- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.741
Ben başlıyorum o zaman.Kızlar son 4-5 sayfayı okuyorum da herkesin her falı patlak, benimkiler zaten külliyen nanayyani hala niye bel bağlıyoruz bunlara çıkmıyor işte ben bu ay Sevgi Derman’a atacaktım vazgeçtim. Ben yine iradeli davranmaya çalışıyorum ayda 2 fal ile ama çok sık fal atanlarınız varsa bir detoksa girilebilir, bunu bir etkinliğe döndürebiliriz hatta. Mesela buraya falsız 3. günüm, falsız 10. günüm yazarız en azından 15 günlük bir detoks olur bunu bir düşünelim
Şaka bir yana tüm iyi fallarınız çıksın, dileklerimiz gerçekleşsin, olumsuz falların hepsi patlasınBen hala Binnaz Arif Emir’i bekliyorum online yakalayamadım, atınca bu sayfaya da yorumlayacağım
Çünkü ilk fallarımda söylenilenler vadeleriyle birlikte oluyordu. Şimdi tuhaf bir şekilde olmuyor, olmuyor... Sonuçta madem falcılara geliyoruz, vadeleri bilemezlerse ben ne anlarım o işten? Tamam 1, 2 hafta gecikebilir, ona zaten sözüm yok. Ama birkaç ay önce baktırdığım fallarda en geç 20 gün içinde görüşme olacak diyorlardı, tam 20 gün içinde buluşma oluyordu. Belki de şimdi sık fal baktırdığım için olmuyordur.Canim sen tarihlere neden bu kadar takiliyorsun? Su ana kadar bana tarihiyle bilen olmadi olursa da tesadufi oluyor, falcilar tarih bilemez genelde. Tarih verip tutan bir tek Uyumsuzz olmustu o da onumuzdeki seneye kadar maksimum, 2020 den once olur dedigi sey oldu, bunun disinda bir kac hafta, yakinda veya ilkbahar vs gibi genel bir tarih verdiklerinde tutabiliyor. Oyle ay gun olarak denk gelirse tutuyor.
Ben başlıyorum o zaman.Falsız 3. günüm. ✌
Maşallah.hahahaha benim de falsız 7. günüm
UYUMSUZZ’un 4, 5 ay sonra olacak dediği şey oldu mu? elifsucan’ı denediniz mi? Alex ve UYUMSUZZ aynı şeyleri mi söyledi? Yesilcingene bana çok olumluydu ama söyledikleri çıkmadı, vadesi dolalı 1 ay oldu. Yesilcingene için vadesi geçse de söyledikleri olur diyorlar, sizce de öyle mi?Misirli Talia ani guzel biliyor ve yakin gelecek yani maksimum 1-2 haftaya kadar olacak konulari gorebiliyor bunun icin baktirilabilir ama ona telefonda baktirmam.
Az cok ve gidisati bilenleri tekrar yazayim; Elfin Demet, Yesil Cingene (genel olarak olumsuz demisti ama detay ve gelecek yorumu cok yok) Uyumsuzz ve Alex. Bunlarin soyledigi dogrultuda oldu ve su an durumlar oyle devam ediyor. Engin Gumus de Ilkbahar aylarini vermisti hatta daha da uzayabilir demisti vadesine daha var patladi diyemem ama onun disinda hepsi patladi.
Gelecek cikmiyor arkadaslar, genel olarak bende cikanlar da detaylilar degil genel olarak olumsuz ilerleyecek,herhangi bir degisiklik olmayacak seklinde bakanlar. Bir tek Uyumsuzz un ilk baktigi Yildizname detayliydi ve nokta atisli sekilde tarihiyle oldu, sonar onun baktigi fallar da cok genel ve ayrintisizdi. Ben de 3 aydir baktirmiyorum, baktirirsam %70 indirim olursa Elfin'e veya Uyusuzz'la Talia'ya bir kez daha baktiririm.
