Fal Sepeti Deneyimleri

Teşekkür ederim, birbirimize destek olarak paralarımızı boşa heba etmeyelim.

Burcu Karen’den falım 15 dk içerisinde geldi. Başta olumlu başladı, sonra bu adamla tekrar olma ihtimalin yüzde 30 dedi Yaz aylarında başka bir adam olacak dedi, falın son dakikasında da sen umutsuz olma sorduğun kişiyle de olabilirsin, kimi istersen karar senin dedi. Beni senelerdir fallara mecbur bırakan şansıma çok kırgınım bugün. Kabul olmaz da yine üzülürüm diye dua etmeye bile cesaretim yok artık . Canınızı sıktıysam kusura bakmayın.

Olur mu öyle şey... Dertleşeceğiz tabii ki.

Tam 3 aydır fal baktırmıyordum ve kendimi gayet de iyi hissediyordum. Dün ve bugün baktırdığım fallardan sonra ise canım çok sıkkın. Niye faldan vazgeçtiğimi tekrar hatırladım. Hesabımdaki kredileri de harcamış oldum, artık online fala tövbe edebilirim. Eskiden mutlu eder, gaza getirirdi fallar beni, şimdi ise iyice depresif bir hale sokuyor

Dün kime fal yollamıştın? Özel değilse sorununu anlatabilirsen dinlerim.

Ben çoğu falcıdan geleceğe dair bile değil anlık yorum istedim. Neden böyle böyle diye bana bir neden sunmak yerine hayır sandığın gibi öyle değil diyerek umut verdiler Zülal şen, su mutlu, zeliş can hatta alex bile. Sonuç; sorduğum kişiyle karşılaştık ve bi hiçmişim gibi görmemezlikten geldi yüzüme bakmadı bile hatta. Daha önce de yazmıştım evet Alex cidden bazı nokta atışı tespitlerde bulunuyor ama asıl sorumu bilemedi. Bir uyumsuzz olumsuz yorum yapmıştı o da sorduğum soruyu olduğu gibi cümleye çevirip yine bir neden sunamamıştı bana yine. Dediğim gibi ben an odaklı soru sorduğum için gelecek adına keskin vadeler vermemişlerdi bana ama Zülal Şen iki hafta sonra bir hareketlilik başlayacak demişti iki hafta geçti her şey tersine daha da duruldu.

Paragöz o paragöz..sanki çıkıyorda falı..
Ya ben de onun manipule etmesiyle cok fazla para bayildim son falinda ve tum kredilerimi kokledi resmen ... sonucta muhabbete cevirdi bi de o kadar soruyorum tekrar tekrar sorularimi ozellikle sona atip gecistiriyor ortada bombos konusmalar disinda elle tutulur bir fal yorumu yok bile yasam kocuna bagliyor bir de cok soru soruyor o zmn ne anladim ben bu isten. Sozun ozu pahali bir ders oldu benim icin son aldigim yorum!

Kızlar son 4-5 sayfayı okuyorum da herkesin her falı patlak, benimkiler zaten külliyen nanay yani hala niye bel bağlıyoruz bunlara çıkmıyor işteben bu ay Sevgi Derman’a atacaktım vazgeçtim. Ben yine iradeli davranmaya çalışıyorum ayda 2 fal ile ama çok sık fal atanlarınız varsa bir detoksa girilebilir, bunu bir etkinliğe döndürebiliriz hatta. Mesela buraya falsız 3. günüm, falsız 10. günüm yazarız en azından 15 günlük bir detoks olurbunu bir düşünelim

Şaka bir yana tüm iyi fallarınız çıksın, dileklerimiz gerçekleşsin, olumsuz falların hepsi patlasın Ben hala Binnaz Arif Emir’i bekliyorum online yakalayamadım, atınca bu sayfaya da yorumlayacağım

En son Talia’ya 250TL bayıldım ve falı tam tersi
çıktı. Geçmişi çok iyi biliyor ama onu bende biliyorum. Bize geleceği bilecek biri lazım. Bir de büyü var diye çalışma yapmak istiyor daha çok para yapmak için biraz itici geliyor bana

Biraz mi itici haha yolunacak kaz ariyor bizler gibi Fali can alici bir noktada bitirince de sure nedeniyle bizler de tipis tipis... sonraki falda bekle Ala bekle sadede gelsin diye... Neden sesliyi birakti saniyorsun. Bir de ilk fali guzel bakiyor kendine bagliyor sonra hoooppp yasam kocu. Aynen enerji calismasi, sifa calismasi daveti tabii extra $$$. Cok taktik var kadinda bildigin gibi degil.

Kızlara hepinize nacizane bir önerim olacak. Herkes kendini çeken bir fal destesi alsın, onunla ilgili de kitap. Birbirinize bakın. Gala vereceğiniz parayla da giysi, takı, kitap vs alın ya da bakım yaptırın kendinize daha mutlu olursunuz.

Misirli Talia ani guzel biliyor ve yakin gelecek yani maksimum 1-2 haftaya kadar olacak konulari gorebiliyor bunun icin baktirilabilir ama ona telefonda baktirmam.
Az cok ve gidisati bilenleri tekrar yazayim; Elfin Demet, Yesil Cingene (genel olarak olumsuz demisti ama detay ve gelecek yorumu cok yok) Uyumsuzz ve Alex. Bunlarin soyledigi dogrultuda oldu ve su an durumlar oyle devam ediyor. Engin Gumus de Ilkbahar aylarini vermisti hatta daha da uzayabilir demisti vadesine daha var patladi diyemem ama onun disinda hepsi patladi.

Gelecek cikmiyor arkadaslar, genel olarak bende cikanlar da detaylilar degil genel olarak olumsuz ilerleyecek,herhangi bir degisiklik olmayacak seklinde bakanlar. Bir tek Uyumsuzz un ilk baktigi Yildizname detayliydi ve nokta atisli sekilde tarihiyle oldu, sonar onun baktigi fallar da cok genel ve ayrintisizdi. Ben de 3 aydir baktirmiyorum, baktirirsam %70 indirim olursa Elfin'e veya Uyusuzz'la Talia'ya bir kez daha baktiririm.

Sorduğum kişiyle birkaç gün içinde görüşme olmazsa Ayışığın’ın da falı patlamış olacak, bilginize...
Canim sen tarihlere neden bu kadar takiliyorsun? Su ana kadar bana tarihiyle bilen olmadi olursa da tesadufi oluyor, falcilar tarih bilemez genelde. Tarih verip tutan bir tek Uyumsuzz olmustu o da onumuzdeki seneye kadar maksimum, 2020 den once olur dedigi sey oldu, bunun disinda bir kac hafta, yakinda veya ilkbahar vs gibi genel bir tarih verdiklerinde tutabiliyor. Oyle ay gun olarak denk gelirse tutuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…