- 1 Temmuz 2012
- 2.382
- 4.638
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.581
Amiiin canım benim inşalaahhUmarım hepimiz çok mutlu oluruz ve fal baktırmasak bile görüşürüz. ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin canım benim inşalaahhUmarım hepimiz çok mutlu oluruz ve fal baktırmasak bile görüşürüz. ❤
Ben birkaç ay önce kahve falı baktırmıştım, yakın vade verdiği konuda söylediği birkaç şey olmuştu. Fakat benim için asıl önemli olan konuya Aralık ayında olacak dedi, hala olmadığına göre patladı. Yakın vade için deneyebilirsiniz.Lal akın’a atsam mı diye düşünüyorum???
Of kısır bir döngüye diriyorum böyle olunca yaklaşık 7 yıldır online fal baktırıyorum olumlu fallar asla çıkmıyor olumsuz fallar hep çıkıyor ilk konum olumsuz sonuçlandı mesela. Olumlu falların hepsini patlamış kabul ettim olumsuzları da bilmiş. Sonra bi kaç yıl geçti bu ikinci mesele patlak verdi hayatımda. Bu sefer sadece ilk meseleye olumsuz konuşanlara attım ve bu meseleyle ilgili olumlu konuştular. Dedim tamam bu mesele olacak. Olmadı!!! Bu sefer ikinci meseleyle ilgili olumsuz konuşanlara attım üçüncü mesele için. Üçüncü mesele de olmuyor. Ben anlamıyorum ya sadece olumsuz fallar mı çıkıyor biraz karışık anlattım ama umarım anlatabilmişimdir kızlar
Arkadaşlar Zülal Şen örneği gibi fal baktırıp gelecek için söyledikleri çıkmayan falcıları yazalım mı?
Haklısınız, Zülal Şen şu anı çok doğru yorumluyor.Ya anı o kadar iyi biliyor ki, misal örnek vereyim size, benim aklımdaki kişinin yanında çok kıskandığım bi kız var, aralarındaki bağ ne dedim, tam olarak anlamlandıramadığım maddi bir bağ var dedi, maddi bir konuda birbirlerine destek oluyorlar dedi, o sıralar aynı sınava gireceklerdi ve beraber hazırlanıyorlardı, ben bunu maddi konuya yordum açıkçası. Yani bildiğini düşünüyorum. Vadeleri çıkmadı ama ben umudumu kesmedim söylediği konudan, o yüzden çıkmadı diyip haksızlık etmek istemiyorum, ben tamamen umudumu kesip artık istememeye başladığım zamanlarda diyorum artık evet bu falcı çıkmadı diye vadelere çok takılmıyorum ama eylülden beri tek bir vadesi bile çıkmayınca moralim bozuldu açıkçası
Vade vermeyen ya da şu andan 6 ay sonrasını vade veren yorumcuların söyledikleri olur mu? Uzak zamanda olur belki diye ümitlendim şimdi de. Çok istediğim bir konuda bana Şubat ayını vade veren de oldu, yaz aylarını vade veren de.Aşağıdakilere baktırmışım:
Çıkmayanlar:
Zülal, Alex, Talia, Melisa, Derin Hisler, Neva, Bilge
Çıkanlar: 404 Not Found
Benim 2 yıllık tecrübem çok parlak değil.. Ocak’ta Nisan’ı vade verirler.. Nisan gelince Eylül’e atar vs vs böyle böyle 2 yıl geçer Ben artık o konuyla ilgili sormuyorum zaten anladım yani olurunun olmayacağını ama inşallah sen tüm ezberleri bozarsın, şu çocukla bir sevgili olun şenliklerle kutlayacağız buradaVade vermeyen ya da şu andan 6 ay sonrasını vade veren yorumcuların söyledikleri olur mu? Uzak zamanda olur belki diye ümitlendim şimdi de. Çok istediğim bir konuda bana Şubat ayını vade veren de oldu, yaz aylarını vade veren de.