Aynen büyü var demişti kara kara düşünüyordum ben de,daha önce yazmıştım hatta buraya fikri olan var mı diye..sevgi derman da aynısını söylemişti ama okunacak bikaç dua söylemişti mesela.binnazdan da aynı yorumu aylar aylar önce yüksek puanlı biri söylemişti ve o da dua önermiştiEn son Talia’ya 250TL bayıldım ve falı tam tersi
çıktı. Geçmişi çok iyi biliyor ama onu bende biliyorum. Bize geleceği bilecek biri lazım. Bir de büyü var diye çalışma yapmak istiyor daha çok para yapmak için biraz itici geliyor bana
Ctesi Melisa Donukuk’a, Pazar günü de Burcu Karen’e yolladım. Derdim tabii ki özel değil, bir gelen bir giden, bir seven bir vazgeçen bir adam özetlemem gerekirse. Aşağı yukarı hepimizinki de bu sanırımDün kime fal yollamıştın? Özel değilse sorununu anlatabilirsen dinlerim.
Adamı görebildiğine, konuşabildiğinize şükret demek isterim...Çünkü ilk fallarımda söylenilenler vadeleriyle birlikte oluyordu. Şimdi tuhaf bir şekilde olmuyor, olmuyor... Sonuçta madem falcılara geliyoruz, vadeleri bilemezlerse ben ne anlarım o işten? Tamam 1, 2 hafta gecikebilir, ona zaten sözüm yok. Ama birkaç ay önce baktırdığım fallarda en geç 20 gün içinde görüşme olacak diyorlardı, tam 20 gün içinde buluşma oluyordu. Belki de şimdi sık fal baktırdığım için olmuyordur.
Artık o da yok.Adamı görebildiğine, konuşabildiğinize şükret demek isterim...
Ya kimse baktırmayacak görecek gününü..böylelerine bunu yapmak lazım..Iki hafta ileriyi soyleyecek diye ne bu kadar afra tafra hava..Yolunacak kaz görüyor insanları..Taşra uyanığıEn son Talia’ya 250TL bayıldım ve falı tam tersi
çıktı. Geçmişi çok iyi biliyor ama onu bende biliyorum. Bize geleceği bilecek biri lazım. Bir de büyü var diye çalışma yapmak istiyor daha çok para yapmak için biraz itici geliyor bana
Bildiğin ürktüm iyiceBen aslında falın bir his işi olduğunu düşünüyorum fakat bugün parapsikolojiyle ilgilenen bir tanıdığım fallarla ilgili şöyle bir şey söyledi ne kadar doğru bilmiyorum. Sanırım ciddi bir şekilde fal bakmaya başlayanlara negatif varlıklar haberleri iletiyormuş. Tabi bunun karşılığında da hem falcının hem de fal baktıranların enerjisini sömürüyorlarmış hatta bu yüzden fal baktırmak olayları olumsuz yönde etkileyebilirmiş. Falcıların an ve geçmişten iyi tespitler yapmalarının sebebi de bu negatif varlıklarmış fakat bilinçli bir şekilde fal baktıran insanlara faldan vazgeçmesinler diye umut yüklüyorlarmış. Dediğim gibi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama keşke hiç fal baktırmayacak kadar mutlu olsak biz deİnsan ne yapacağını bilmediğinden sarıyor bunlara belki bir işaret gösterilir bir yol bulunur diye. Bunları duyunca bir korkmadım değil, umarım biraz uydurmadır ben hala his işi olduğuna inanmak istiyorum. Bir de hepimiz fal baktırmaya gerek duymayacak kadar mutlu oluruz inşallah birgün.
Canim sen tarihlere neden bu kadar takiliyorsun? Su ana kadar bana tarihiyle bilen olmadi olursa da tesadufi oluyor, falcilar tarih bilemez genelde.
