- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.701
Rica ederim.geceninkralicesi verdiğin bilgiler için teşekkürler.ben de bir kaç falciya baktırdım.vadelerinde ya da öngörülerinde çıkanlar olursa yazacağım buraya.
Canım online fal yerine yüz yüze falı denesen bir kere de aslında? Belki daha çok memnun kalırsınMelek Kara patladı.
Çok denedim.Canım online fal yerine yüz yüze falı denesen bir kere de aslında? Belki daha çok memnun kalırsın
Kimsenin parası boşuna gitmesin. Bu yazdığım yorumcuların çoğu falı patladı. Lütfen son sayfaları inceleyerek fal gönderin.Bu arada aralarında iyi olan yorumcular da var, zamanı gelince güncelleyerek detaylı bir şekilde yazıyorum.
Ben de.Alex, Zulal Şen, Yorumcu Zeus ve Melisa Donukuk — Bende bu yorumcuları beğendim ❤
Beni gaza getirdin, birikmiş kredilerimle ben de attım şimdi. Umarım olumsuz konuşmaz. Durumum yeterince olumsuz ama neyseBurcu Karen kesinlikle hissiyatlı bir yorumcu.
İnşallah ne görüyorsa onu söyler. Olumlu konuşup sonradan üzülmekten daha iyidir.Beni gaza getirdin, birikmiş kredilerimle ben de attım şimdi. Umarım olumsuz konuşmaz. Durumum yeterince olumsuz ama neyse
Ben de. ❤ Ama Zülal Şen’in ikinci falı maalesef patladı.
Arkadaşlar fal göndermek yerine hepimiz toplu dua mı okusak?
Aynen bu bana da cok oldu. Artik ilkinde iyi saatine mi denk geliyoruz, tesaduf mu ya da hakkimizda pek birsey bilmediginden daha mi objektif oluyor ilk falda bir turlu cozemedim bunun nedenini.Canım nedense genellikle aynı falcının ikinci falı hiç çıkmıyor
Yorumu geldiginde begenip begenmedigini yazar misin?Beni gaza getirdin, birikmiş kredilerimle ben de attım şimdi. Umarım olumsuz konuşmaz. Durumum yeterince olumsuz ama neyse
Maalesef.Canım nedense genellikle aynı falcının ikinci falı hiç çıkmıyor
Geri sesli opsiyonuna gecmis miydi?Mısırlı Talia yine sesli falı bırakmış.
Evet.Geri sesli opsiyonuna gecmis miydi?
Aynen bu bana da cok oldu. Artik ilkinde iyi saatine mi denk geliyoruz, tesaduf mu ya da hakkimizda pek birsey bilmediginden daha mi objektif oluyor ilk falda bir turlu cozemedim bunun nedenini.