Ben falimda sordugum kisinin alkol sevdigini bildi zaten isi geregi alkolun icinde ve ikinci bir kisiyi sordum ayni is yerindesiniz dedi gerci ayni iste degiliz ama arkadasimiz oldugu icin benim is yerime hemen hemen hergun gelir o yuzden bildi kabul ediyorum anlik durum gercekten iyi ama gelecek benim baktirdigim fallarda cikmadi ama seviyorum onu zaten dedigim gibi gelecek kimsenin dedigi cikmadiYa anı o kadar iyi biliyor ki, misal örnek vereyim size, benim aklımdaki kişinin yanında çok kıskandığım bi kız var, aralarındaki bağ ne dedim, tam olarak anlamlandıramadığım maddi bir bağ var dedi, maddi bir konuda birbirlerine destek oluyorlar dedi, o sıralar aynı sınava gireceklerdi ve beraber hazırlanıyorlardı, ben bunu maddi konuya yordum açıkçası. Yani bildiğini düşünüyorum. Vadeleri çıkmadı ama ben umudumu kesmedim söylediği konudan, o yüzden çıkmadı diyip haksızlık etmek istemiyorum, ben tamamen umudumu kesip artık istememeye başladığım zamanlarda diyorum artık evet bu falcı çıkmadı diye vadelere çok takılmıyorum ama eylülden beri tek bir vadesi bile çıkmayınca moralim bozuldu açıkçası
Aynı konu için mi fal baktırıyoruz yoksa? İnşallah geç de olsa senin de istediğin olur...Benim 2 yıllık tecrübem çok parlak değil.. Ocak’ta Nisan’ı vade verirler.. Nisan gelince Eylül’e atar vs vs böyle böyle 2 yıl geçer Ben artık o konuyla ilgili sormuyorum zaten anladım yani olurunun olmayacağını ama inşallah sen tüm ezberleri bozarsın, şu çocukla bir sevgili olun şenliklerle kutlayacağız burada
Tellwe uyumsuz çok olumsuzdu bana, durumunu olumsuz görürse söylüyor pata küteArkadaşlar Yesilcingene hariç olumsuz konuşan ama söyledikleri genelde çıkan falcı var mı? Benim merak ettiğim konuda genelde olumsuz konuşan Yesilcingene bile bana çok olumlu konuştu. Ama olmuyor, olmuyor... Olmayacaksa da olmayacak diyen gerçekçi bir falcı lazım. Boşuna umutlanıyoruz.
Bana 3’ü de olacak dedi. UYUMSUZZ ve Yesilcingene çok olumlu konuştu hatta.Tellwe uyumsuz çok olumsuzdu bana, durumunu olumsuz görürse söylüyor pata küte
Alex yumuşatarak söylüyor olmaz diye
Yeşilçingene de olumsuzsa söylüyor
Ben ex ile tekrar birleşme olur mu olmaz mı diye soruyordum hepsi de olacak demişti ama adam üzerime iki sevgili yaptı hatta ikinciyle çok ciddiler. Ben artık onun için baktırmıyorum o yüzden canım ,mutluluk kapımı çalsın da kim çalarsa çalsın artıkAynı konu için mi fal baktırıyoruz yoksa? ❤ İnşallah geç de olsa senin de istediğin olur...
Bana ikisi de olumsuzdu öyle de oldu, tersi de sana olur inşallah ama ne olur çok bel bağlama sonra düşüşü acılı oluyorBana 3’ü de olacak dedi. UYUMSUZZ ve Yesilcingene çok olumlu konuştu hatta.
İnşallah karşına senin kıymetini bilecek, seni prensesler gibi yaşatacak iyi bir insan çıkar.Ben ex ile tekrar birleşme olur mu olmaz mı diye soruyordum hepsi de olacak demişti ama adam üzerime iki sevgili yaptı hatta ikinciyle çok ciddiler. Ben artık onun için baktırmıyorum o yüzden canım ,mutluluk kapımı çalsın da kim çalarsa çalsın artık
Yeşilcingene olumlu yorum yaptı ve dediği olmadı mı?Arkadaşlar Yesilcingene hariç olumsuz konuşan ama söyledikleri genelde çıkan falcı var mı? Benim merak ettiğim konuda genelde olumsuz konuşan Yesilcingene bile bana çok olumlu konuştu. Ama olmuyor, olmuyor... Olmayacaksa da olmayacak diyen gerçekçi bir falcı lazım. Boşuna umutlanıyoruz.
% 50 şansları var onu bile doğru dürüst tutturamıyorlar :) ..... Döner - dönmez. Genelde bizim anlattıklarımızdan kendilerince yorum yapıyorlar. Ve eminim ki artık aynı konular (döner mi dönmez mi vb. gibi) o kadar çok önlerine geliyordur ki o tecrübe ile çıkarım yapıyorlardır. En çok başvurdukları şeyde kendini geri çek o size adım atacak bu kelimeyi duymayan varmı falcıdanBen ex ile tekrar birleşme olur mu olmaz mı diye soruyordum hepsi de olacak demişti ama adam üzerime iki sevgili yaptı hatta ikinciyle çok ciddiler. Ben artık onun için baktırmıyorum o yüzden canım ,mutluluk kapımı çalsın da kim çalarsa çalsın artık
Evet. Hem de enerjimiz çok uymuştu, ben kendisini çok sevdim. Ama bazı arkadaşlar Yesilcingene için verdiği vadeler gecikse de söyledikleri oluyor dedi.Yeşilcingene olumlu yorum yaptı ve dediği olmadı mı?