Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar Yesilcingene hariç olumsuz konuşan ama söyledikleri genelde çıkan falcı var mı? Benim merak ettiğim konuda genelde olumsuz konuşan Yesilcingene bile bana çok olumlu konuştu. Ama olmuyor, olmuyor... Olmayacaksa da olmayacak diyen gerçekçi bir falcı lazım. 😣 Boşuna umutlanıyoruz. 🤕
Tellwe uyumsuz çok olumsuzdu bana, durumunu olumsuz görürse söylüyor pata küte💆🏻

Alex yumuşatarak söylüyor olmaz diye

Yeşilçingene de olumsuzsa söylüyor
Kızlar dedim ya 7 yıldır 3 ayrı konuda fal baktırıyorum diye, yeşil çingenenin 2.konu hakkındaki falı olumluydu bana ama gümbür gümbür patladı hiç çıkmadı gerçi söylediklerim %75 ihtimal gerçekleşecek demişti o %25i sayarsak çıktı mı diyeyim bilmiyorum

Kızlar selamlar yenidennn:)
hesaba 1 aydır girmedim ama yazılanları hep takip ettim
az önce biri burdaki dostluklar geçici, dert gidince zaten burayı bırakırlar demiş, o yüzden kendimi suçlu hissettim
çıkan/çıkmayan falcılarla ilgili bilgi vermek isterim, belki işinize yarar...
ama bunlar benim için geçerli olan falcılar (unutmayın lütfen size uymayabilir)

adı çok geçenler ama çıkmayanlar;
yesilcingene
elifsucan
uyumsuzz'un 2. falını sayabilirim sanırım
sevgi derman
mısırlı talia
ayışığın
zülal şen
katiee vise
ahmet cansoy
duygu aura (ilk falları çok iyiydi -3ten sonra bozdu-
medyum gizem

Bu liste daha uzar gider de sizi sıkmayayım merak ettiğiniz olursa mesajla sorabilirsiniz :)

ex konusunda çıkanlar ise;
melisa donukuk (ilginç bir şekilde şimdiye kadar ne dediyse çıktı vadesiyle beraber)
alex (vade vermez ama yıl bitmeden demişti, oldu)
banuyılmaz
uyumsuzz ilk falı

ex harici hayatımla ilgili söyledikleri çıkanlar;
bubastis
utku inanç

aklıma gelenler bunlar..
Ayyy ayışığın beni bir konu ile ilgili bir yıl oyaladı durdu asla dediği gibi olmadı olan benim umutlarıma oldu valla adını görünce bile kusasım geliyor :KK43: korkuyorum zülalde de aynı noktaya gidiyoruz diye

Ayyy ayışığın beni bir konu ile ilgili bir yıl oyaladı durdu asla dediği gibi olmadı olan benim umutlarıma oldu valla adını görünce bile kusasım geliyor :KK43: korkuyorum zülalde de aynı noktaya gidiyoruz diye
ayışığın'a eylül ayında atmıştım ben. o kadar konu hakkında konuştu exten girdi aileden çıktı ama hiçbir dediği olmadı.. o sitede atacağım iki kişi var zaten atarsamm

ayışığın'a eylül ayında atmıştım ben. o kadar konu hakkında konuştu exten girdi aileden çıktı ama hiçbir dediği olmadı.. o sitede atacağım iki kişi var zaten atarsamm
Ben yıllar önce baktırdım hatta baktırdığım konu baya baya geçmişin tozlu raflarına kaldırılmış durumda hani bir gram umrumda değil. Ayışığına kalsa şimdi bile hala hayatımdaydı o adam

az önce biri burdaki dostluklar geçici, dert gidince zaten burayı bırakırlar demiş, o yüzden kendimi suçlu hissettim

yesilcingene
elifsucan
sevgi derman
mısırlı talia
ayışığın
zülal şen
katiee vise
ahmet cansoy
medyum gizem

Bu liste daha uzar gider de sizi sıkmayayım merak ettiğiniz olursa mesajla sorabilirsiniz :)

melisa donukuk (ilginç bir şekilde şimdiye kadar ne dediyse çıktı vadesiyle beraber)
banuyılmaz
uyumsuzz ilk falı

bubastis
utku inanç

aklıma gelenler bunlar..
Canım dostum, senin yanımızda olduğunu her zaman biliyorum. 🥰❤️ İyiki varsın...

alex ve melisa hakkında ne düşünüyosunuz peki? denediniz mi onları?
Melisayı denemedim hatta venüs ateşte falım bekliyor üzüldüm keşke melisaya atsaydım diye:KK43:

