Fal Sepeti Deneyimleri

Bu bilen yorumcular eskiden yaşanan ayrılığınızı mı bilmişti? Bu barışmadan sonra tekrar mı ayrıldınız? Özel değilse biraz daha detaylı anlatırsanız çok memnun oluruz.

S Seraperkse Yağmur, Medyum Namaste, Utku İnanç hakkında analizini öğrenebilir miyim? nasıllardı? geçmiş ve kişilik analizleri? vade verdiler mi/tuttu mu? gibi
Uykuyu ve Yağmuru beğendim su anki durum analizleri çok güzeldi Medyum Nameste sadece kendi deneyimlerinden ve beyfendinin burcundan yola çıkarak yorum yaptı bana tatminkar gelmedi. Utkunun ve Yağmurun vadeleri de bu hafta sonuna kadar

Ya bide bana çocuğum var benim bende anneyim tarzında konuştu

Ya kızlar ben ilk baktırdığımdan beri onun trans olduğundan şüphelendim hep. Falını dinlerken sesi bazen erkek, bazen kadın sesi gibi gelmiştir bana her defasında.
Bu gece Mısırlı Talia’nın eteğindeki taşlarını döktüğü gecedir, inşallah hepimize toplu büyü yapmaz.

Bu gece Mısırlı Talia’nın eteğindeki taşlarını döktüğü gecedir, inşallah hepimize toplu büyü yapmaz.
Allah korusun kız manyak
hayır yani ben saygı duyuyorum tabiki LGBTQ+ desteklerim ama bildiğin sizi salak yerine koymuş talia abla dedirttirmeler, çocuğum vari konuşmalar falan

Ya kızlar ben ilk baktırdığımdan beri onun trans olduğundan şüphelendim hep. Falını dinlerken sesi bazen erkek, bazen kadın sesi gibi gelmiştir bana her defasında.
Valla ben falını bir arkadaşıma dinlettiğimde direkt sesten bu erkek demişti ama ben yok ya kalın sesli kadın bence demiştim.Sonra instagramını gorunce anladım..Ya sonucta cinsel kimliği onu ilgilendirir,bu konuda kimseye söz düşmez ama yaptığı şey baya nitelikli dolandırıcılık artı insanları enayi yerine koyup duygularıyla oynamak,zayıf dönemlerinden faydalanmak..Bunu hoşgörülecek yanı yok ve arkadaşlar dönen rakamlar çok ciddi,bu resmen tutuklanır yani dolandırıcı

Bu bilen yorumcular eskiden yaşanan ayrılığınızı mı bilmişti? Bu barışmadan sonra tekrar mı ayrıldınız? Özel değilse biraz daha detaylı anlatırsanız çok memnun oluruz.
Anlatayim cnm aslına bakarsanız sanırım benim yaşım hepinizden büyük tahminim bizim bu beyfendiyle 2 yılı askin süren bir beraberliğimiz var inişli çıkışlı ayrıl barış karşımda ki gerçekten zor bir insan. En son 4 ay ayrı kaldık ve geri dönüşü oldu evlilik ilişkiyi ciddiye taşıma adına. Bu beyfendi 2 kez evlilik yapmış ve gerçekten bu benim onu savunma adina konuşmam değil adam 2 sinde de çok buyuk kazik yemiş bizi yakin çevremiz tanıştırdı o sebepten dolayı olayları dışardan biliyorum. Benimde ailem türkiyede yaşıyor normalde ama su an yanıma beni ziyarete geldiler ve bu esnada aileler tanışsın isteme olsun nisan olsun diye konuştuk bunu yaz tatilinden sonraya ertelemek isteyince bende bitti deyip çekip gittim şimdide burnunun sürtüp geri gelmesini bekliyorum

Hayırlısı olsun inşallah. Allah gönlünüze göre versin.

Aslında beni gerçekten en çok tatmin eden burda ki komsum olan abla kahve falı bakıyor benim hayatıma girecek bu beyefendiyi hayatıma girmeden 1,5 yıl önce görüp bilmişti bütün yaşadığımız ayrılıkları nasıl dönüşleri olacagini hepsini söylüyor birde Whast appta ki bakan bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…