- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.661
Yasocuk tellwede mi?Ben de genel fallarima bakacak olursam,
yasocuk: fiyati cok uygundu ve baya iyiydi
yesilcingene : gelecek tutmadi anlik fena degilsi ama cok bilemed
Uyumsuz : yesilcingeneye gore cok daha iyiydi vade tutmasa da dedikleri oldu sayilir
Klothoyagmur : cok memnunum ani ve gelecegi tutturdu denebilir
Alex: her zaman ani beni ve karsimdakini cuk oturttu bildi her seyi. Ama zaten biliyorsunuz vade vs vermiyo :) ama hep memnunum
Melisa donukuk: iade almistim hic bilemedi
Yorumcu zeus: iade almaya utandim ama hic bilemedi
Misirli talia: telefonda konustukBaya bi sey bildi ama vade vericekken kredim bitti bi daha gidemedim
Zulal sen : her fali genelde bana cikiyor
Didar evren : ben ve iki arkadasima da dedikleri anlik analiz vs her sey cok iyiydi
Namaste: memnun kalmadim
Ozgur can : promosyon falimi almisti bilemedi ve zaten fali anlamadim
Ayisigin: anlik iyi gibiydi o esnada begendigimi sanmistim ama hicbir sey bilemedi
Bugra: malesef cikmadi
Zelis can: promosyon fallarimi aldi hep ya da ben bazen surpriz yorumcuya atiyorum o zaman aldi baya da iyiydi
Oylum genc : ayni zelis can gibi baya memnun kaldim dedikleri oldu
Utku inanc : o da promosyon aldi memnundum
unuttugum varsa eklerim yine :)
Çok iyi değil ama can sağlığı olsun,geri kalan herşey çözülürKızlar keyifler nasıl? ❤
Ben pek huzurlu olmasam da idare ediyorum.Benim bu aralar keyfim yerinde yaha bir gelişme yok yanlış anlamayın ama kimseyi beklediğim de yok ondan huzurluyum galiba sen nasılsın canımcım?
Aynen.Çok iyi değil ama can sağlığı olsun,geri kalan herşey çözülür❤
Evet ,iade istemişligim var.Fiyati da yüksek.Büyük cogunlugu tavsiye üzerineydi bana yorumu.Medyum Gizem daha beter, sadece burç üzerine yorum yapıyor.
Evet, bana da öyleydi.Evet ,iade istemişligim var.Fiyati da yüksek.Büyük cogunlugu tavsiye üzerineydi bana yorumu.
Yakın zamanda olacak dediği şey olmadı, vadesi geçeli 1 ay oldu.Hanımlar, Alev Seçkin Hanıma daha önce baktıran var mı ? Promosyon falımı yorumlamış. Öngörüleri çıkıyor mu ? Nasıl bir yorumcu ?
Alex acik ara önde :)Güncel anket sonuçları;
Alex: %36,4 (Toplam 12 Oy)
Zülal Şen: %12,1 (Toplam 4 Oy)
Yorumcu Zeus: %9,1 (Toplam 3 Oy)
Melisa Donukuk: %9,1 (Toplam 3 Oy)
Buğra: %6,1 (Toplam 2 Oy)
Mısırlı Talia: %6,1 (Toplam 2 Oy)
Sevgi Derman: %6,1 (Toplam 2 Oy)
Ahmet Cansoy: %3 (Toplam 1 Oy)
Fulya Nas: %3 (Toplam 1 Oy)
Melih Gün: %3 (Toplam 1 Oy)
Nisan Yıldız: %3 (Toplam 1 Oy)
Utku İnanç: %3 (Toplam 1 Oy)
Evet.Alex acik ara önde :)
Bence de olabilirligi varEvet.Bence aramızda birkaç tane bizden biriymiş gibi gözüken ama falcı olan kişiler var.
Sorduğum kişiyle birkaç gün içinde görüşme olmazsa Nisan Yıldız’ın falı patlamış olacak, bilginize...
Eskiden en azından yakın tarihli verilen vadeler tutuyordu, şimdi o da olmuyor.Sorduğum kişiyle birkaç gün içinde görüşme olmazsa Ayışığın’ın da falı patlamış olacak, bilginize...
Neden hiç kimse çıkan/çıkmayan fal sonuçlarını yazacağım diye geçiştirip yazmıyor? Bazıları falcı gibi analizlerini ileriye erteliyor. Bizi düşünüp fallarını analiz eden arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim.
Her zaman olduğu gibi yazacağım.Çıkıp çıkmadığını yazar mısınız?