dedi Alex su an zaman kaplumbağa hızıyla ilerliyor kendiyle savaşı biterse soluğu yanınızda alır dedi tabi ben o ara günlük fal attığım için aslında hepside bildi ve vadeleri tuttu su an tabi yine bir ayrilik var ve benim çektiğim bir rest var şimdi online da yada reelde ki falcılar 14-15 şubat diyor beklemedeyim gerçi geleceğini biliyorum ama benim için geldiği zaman önemli
Uykuyu ve Yağmuru beğendim su anki durum analizleri çok güzeldi Medyum Nameste sadece kendi deneyimlerinden ve beyfendinin burcundan yola çıkarak yorum yaptı bana tatminkar gelmedi. Utkunun ve Yağmurun vadeleri de bu hafta sonuna kadarS Seraperkse Yağmur, Medyum Namaste, Utku İnanç hakkında analizini öğrenebilir miyim? nasıllardı? geçmiş ve kişilik analizleri? vade verdiler mi/tuttu mu? gibi
Ya bide bana çocuğum var benim bende anneyim tarzında konuştutalia abla demeni mi istedi
ben burada bi üyeyle konuşurken o söylemişti, instagramını falan vermişti de zaten fanı olmadım hiç talia ablanın
bi dönem falları karıştırdığım için çıktı demiştim, sonra yanlış olduğunu gördüm
Sesi evet ben de dusundum ama bir yandan da bazi boyle kadinlar oluyor hani cok sigara icen kadinlar acaba dedim kendi kendime emin olamadim 100%şaka mı yapıyosunuz kızlar? bilmiyor muydunuzz
Instagramini biliyo musunuz?talia abla demeni mi istedi
ben burada bi üyeyle konuşurken o söylemişti, instagramını falan vermişti de zaten fanı olmadım hiç talia ablanın
bi dönem falları karıştırdığım için çıktı demiştim, sonra yanlış olduğunu gördüm
talia abla demeni mi istedi
Bu gece Mısırlı Talia’nın eteğindeki taşlarını döktüğü gecedir, inşallah hepimize toplu büyü yapmaz.Ya kızlar ben ilk baktırdığımdan beri onun trans olduğundan şüphelendim hep. Falını dinlerken sesi bazen erkek, bazen kadın sesi gibi gelmiştir bana her defasında.
yok bilmiyorum şu anInstagramini biliyo musunuz?
Bilenler asıl nerden biliyordu ben onu anlayamadım hiç ? Sırf sesten mi tahmin ettiniz ?şaka mı yapıyosunuz kızlar? bilmiyor muydunuzz
Allah korusun kız manyakBu gece Mısırlı Talia’nın eteğindeki taşlarını döktüğü gecedir, inşallah hepimize toplu büyü yapmaz.
Valla ben falını bir arkadaşıma dinlettiğimde direkt sesten bu erkek demişti ama ben yok ya kalın sesli kadın bence demiştim.Sonra instagramını gorunce anladım..Ya sonucta cinsel kimliği onu ilgilendirir,bu konuda kimseye söz düşmez ama yaptığı şey baya nitelikli dolandırıcılık artı insanları enayi yerine koyup duygularıyla oynamak,zayıf dönemlerinden faydalanmak..Bunu hoşgörülecek yanı yok ve arkadaşlar dönen rakamlar çok ciddi,bu resmen tutuklanır yani dolandırıcıYa kızlar ben ilk baktırdığımdan beri onun trans olduğundan şüphelendim hep. Falını dinlerken sesi bazen erkek, bazen kadın sesi gibi gelmiştir bana her defasında.
ben anlamıştım zatenBilenler asıl nerden biliyordu ben onu anlayamadım hiç ? Sırf sesten mi tahmin ettiniz ?
Anlatayim cnm aslına bakarsanız sanırım benim yaşım hepinizden büyük tahminim bizim bu beyfendiyle 2 yılı askin süren bir beraberliğimiz var inişli çıkışlı ayrıl barış karşımda ki gerçekten zor bir insan. En son 4 ay ayrı kaldık ve geri dönüşü oldu evlilik ilişkiyi ciddiye taşıma adına. Bu beyfendi 2 kez evlilik yapmış ve gerçekten bu benim onu savunma adina konuşmam değil adam 2 sinde de çok buyuk kazik yemiş bizi yakin çevremiz tanıştırdı o sebepten dolayı olayları dışardan biliyorum. Benimde ailem türkiyede yaşıyor normalde ama su an yanıma beni ziyarete geldiler ve bu esnada aileler tanışsın isteme olsun nisan olsun diye konuştuk bunu yaz tatilinden sonraya ertelemek isteyince bende bitti deyip çekip gittim şimdide burnunun sürtüp geri gelmesini bekliyorumBu bilen yorumcular eskiden yaşanan ayrılığınızı mı bilmişti? Bu barışmadan sonra tekrar mı ayrıldınız? Özel değilse biraz daha detaylı anlatırsanız çok memnun oluruz.
Hayırlısı olsun inşallah.Anlatayim cnm aslına bakarsanız sanırım benim yaşım hepinizden büyük tahminim bizim bu beyfendiyle 2 yılı askin süren bir beraberliğimiz var inişli çıkışlı ayrıl barış karşımda ki gerçekten zor bir insan. En son 4 ay ayrı kaldık ve geri dönüşü oldu evlilik ilişkiyi ciddiye taşıma adına. Bu beyfendi 2 kez evlilik yapmış ve gerçekten bu benim onu savunma adina konuşmam değil adam 2 sinde de çok buyuk kazik yemiş bizi yakin çevremiz tanıştırdı o sebepten dolayı olayları dışardan biliyorum. Benimde ailem türkiyede yaşıyor normalde ama su an yanıma beni ziyarete geldiler ve bu esnada aileler tanışsın isteme olsun nisan olsun diye konuştuk bunu yaz tatilinden sonraya ertelemek isteyince bende bitti deyip çekip gittim şimdide burnunun sürtüp geri gelmesini bekliyorum
Yalniz telefon numarasi yaziyor, herkesin gordugu okudugu platforma eklemek yanlıs geldi bana. Tabi onun yaptığı da çok yanlış, gözümden düştü bu davranışıyla.Paylaştım umarim sizin için yeterli olmuştur
Ben beğenmedim kendisini aslında yazdim ama sanırım görmedinizS Seraperkse ben de Oylum Genc'i nasil buldugunuzu sormustum arada kaynadi sanirim benim sorum.
Oylum genç tam bir fiyasko ya.. falda her soruma olacak olacak dert etme dedi hiçbir şey olduğu da yok falı geçiştirdi resmenS Seraperkse ben de Oylum Genc'i nasil buldugunuzu sormustum arada kaynadi sanirim benim sorum.
Bombelere gelBu gece Mısırlı Talia’nın eteğindeki taşlarını döktüğü gecedir, inşallah hepimize toplu büyü yapmaz.