Fal Sepeti Deneyimleri

Güncel anket sonuçları;

Alex: %38,1 (Toplam 8 Oy)
Melisa Donukuk: %14,3 (Toplam 3 Oy)
Yorumcu Zeus: %14,3 (Toplam 3 Oy)
Buğra: %9,5 (Toplam 2 Oy)
Sevgi Derman: %8 (Toplam 1 Oy)
Zülal Şen: %8 (Toplam 1 Oy)
Utku İnanç: %8 (Toplam 1 Oy)
Ahmet Cansoy: %8 (Toplam 1 Oy)
Nisan Yıldız: %8 (Toplam 1 Oy)

Yok mu arttıran?

Günaydin ,güzel hafta sonları herkese G geceninkralicesi toplam baktirdigim fal sayisini sildigimden dolayi bilmiyorum.İyi ki de bilmiyorum çünkü görünce kesin pişmanlık ve üzüntü duyardim.Telwede hic baktirmadim.Hepsi falsepeti.2015 den beri hem de.Bende de bazen ruh durumuma ve yasadiklarima göre bi fal fırtınası yasaniyordu mesela 1ay icinde 10 oluyordu en cok daha sonra bu huyu,her faldan sonra pismanlik duydugum icin azaldi.Hatta 3 ay hic baktirmadim yazın ve enerjim cok iyiydi.Ama sonra hop bi sürpriz gelisme ,merak,belirsizlik,kimseye söylememe derken bu sonbahar da ve bu yil icinde toplam 5_6 kere attim.Azalltigim icin mutluyum yine de Ha bu arada en son Kaan Balkan a hediye falim düştü.Anda cok ilginc söylemedigim bir seyi bildi.vadeyi 6 ay verdi.onu bilmiyorum.Herkese,hepimize falsız,mutlu günler dilerim Anket hayirli olsun ,katılmaktan geri kalmadım ben de

çok güzel olmuş anket birşeyler çıkacaktır ortaya :)
keşke 1 den fazla seçebilseydik atıyorum 3 tane fln bile seçsek daha güzel olurdu, şimdi benim favorim 2 tane hangisine versem bilemedim :/

Sizce anlıkta alex mi daha iyi yoksa tellwedeki uyumsuzz mu? Çoğunluk iki falcının da anlık tespitlerinde iyi olduğuna dair hemfikir sanırım fakat anlık için birbirinden çok alakasız şeyler söylediler kafam karıştı.

Arkadaşlar, bugün Zülal Şeni burada çok bahsedildiği için denedim ama beğenemedim maalesef. 5 dklık kısa bir kayıt ve aşırı pembe, his yok vade yok. Yeni tanıdığım biriyle ilgili şüphelerim vardı ama adamı çok olumlu anlattı. Ne bileyim bence bu kadar değil. Aradığımı bulamadım tekrar fal atmam.

Onu bende pek beğenmedim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…