- 19 Nisan 2019
- 303
- 764
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.621
Yesil Cingene'yi ben de cok seviyorum, bana da az cok bildi ama bana gelecek soylemedigi icin patlama durumu da soz konusu olmadi.
Ben bikac kez baktirdim anlik ve durumda cok iyi bana bi iki yakin vade vermisti tuttu sayilir. Tutmayan vadeleri de oldu ama atiyorum vade sonrasi olacaklar olduKızlar ya zülal şen hakkında ne düşünüyorsunuz? Kişilik analizleri ve anlık durumu gerçekten efsane ama eylülden beri danışıyorum gelecek asla çıkmıyoracaba diyorum sonunu pembeye mi bağlıyor, çıkan var mı acaba
Analizin için teşekkür ederiz.Ben de genel fallarima bakacak olursam,
yasocuk: fiyati cok uygundu ve baya iyiydi
yesilcingene : gelecek tutmadi anlik fena degilsi ama cok bilemed
Uyumsuz : yesilcingeneye gore cok daha iyiydi vade tutmasa da dedikleri oldu sayilir
Klothoyagmur : cok memnunum ani ve gelecegi tutturdu denebilir
Alex: her zaman ani beni ve karsimdakini cuk oturttu bildi her seyi. Ama zaten biliyorsunuz vade vs vermiyo :) ama hep memnunum
Melisa donukuk: iade almistim hic bilemedi
Yorumcu zeus: iade almaya utandim ama hic bilemedi
Misirli talia: telefonda konustukBaya bi sey bildi ama vade vericekken kredim bitti bi daha gidemedim
Zulal sen : her fali genelde bana cikiyor
Didar evren : ben ve iki arkadasima da dedikleri anlik analiz vs her sey cok iyiydi
Namaste: memnun kalmadim
Ozgur can : promosyon falimi almisti bilemedi ve zaten fali anlamadim
Ayisigin: anlik iyi gibiydi o esnada begendigimi sanmistim ama hicbir sey bilemedi
Bugra: malesef cikmadi
Zelis can: promosyon fallarimi aldi hep ya da ben bazen surpriz yorumcuya atiyorum o zaman aldi baya da iyiydi
Oylum genc : ayni zelis can gibi baya memnun kaldim dedikleri oldu
Utku inanc : o da promosyon aldi memnundum
unuttugum varsa eklerim yine :)
Ayyy ne guzel ya darisi basimiza insallaaahBen bikac kez baktirdim anlik ve durumda cok iyi bana bi iki yakin vade vermisti tuttu sayilir. Tutmayan vadeleri de oldu ama atiyorum vade sonrasi olacaklar oldu
Ben de 1-1.5 Ay oldu zor oldu amaYaklaşık bir ay olacak fal baktırmıyorum böylesi daha iyi... oylamaya da gerçekten hiçbirinin dediği çıkmadığı için katılamayacağım
SaydımHerkes Fal Sepeti’ne kaç tane fal baktırdığını yazsın.Ben Temmuz 2019’dan beri 65 tane fal baktırmışım. Arada iadeler de var. Kelimeler kifayetsiz kalıyor sayın seyirciler...
Siz kesinlikle fal bağımlısı değilsiniz... Tebrikler.Saydımilk falı temmuzda atmışım ve sonrasında 9 ayda toplamda 9 kere baktırmışım
Tellwe'de de 9 ay da 9 fal çıktı , 3'ü çingenenin:)Herkes Tellwe’ye kaç tane fal baktırdığını yazsın.Ben Kasım 2019’dan beri 11 tane fal baktırmışım, 2 tane fal iadesi almışım.
Yesilcingene’nin falları çıktı mı?Tellwe'de de 9 ay da 9 fal çıktı , 3'ü çingenenin:)
9 tane falsepeti baktırmışım 3 tane de telwe (2si uyumsuza). Hangi site diye söyleyecek olsam bence hiçbiriHerkes Fal Sepeti’ne kaç tane fal baktırdığını yazsın.Ben Temmuz 2019’dan beri 65 tane fal baktırmışım. Arada iadeler de var. Kelimeler kifayetsiz kalıyor sayın seyirciler...
Sen de her aksam bi etkinlik duzenliyosun, hirsina hayranim bravoHerkes Fal Sepeti’ne kaç tane fal baktırdığını yazsın.Ben Temmuz 2019’dan beri 65 tane fal baktırmışım. Arada iadeler de var. Kelimeler kifayetsiz kalıyor sayın seyirciler...