- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.721
Teşekkür ederim, birbirimize destek olarak paralarımızı boşa heba etmeyelim.Kızlar G geceninkralicesi ne deştek olalım lütfen.Ne güzel bütün fallarını detaylı bir şekilde yazıyor biz de yararını görelim diye. Ben şahsen onun sayesinde Falsepetinde bir çok falcıya boş boşuna paramı yedirmedim Tellwe’de yaptığım gibi
Hepimizin umutları tükenmek üzere...Didar,buket,naz,sezen en son fal attiklarim çok pembe yani bu kadar olmaz haaa cikarsa yazarim ama sanmiyorum.
Olur mu öyle şey... Dertleşeceğiz tabii ki.Burcu Karen’den falım 15 dk içerisinde geldi. Başta olumlu başladı, sonra bu adamla tekrar olma ihtimalin yüzde 30 dediYaz aylarında başka bir adam olacak dedi, falın son dakikasında da sen umutsuz olma sorduğun kişiyle de olabilirsin, kimi istersen karar senin dedi. Beni senelerdir fallara mecbur bırakan şansıma çok kırgınım bugün. Kabul olmaz da yine üzülürüm diye dua etmeye bile cesaretim yok artık . Canınızı sıktıysam kusura bakmayın.
Sezen bana da oyle bir de kendinden cok emin konustu ama vadesine az kaldi yakinda yazarim buraya...Didar,buket,naz,sezen en son fal attiklarim çok pembe yani bu kadar olmaz haaa cikarsa yazarim ama sanmiyorum.
Dün kime fal yollamıştın? Özel değilse sorununu anlatabilirsen dinlerim.Tam 3 aydır fal baktırmıyordum ve kendimi gayet de iyi hissediyordum. Dün ve bugün baktırdığım fallardan sonra ise canım çok sıkkın. Niye faldan vazgeçtiğimi tekrar hatırladım. Hesabımdaki kredileri de harcamış oldum, artık online fala tövbe edebilirim. Eskiden mutlu eder, gaza getirirdi fallar beni, şimdi ise iyice depresif bir hale sokuyor
Valla ben dua ederken sokak hayvanları akabinde kadınlar clubunde herkezin duasını kabul et diyorum içimden geçiriyorum valla canımArkadaşlar fal göndermek yerine hepimiz toplu dua mı okusak?
Paragöz o paragöz..sanki çıkıyorda falı..Mısırlı Talia yine sesli falı bırakmış.
Ya ben de onun manipule etmesiyle cok fazla para bayildim son falinda ve tum kredilerimi kokledi resmen ... sonucta muhabbete cevirdi bi de o kadar soruyorum tekrar tekrar sorularimi ozellikle sona atip gecistiriyor ortada bombos konusmalar disinda elle tutulur bir fal yorumu yok bile yasam kocuna bagliyor bir de cok soru soruyor o zmn ne anladim ben bu isten. Sozun ozu pahali bir ders oldu benim icin son aldigim yorum!Paragöz o paragöz..sanki çıkıyorda falı..
Ya ben de onun manipule etmesiyle cok fazla para bayildim son falinda ve tum kredilerimi kokledi resmen ... sonucta muhabbete cevirdi bi de o kadar soruyorum tekrar tekrar sorularimi ozellikle sona atip gecistiriyor ortada bombos konusmalar disinda elle tutulur bir fal yorumu yok bile yasam kocuna bagliyor bir de cok soru soruyor o zmn ne anladim ben bu isten. Sozun ozu pahali bir ders oldu benim icin son aldigim yorum!
Biraz mi itici haha yolunacak kaz ariyor bizler gibiEn son Talia’ya 250TL bayıldım ve falı tam tersi
çıktı. Geçmişi çok iyi biliyor ama onu bende biliyorum. Bize geleceği bilecek biri lazım. Bir de büyü var diye çalışma yapmak istiyor daha çok para yapmak için biraz itici geliyor bana
Canim sen tarihlere neden bu kadar takiliyorsun? Su ana kadar bana tarihiyle bilen olmadi olursa da tesadufi oluyor, falcilar tarih bilemez genelde. Tarih verip tutan bir tek Uyumsuzz olmustu o da onumuzdeki seneye kadar maksimum, 2020 den once olur dedigi sey oldu, bunun disinda bir kac hafta, yakinda veya ilkbahar vs gibi genel bir tarih verdiklerinde tutabiliyor. Oyle ay gun olarak denk gelirse tutuyor.Sorduğum kişiyle birkaç gün içinde görüşme olmazsa Ayışığın’ın da falı patlamış olacak, bilginize...