Yesilcingene bana gelecekle alakali vade vermedi beya kesin konusmadi sadece olumsuz goruyorum dedi ama anlik guzel yorumladi soyledigi gibi olumsuz oldu. Uyumsuxz ilk falinda bir senede olacaklari zamanı ve sırasıyla bilmisti ama diger fallarinda zaman vermedi, olumsuza donuk konustu dedigi gibi olumsuz daha dogrusu cok gelisme olmadi hala durumlar aynı.UYUMSUZZ’un 4, 5 ay sonra olacak dediği şey oldu mu? elifsucan’ı denediniz mi? Alex ve UYUMSUZZ aynı şeyleri mi söyledi? Yesilcingene bana çok olumluydu ama söyledikleri çıkmadı, vadesi dolalı 1 ay oldu. Yesilcingene için vadesi geçse de söyledikleri olur diyorlar, sizce de öyle mi?
Yesilcingene bana gelecekle alakali vade vermedi beya kesin konusmadi sadece olumsuz goruyorum dedi ama anlik guzel yorumladi soyledigi gibi olumsuz oldu. Uyumsuxz ilk falinda bir senede olacaklari zamanı ve sırasıyla bilmisti ama diger fallarinda zaman vermedi, olumsuza donuk konustu dedigi gibi olumsuz daha dogrusu cok gelisme olmadi hala durumlar aynı.
Çünkü ilk fallarımda söylenilenler vadeleriyle birlikte oluyordu. Şimdi tuhaf bir şekilde olmuyor, olmuyor... Sonuçta madem falcılara geliyoruz, vadeleri bilemezlerse ben ne anlarım o işten? Tamam 1, 2 hafta gecikebilir, ona zaten sözüm yok. Ama birkaç ay önce baktırdığım fallarda en geç 20 gün içinde görüşme olacak diyorlardı, tam 20 gün içinde buluşma oluyordu. Belki de şimdi sık fal baktırdığım için olmuyordur.
Aynen büyü var demişti kara kara düşünüyordum ben de,daha önce yazmıştım hatta buraya fikri olan var mı diye..sevgi derman da aynısını söylemişti ama okunacak bikaç dua söylemişti mesela.binnazdan da aynı yorumu aylar aylar önce yüksek puanlı biri söylemişti ve o da dua önermiştienerji çalışmasıyla oluyor muymuş o işler?
İnanasım gelmemişti taliaya iyi ki inanmamışım
Biraz mi itici haha yolunacak kaz ariyor bizler gibiFali can alici bir noktada bitirince de sure nedeniyle bizler de tipis tipis... sonraki falda bekle Ala bekle sadede gelsin diye... Neden sesliyi birakti saniyorsun. Bir de ilk fali guzel bakiyor kendine bagliyor sonra hoooppp yasam kocu. Aynen enerji calismasi, sifa calismasi daveti tabii extra $$$. Cok taktik var kadinda bildigin gibi degil.
Terbiyesiz yaaa..3000 mi istedi??çok sinirlendim şu anKızlar size ücreti söyledi mi bu buyu bozma konusunda??? Benden 3000TL istedi — arkama bakmadan kaçtımBir de sevmediğim, bana göre yanlış olan kişiyle bana enerji çalışması yapmak istedi. Para için bir insanin hayatıyla bu kadar oynanmaz — biraz vicdan karakter olmalı
Bunu polise falan şikayet etsinler ya..resmen dolandırıcılıkKızlar size ücreti söyledi mi bu buyu bozma konusunda??? Benden 3000TL istedi — arkama bakmadan kaçtımBir de sevmediğim, bana göre yanlış olan kişiyle bana enerji çalışması yapmak istedi. Para için bir insanin hayatıyla bu kadar oynanmaz — biraz vicdan karakter olmalı
Terbiyesiz yaaa..3000 mi istedi??çok sinirlendim şu an
Bunu polise falan şikayet etsinler ya..resmen dolandırıcılık