Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar Zülal Şen örneği gibi fal baktırıp gelecek için söyledikleri çıkmayan falcıları yazalım mı?

Aşağıdakilere baktırmışım:

Çıkmayanlar:
Zülal, Alex, Talia, Melisa, Derin Hisler, Neva, Bilge

Çıkanlar: 404 Not Found

Haklısınız, Zülal Şen şu anı çok doğru yorumluyor.

Aşağıdakilere baktırmışım:

Çıkmayanlar:
Zülal, Alex, Talia, Melisa, Derin Hisler, Neva, Bilge

Çıkanlar: 404 Not Found
Vade vermeyen ya da şu andan 6 ay sonrasını vade veren yorumcuların söyledikleri olur mu? Uzak zamanda olur belki diye ümitlendim şimdi de. Çok istediğim bir konuda bana Şubat ayını vade veren de oldu, yaz aylarını vade veren de.

Benim 2 yıllık tecrübem çok parlak değil.. Ocak’ta Nisan’ı vade verirler.. Nisan gelince Eylül’e atar vs vs böyle böyle 2 yıl geçer Ben artık o konuyla ilgili sormuyorum zaten anladım yani olurunun olmayacağını ama inşallah sen tüm ezberleri bozarsın, şu çocukla bir sevgili olun şenliklerle kutlayacağız burada

Ben falimda sordugum kisinin alkol sevdigini bildi zaten isi geregi alkolun icinde ve ikinci bir kisiyi sordum ayni is yerindesiniz dedi gerci ayni iste degiliz ama arkadasimiz oldugu icin benim is yerime hemen hemen hergun gelir o yuzden bildi kabul ediyorum anlik durum gercekten iyi ama gelecek benim baktirdigim fallarda cikmadi ama seviyorum onu zaten dedigim gibi gelecek kimsenin dedigi cikmadi

Arkadaşlar Yesilcingene hariç olumsuz konuşan ama söyledikleri genelde çıkan falcı var mı? Benim merak ettiğim konuda genelde olumsuz konuşan Yesilcingene bile bana çok olumlu konuştu. Ama olmuyor, olmuyor... Olmayacaksa da olmayacak diyen gerçekçi bir falcı lazım. Boşuna umutlanıyoruz.

Aynı konu için mi fal baktırıyoruz yoksa? İnşallah geç de olsa senin de istediğin olur...

Tellwe uyumsuz çok olumsuzdu bana, durumunu olumsuz görürse söylüyor pata küte

Alex yumuşatarak söylüyor olmaz diye

Yeşilçingene de olumsuzsa söylüyor

Aynı konu için mi fal baktırıyoruz yoksa? ❤ İnşallah geç de olsa senin de istediğin olur...
Ben ex ile tekrar birleşme olur mu olmaz mı diye soruyordum hepsi de olacak demişti ama adam üzerime iki sevgili yaptı hatta ikinciyle çok ciddiler. Ben artık onun için baktırmıyorum o yüzden canım ,mutluluk kapımı çalsın da kim çalarsa çalsın artık

İnşallah karşına senin kıymetini bilecek, seni prensesler gibi yaşatacak iyi bir insan çıkar.

Yeşilcingene olumlu yorum yaptı ve dediği olmadı mı?

% 50 şansları var onu bile doğru dürüst tutturamıyorlar :) ..... Döner - dönmez. Genelde bizim anlattıklarımızdan kendilerince yorum yapıyorlar. Ve eminim ki artık aynı konular (döner mi dönmez mi vb. gibi) o kadar çok önlerine geliyordur ki o tecrübe ile çıkarım yapıyorlardır. En çok başvurdukları şeyde kendini geri çek o size adım atacak bu kelimeyi duymayan varmı falcıdan

Kızlar selamlar yenidennn:)
hesaba 1 aydır girmedim ama yazılanları hep takip ettim
az önce biri burdaki dostluklar geçici, dert gidince zaten burayı bırakırlar demiş, o yüzden kendimi suçlu hissettim
çıkan/çıkmayan falcılarla ilgili bilgi vermek isterim, belki işinize yarar...
ama bunlar benim için geçerli olan falcılar (unutmayın lütfen size uymayabilir)

adı çok geçenler ama çıkmayanlar;
yesilcingene
elifsucan
uyumsuzz'un 2. falını sayabilirim sanırım
sevgi derman
mısırlı talia
ayışığın
zülal şen
katiee vise
ahmet cansoy
duygu aura (ilk falları çok iyiydi -3ten sonra bozdu-
medyum gizem

Bu liste daha uzar gider de sizi sıkmayayım merak ettiğiniz olursa mesajla sorabilirsiniz :)

ex konusunda çıkanlar ise;
melisa donukuk (ilginç bir şekilde şimdiye kadar ne dediyse çıktı vadesiyle beraber)
alex (vade vermez ama yıl bitmeden demişti, oldu)
banuyılmaz
uyumsuzz ilk falı

ex harici hayatımla ilgili söyledikleri çıkanlar;
bubastis
utku inanç

aklıma gelenler bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…