Fal Sepeti Deneyimleri

Ben başlıyorum o zaman. Falsız 3. günüm.

Çünkü ilk fallarımda söylenilenler vadeleriyle birlikte oluyordu. Şimdi tuhaf bir şekilde olmuyor, olmuyor... Sonuçta madem falcılara geliyoruz, vadeleri bilemezlerse ben ne anlarım o işten? Tamam 1, 2 hafta gecikebilir, ona zaten sözüm yok. Ama birkaç ay önce baktırdığım fallarda en geç 20 gün içinde görüşme olacak diyorlardı, tam 20 gün içinde buluşma oluyordu. Belki de şimdi sık fal baktırdığım için olmuyordur.

UYUMSUZZ’un 4, 5 ay sonra olacak dediği şey oldu mu? elifsucan’ı denediniz mi? Alex ve UYUMSUZZ aynı şeyleri mi söyledi? Yesilcingene bana çok olumluydu ama söyledikleri çıkmadı, vadesi dolalı 1 ay oldu. Yesilcingene için vadesi geçse de söyledikleri olur diyorlar, sizce de öyle mi?

Aynen büyü var demişti kara kara düşünüyordum ben de,daha önce yazmıştım hatta buraya fikri olan var mı diye..sevgi derman da aynısını söylemişti ama okunacak bikaç dua söylemişti mesela.binnazdan da aynı yorumu aylar aylar önce yüksek puanlı biri söylemişti ve o da dua önermiştienerji çalışmasıyla oluyor muymuş o işler?
İnanasım gelmemişti taliaya iyi ki inanmamışım

Adamı görebildiğine, konuşabildiğinize şükret demek isterim...

Ya kimse baktırmayacak görecek gününü..böylelerine bunu yapmak lazım..Iki hafta ileriyi soyleyecek diye ne bu kadar afra tafra hava..Yolunacak kaz görüyor insanları..Taşra uyanığı

Ben aslında falın bir his işi olduğunu düşünüyorum fakat bugün parapsikolojiyle ilgilenen bir tanıdığım fallarla ilgili şöyle bir şey söyledi ne kadar doğru bilmiyorum. Sanırım ciddi bir şekilde fal bakmaya başlayanlara negatif varlıklar haberleri iletiyormuş. Tabi bunun karşılığında da hem falcının hem de fal baktıranların enerjisini sömürüyorlarmış hatta bu yüzden fal baktırmak olayları olumsuz yönde etkileyebilirmiş. Falcıların an ve geçmişten iyi tespitler yapmalarının sebebi de bu negatif varlıklarmış fakat bilinçli bir şekilde fal baktıran insanlara faldan vazgeçmesinler diye umut yüklüyorlarmış. Dediğim gibi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama keşke hiç fal baktırmayacak kadar mutlu olsak biz de İnsan ne yapacağını bilmediğinden sarıyor bunlara belki bir işaret gösterilir bir yol bulunur diye. Bunları duyunca bir korkmadım değil, umarım biraz uydurmadır ben hala his işi olduğuna inanmak istiyorum. Bir de hepimiz fal baktırmaya gerek duymayacak kadar mutlu oluruz inşallah birgün.

Bildiğin ürktüm iyice özellikle fal baktırdıkça olayların negatife yönelmesi sürekli söylenir o yüzden iradeli olup sayıyı azaltmak lazım

Arkadaşlarla otururken keyfine " kız kapa fincanı da bakayım" dan çıktı olay çünkü para dökülüyor su gibi , şartlanılıyor, beklentiye giriliyor, enerjin alt üst oluyor. Bu olayı neresinden tutsan dökülüyor aslında O yüzden detoks

Canim sen tarihlere neden bu kadar takiliyorsun? Su ana kadar bana tarihiyle bilen olmadi olursa da tesadufi oluyor, falcilar tarih bilemez genelde.
Yesilcingene bana gelecekle alakali vade vermedi beya kesin konusmadi sadece olumsuz goruyorum dedi ama anlik guzel yorumladi soyledigi gibi olumsuz oldu. Uyumsuxz ilk falinda bir senede olacaklari zamanı ve sırasıyla bilmisti ama diger fallarinda zaman vermedi, olumsuza donuk konustu dedigi gibi olumsuz daha dogrusu cok gelisme olmadi hala durumlar aynı.

Kızlar size ücreti söyledi mi bu buyu bozma konusunda??? Benden 3000TL istedi — arkama bakmadan kaçtım Bir de sevmediğim, bana göre yanlış olan kişiyle bana enerji çalışması yapmak istedi. Para için bir insanin hayatıyla bu kadar oynanmaz — biraz vicdan karakter olmalı

Terbiyesiz yaaa..3000 mi istedi??çok sinirlendim şu an

Bunu polise falan şikayet etsinler ya..resmen dolandırıcılık

Hanımlar iyi geceler uzun süredir ben burayı takip ediyorum sizin önerilerinizden yola çıkarak bende ekim ayından beri fal baktirdim bir çok falcıya ve Talia için söylenenleri kesinlikle onaylıyorum benden 6000-7000 arası istedi çünkü ben almanyada yaşıyorum Yok büyü var yok kötü enerji var falan diye benim burda devamlı baktirdigim bi ablam var ve onun bana söylediği sadece dua et fotosunu ac eline bildiğin ne kadar dua varda oku..
Terbiyesiz yaaa..3000 mi istedi??çok sinirlendim şu an
Bunu polise falan şikayet etsinler ya..resmen dolandırıcılık

Bu formu kullanmaya inanki yabancıyım batırmış olduğum falların fotosunu çektim çünkü burda dışardan bir göz olarak söyleyebilirim bazı kişiler bazı falcıların ya reklamını yapıyor yada falcinin ta kendisi eğer yardimci olursanız fotoları nasıl yüklemeyeceğime dair gösterebilirim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…