Fal Sepeti Deneyimleri

fotoğrafı mesaj yazarekn üstteki işaretlerden yükleyebilirsiniz..
aşağı yukarı hepimiz biliyoruz aslında falcıların kimler olduğunu. direkt Mune ye iletebilirsiniz eğer kanıtınız varsa, hesabını kapatırlar.

Ben telden giriyorum ffotoları yükleyemedim sanırım biraz uğraşmam gerekecek, aslına bakarsanız bana şimdiye kadar bir çok falcinin söylediği cıktı diyebilirim Sevgi Derman, Zülal Şen, Zeliş Çan Buğra, yanı bilindik falcılar ama ben artık online üzeri fal baktırmama kararı aldım burda mesala bir bayan var Whatss App üzerinden görüntülü bakıyor çünkü yüzünüzü görüp enerjinizi almam gerekiyor ve inanin en az 1 saat bakıyor yada burda devamlı gittiğim abla kahve falı bakıyor sizin bir sey soylemenize gerek kalmadan size zaten derdinizi anlatıyor.. bugun en son sevgi dermana baktirdim bana bu hafta için çok emin olarak vade verdi gerçi bu vadeyi diğer iki kişi de vermişti zülal şen ve zeliş çan da aynı vadeyi verdi bekliyorum su an için

Bana falda buyu var demişti ve bende soru kısmında nasıl kurtulabilirim diye sormuştum ve cep numarasını yolladı bana. Salaklık bende ama!!! Sonradan bi Shaman a gittim ve sende buyu yok dedi
Ben nerdeyse yollayacaktım parayı sonra burdaki abla bana öyle uzaktan hic kimse bir şey yapamaz dedi ama söyle bir durum var gerçekten bu beyfendi üzerinde vardı bir şeyler bunu bende fark ediyordum devamlı dua okudum evinde bakara suresi açtım hergün yasin süresi kendim devamlı okudum..

Bu mesajı yazdığınız gibi yazınızı yazıp sol alt köşede “dosya ekle” butonuna basınca fotoğraflar ekleyebiliyorsunuz.

Denedim açılmıyor talianin verdiği hesap numarası bile var uyanık birde başkasının adına yollattirmaya çalıştı parayı güya muhasebecisiymis
Tavsiye veriyormuş gibi gözüküp falcı olduğunu düşündüğünüz birileri varsa sebepleriyle birlikte bizi de aydınlatırsanız çok seviniriz.
Ilk aralarda yanı konuyu ilk açtığınızda çok fazlaydı sizlerde çoğunu fark ettiniz zaten ilk burayı takip ettiğimde buraya üye değildim çok geç üye oldum ama birisi vardı ismini hatırlayamayacagim şu an oylum genci çok övüyordu hatta kendime not etmiştim bu kadına baktırma diye tabi ben bunu karıştırıp dün oylum a atınca sonradan hatırladım bu falcıya yollayacaktım diye

Denedim açılmıyor talianin verdiği hesap numarası bile var uyanık birde başkasının adına yollattirmaya çalıştı parayı güya muhasebecisiymis
Sizin mesajlarınız da bana pek samimi gelmedi açıkçası. Ultra bilgilere ihtiyaç yok buraya fotoğraf yüklemek için, herkeste açılan sizde nasıl açılmıyor bilemedim.
3-5 mesajınız var. Bazı falcıları övüp bazı falcıları yeriyorsunuz onda da.

Ben kimseyi övmedim ki fal sepetinde vadeleri tutanları söyledim bende ki burda herkesin beğendiği falcılar arasında bu kişiler sizin için zaten su an bilgisayardan fotoları yüklemeye çalışacağım ki ispatım olsun

Resmi burayami ekliyeceksiniz ee hemen alttan dosya ekle var ordan ekliyceksiniz

Bilgisayara falan gerek yok ki bunun için. Kabak gibi yazıyor dosya ekle butonu.

Çıkan/çıkmayan fal yorumlarınızı bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

Bana da telefonla fal bakarken iste tam vade verirken sure bitti ama yani onun oncesinde bak hemen yeniden kredi al gel sende sifa kismet calismasi yapalim vs dedi yani vadeyi istese hemen soylerdi o sirada kapandi telefon. Neyse ki donmedim geri

Aklima sey geldi tellwe yorumlarinda oneri falci istemistim yasocuk onermislerdi ben de baktirmistm 5 tl mi 10 tl mi neydi uygundu da. Sonra dedigi bi sey cikinca da kostum yazdim oraya hemen biri bana falci kokusu aliyorum demisti hahzjwjks arkadas onerilen falciya gitmisim enayi gibi iyi falci diyenin agzinin icine bakiyorum sonra falcilikla suclaniyorum ey gidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…