Bi ara burda alex furyası kopmuştu o zamanlar denemiştim aleksi ama rahat 5 yıl olmuştur baktıralı. Bana falını değiştirmişti, ilk fal çok olumsuz ikinci fal çok olumluydu Ve tabiki de olumsuz olan fal çıktı :KK43:

O değil de asıl falsepetinde venüs amber diye bi yorumcu vardı o baya efsaneydi ama kadın sırra kadem bastı ya :KK43:

Melisayı denemedim hatta venüs ateşte falım bekliyor üzüldüm keşke melisaya atsaydım diye:KK43:

Bi ara burda alex furyası kopmuştu o zamanlar denemiştim aleksi ama rahat 5 yıl olmuştur baktıralı. Bana falını değiştirmişti, ilk fal çok olumsuz ikinci fal çok olumluydu Ve tabiki de olumsuz olan fal çıktı :KK43:

O değil de asıl falsepetinde venüs amber diye bi yorumcu vardı o baya efsaneydi ama kadın sırra kadem bastı ya :KK43:
eski yorumlarda denk gelmiştim ya venüs amberle ilgili
o sıralar fal tutkum başlamadığı için baktıramadım valla nasip olmadı
aslında 2 ay önce birine attım tellwede, kadın 2 sayfa fal bakmıştı ama ex için olumlu konuştuğu için teşekkür edip ex konusunda inanmadığımı belirttim
kadın ne dediyse çıktı ama hesabını silmiş :KK43: bizde de böyle kadersizlik var işte..

eski yorumlarda denk gelmiştim ya venüs amberle ilgili
o sıralar fal tutkum başlamadığı için baktıramadım valla nasip olmadı
aslında 2 ay önce birine attım tellwede, kadın 2 sayfa fal bakmıştı ama ex için olumlu konuştuğu için teşekkür edip ex konusunda inanmadığımı belirttim
kadın ne dediyse çıktı ama hesabını silmiş :KK43: bizde de böyle kadersizlik var işte..
Ayyy inanamıyorum ya :KK43: :KK43: ne yapalım elimizdekilerle idare edicez artık ama tesadüfen bakıpta döndüğünü görürseniz falan lütfen söyleyin olur mu çok merak ettim venüs amberi zaten takipteyim kadını facebooktan taciz ediyorum resmen nerdesiniz nerdesiniz diye ama tek bir mesajımı bile açmıyor :oops:

Ayyy inanamıyorum ya :KK43: :KK43: ne yapalım elimizdekilerle idare edicez artık ama tesadüfen bakıpta döndüğünü görürseniz falan lütfen söyleyin olur mu çok merak ettim venüs amberi zaten takipteyim kadını facebooktan taciz ediyorum resmen nerdesiniz nerdesiniz diye ama tek bir mesajımı bile açmıyor :oops:
kadın bırakalı çok olmuş neden bu kadar istiyosunuz ki
yesilcingene için de kk'da olsun tellwe'de olsun herkes çıktı yazıyor
falsepeti nesibe'de aynen öyleydi bi ara mesela
ama gelin görün bende çıkmadı... o yüzden benim inancım yok öyle ne derse çıkan kişilere en azından sanaldan olunca
size de ilk defa denk geldim, fal isteği nüksettiğine göre yolanda gitmeyen şeyleriniz vardır illaki ancak en iyisi kendinizi tutup enerjiye müdahele etmemek diye düşünüyorum
benim çıkan fallarım fal bırakmadan önce attığın son 2-3 falım
onlardan sonra ara verdim ve dedikleri oldu... bence uzak durmak gerek ne kadar zor olsa da

kadın bırakalı çok olmuş neden bu kadar istiyosunuz ki
yesilcingene için de kk'da olsun tellwe'de olsun herkes çıktı yazıyor
falsepeti nesibe'de aynen öyleydi bi ara mesela
ama gelin görün bende çıkmadı... o yüzden benim inancım yok öyle ne derse çıkan kişilere en azından sanaldan olunca
size de ilk defa denk geldim, fal isteği nüksettiğine göre yolanda gitmeyen şeyleriniz vardır illaki ancak en iyisi kendinizi tutup enerjiye müdahele etmemek diye düşünüyorum
benim çıkan fallarım fal bırakmadan önce attığın son 2-3 falım
onlardan sonra ara verdim ve dedikleri oldu... bence uzak durmak gerek ne kadar zor olsa da
Ya açıkçası çok fal baktırmamak için istiyorum, diyorum ki şöyle sağlam biri son kez baksın sonra baktırmayayım. Böyle birine baktırıyorum mesela yeterince tatmin olamayınca söylediklerinden başkasına da baktırıyorum, sonra başkasına sonra tekrar başkasına derken öyle uzayıp gidiyor. Ama ara vermek konusunda gerçekten çok haklısınız gerçekten, kesinlikle bir süre ara vermem gerekiyor:KK43:

