Fal Sepeti Deneyimleri

Paylaşacağım ama öncelikle kendimi ispatlama çabasına girdim çünkü yeni üye olduğum için doğal olarak bazı arkadaşlar şüpheye girdi dosya ekle boğumuna basıyorum ama açılmıyor
Ben burada mesajlasirken ya da baska bir sey de direk telefondan giriyorum ve fotograf atmakta hic sorun yasamiyorum. Direk dosya ekle butonuna tiklayinca photo gallerye
Atiyor telefondaki zaten

Eklentiler

• Screenshot_20200210-204344_Samsung Internet.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20200210-204356_Samsung Internet.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 26
Oylum Genc'i nasil buldunuz yorumunu?

Şimdi bana ilk etapta vadeleri çıkan falcılar yazayım benimde durumum sizlerden pek farksız değil hanımlar hatta belki daha da vahim. Fallara sarmami sağlayan beyfendiyle keskin bir ayrilik sürecinden geçerken Buğra 6 hafta dedi Alex vade vermedi melisa 5 vakit dedi tabi öncelerinde ben herşeyi detaylı bir şekilde yazıyordum sonraları sizleri takip ederek sadece ne düşünüyor ne hissediyor tarzında yazdim hiç bir detay vermeden o zaman Zülal Şen Zeliş Çan ve Sevgi Derman vermediğim detayları bildi ve 3 ude 2 haftalık vade verdi ve bunların üzerinden 1 hafta sonra dönüş yaptı bu beyfendi

Sonuç olarak Alex ve Buğra bilemedi mi? Zülal Şen, Zeliş Can ve Sevgi Derman mı bildi?

Bana da telefonla fal bakarken iste tam vade verirken sure bitti ama yani onun oncesinde bak hemen yeniden kredi al gel sende sifa kismet calismasi yapalim vs dedi yani vadeyi istese hemen soylerdi o sirada kapandi telefon. Neyse ki donmedim geri
Bana da aynisini yapti ve ben dondum cunku gercekten onemli bir yerde kesti ve cokca krediyle donus yapmanizi istiyor! Zamani da asla verimli kullanmiyor ozellikle.

Bana da aynisini yapti ve ben dondum cunku gercekten onemli bir yerde kesti ve cokca krediyle donus yapmanizi istiyor! Zamani da asla verimli kullanmiyor ozellikle.
Iste bizim zayif noktamizi cok guzel kullaniyorlar. Tabi canim hic verimli kullanmiyor. Normal sesli bakiyor olsa tak tak her seyi soyler. Telefonda uzata uzataa anlatiyo ki sure bitsin heyecanli yerde kalsin biz de bi sonraki bolum heyecaniyla kredi yukleyelim. cok sinirlendim

Sonuç olarak Alex ve Buğra bilemedi mi? Zülal Şen, Zeliş Can ve Sevgi Derman mı bildi?
Döneceğini hepsi bildi vade acısından Buğra tuttu 6 hafta içinde dedi Alex su an zaman kaplumbağa hızıyla ilerliyor kendiyle savaşı biterse soluğu yanınızda alır dedi tabi ben o ara günlük fal attığım için aslında hepside bildi ve vadeleri tuttu su an tabi yine bir ayrilik var ve benim çektiğim bir rest var şimdi online da yada reelde ki falcılar 14-15 şubat diyor beklemedeyim gerçi geleceğini biliyorum ama benim için geldiği zaman önemli

Ben Fal Sepeti’ndeki fotoğrafından ve faldaki sesinden biraz tahmin etmiştim ama kendisine Talia abla diye hitap etmemi isteyince önemli olan fal diye düşünüp çok önemsememiştim.
talia abla demeni mi istedi
ben burada bi üyeyle konuşurken o söylemişti, instagramını falan vermişti de zaten fanı olmadım hiç talia ablanın
bi dönem falları karıştırdığım için çıktı demiştim, sonra yanlış olduğunu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…