Fal Sepeti Deneyimleri

Yesil Cingene'yi ben de cok seviyorum, bana da az cok bildi ama bana gelecek soylemedigi icin patlama durumu da soz konusu olmadi.

Çingene benim anımı en net detaylarla veren tek insan, böyle geyik geyik sen böyle bir insansın, o da şöyle bir insan muhabbetleri de çok fazla yapmıyor. Ama onun da ilerisi için söyledikleri olmadı; yine de en beğendiğim o aralarından

Ya kizlar alakasiz bir sey diyecegim malum ios a hala gelmedi fal sepeti ben de ordan kimseye atamadim fal. Ama
Istegimi bastirmak adina faladdin indirdim iki gundur ona atiyorum gariban gariban ben sok... ani bildi olacak bi seyi de bildi. Bu nasil mumkun?

Ben de genel fallarima bakacak olursam,

yasocuk: fiyati cok uygundu ve baya iyiydi
yesilcingene : gelecek tutmadi anlik fena degilsi ama cok bilemed
Uyumsuz : yesilcingeneye gore cok daha iyiydi vade tutmasa da dedikleri oldu sayilir
Klothoyagmur : cok memnunum ani ve gelecegi tutturdu denebilir
Alex: her zaman ani beni ve karsimdakini cuk oturttu bildi her seyi. Ama zaten biliyorsunuz vade vs vermiyo :) ama hep memnunum
Melisa donukuk: iade almistim hic bilemedi
Yorumcu zeus: iade almaya utandim ama hic bilemedi
Misirli talia: telefonda konustuk Baya bi sey bildi ama vade vericekken kredim bitti bi daha gidemedim
Zulal sen : her fali genelde bana cikiyor
Didar evren : ben ve iki arkadasima da dedikleri anlik analiz vs her sey cok iyiydi
Namaste: memnun kalmadim
Ozgur can : promosyon falimi almisti bilemedi ve zaten fali anlamadim
Ayisigin: anlik iyi gibiydi o esnada begendigimi sanmistim ama hicbir sey bilemedi
Bugra: malesef cikmadi
Zelis can: promosyon fallarimi aldi hep ya da ben bazen surpriz yorumcuya atiyorum o zaman aldi baya da iyiydi
Oylum genc : ayni zelis can gibi baya memnun kaldim dedikleri oldu
Utku inanc : o da promosyon aldi memnundum

unuttugum varsa eklerim yine :)

Ben bikac kez baktirdim anlik ve durumda cok iyi bana bi iki yakin vade vermisti tuttu sayilir. Tutmayan vadeleri de oldu ama atiyorum vade sonrasi olacaklar oldu

Analizin için teşekkür ederiz.

Herkes Fal Sepeti’ne kaç tane fal baktırdığını yazsın. Ben Temmuz 2019’dan beri 65 tane fal baktırmışım. Arada iadeler de var. Kelimeler kifayetsiz kalıyor sayın seyirciler...
9 tane falsepeti baktırmışım 3 tane de telwe (2si uyumsuza). Hangi site diye söyleyecek olsam bence hiçbiri ama seçecek olsam falsepeti çünkü telwenin bence çöplükten farkı Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…