Ya açıkçası çok fal baktırmamak için istiyorum, diyorum ki şöyle sağlam biri son kez baksın sonra baktırmayayım. Böyle birine baktırıyorum mesela yeterince tatmin olamayınca söylediklerinden başkasına da baktırıyorum, sonra başkasına sonra tekrar başkasına derken öyle uzayıp gidiyor. Ama ara vermek konusunda gerçekten çok haklısınız gerçekten, kesinlikle bir süre ara vermem gerekiyor:KK43:
o konuda katılıyorum.. ya da olumsuz konuşan olunca hemen başkasına atıyordum olumlu konuşsunlar diye
çok para gidiyor, dikkatli olun en azından

yesilcingene
elifsucan
sevgi derman
mısırlı talia
ayışığın
zülal şen
katiee vise
ahmet cansoy
medyum gizem

banuyılmaz
uyumsuzz ilk falı

bubastis
utku inanç

aklıma gelenler bunlar..

Uyumsuzz ikinci fali farkli miydi ilkinden? Bir de Yesil Cingene olumlu mu konusmustu ve olmadi?

Uyumsuzz ikinci fali farkli miydi ilkinden? Bir de Yesil Cingene olumlu mu konusmustu ve olmadi?
İlk falda kahve atmıstım, kısa bi faldı ama baya nokta atısı vardı
İkinci falda yıldızname attım, daha tam olarak patladı diyemem ama 1 konuda yanıldı
Cingene’ye haziranda attığım fal için 3lü vade verip döndü döndü dönmedi umudu kes demişti, aralıkta geldi çocuk
Ayrıca başka exim için atmıştım onda da aklı sende dediği çocuğun 2 senelik ilişkisi çıktı ve bi hafta sonra tarih falan yazdı bioya
Ama bunlara karşın çingeneyi çok sevdim cidden çok iyi biri bence ve çok düşünceli ki zaten genelde herkeste çıkmış falları

G geceninkralicesi kusum anketi açmayı başarmışsın, çok sevindim🥳
Herkes favori falcısını oylarsa birbirimize çok yardımcı oluruz kızlar!!

bu arada falsepeti nisan yıldız’a atmıştım krediyi bitirmek için ve patladı
peki peki falı benim gibi hiç çıkmayan garibanlar kimi işaretleyecek ühühühü :mad::KK61::KK61:
Anlık durumu iyi bilenleri işaretlerim artık:)

peki peki falı benim gibi hiç çıkmayan garibanlar kimi işaretleyecek ühühühü :mad::KK61::KK61:
Anlık durumu iyi bilenleri işaretlerim artık:)
İnşallah çıkar diyeceğim ama eğer beklediğin şey ex ise ilerde bir gün dönmediği için tanrıya şükredeceğinin garantisini verebilirim🙄
Yine de istediğin şey gerçekleşir umarım ve sen de benim gibi exim döndü diye mesaj atarsın başlığa🤩

İnşallah çıkar diyeceğim ama eğer beklediğin şey ex ise ilerde bir gün dönmediği için tanrıya şükredeceğinin garantisini verebilirim🙄
Yine de istediğin şey gerçekleşir umarım ve sen de benim gibi exim döndü diye mesaj atarsın başlığa🤩

Yok ex ile ilgili değil diğer söyledikleri de çıkmadı ki:)

Ya siz barıştınız mııı, en son mesaj gelmişti ama sallamamıştın sen, nasıl mutlu olacaksan öyle olsun :KK200:

İlk falda kahve atmıstım, kısa bi faldı ama baya nokta atısı vardı
İkinci falda yıldızname attım, daha tam olarak patladı diyemem ama 1 konuda yanıldı
Cingene’ye haziranda attığım fal için 3lü vade verip döndü döndü dönmedi umudu kes demişti, aralıkta geldi çocuk
Ayrıca başka exim için atmıştım onda da aklı sende dediği çocuğun 2 senelik ilişkisi çıktı ve bi hafta sonra tarih falan yazdı bioya
Ama bunlara karşın çingeneyi çok sevdim cidden çok iyi biri bence ve çok düşünceli ki zaten genelde herkeste çıkmış falları
Yesil Cingene'yi ben de cok seviyorum, bana da az cok bildi ama bana gelecek soylemedigi icin patlama durumu da soz konusu olmadi.

X