- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.401
1 veya 2 hafta olmuştur. Çünkü Tellwe’de baktırdığımız falların tarihi yazmıyor.Ne kadar süre oldu vadesi geçeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 veya 2 hafta olmuştur. Çünkü Tellwe’de baktırdığımız falların tarihi yazmıyor.Ne kadar süre oldu vadesi geçeli
Canım nacizane tavsiyem bu kadar fallarını didikleme. Evet çok güzel analiz yapıp yardımcı oluyorsun bizlere ama sürekli zamana göre ayırmak, olumlu olumsuza göre ayırmak falan psikolojini iyice bozar. Ben resmen 10 yıldır baktırıyorumdur. Tabi bu sürekli değil bazen sık sık bazen ara vererek, o nedenle söylüyorum böyle yaparak sürekli kendinede hatırlatıp akışı bozuyorsun.Fal baktırmaya gerçekten ara vermek istiyorum. Beklemekten başka yapacak bir şey kalmadı.
Tavsiyen için teşekkür ederim. Eskiden daha fazla analiz ediyordum. İlk baktırdığım fallar genelde vadeleriyle birlikte çıkmış. Şimdi yakın zaman için bile söylenilenler çıkmıyor. Bu analizler hangi yorumcuya tekrar gitmeliyim/gitmemeliyim konusunda bana yardımcı oluyor.Canım nacizane tavsiyem bu kadar fallarını didikleme. Evet çok güzel analiz yapıp yardımcı oluyorsun bizlere ama sürekli zamana göre ayırmak, olumlu olumsuza göre ayırmak falan psikolojini iyice bozar. Ben resmen 10 yıldır baktırıyorumdur. Tabi bu sürekli değil bazen sık sık bazen ara vererek, o nedenle söylüyorum böyle yaparak sürekli kendinede hatırlatıp akışı bozuyorsun.
Ama bu seni yer, ben fal baktırıp kenara bırakırım mesela bu kadar didiklemem. Sonra genel hatlarıyla aklımda kaldığı kadar bişeyler olursa tekrar okurum, çıkıp çıkmadığını yazarım. Senin böyle kafanda sürekli kimin ne diyip demediği döner, hayatını etkiler akışı etkiler. O nedenle dedim:)Tavsiyen için teşekkür ederim. Eskiden daha fazla analiz ediyordum. İlk baktırdığım fallar genelde vadeleriyle birlikte çıkmış. Şimdi yakın zaman için bile söylenilenler çıkmıyor. Bu analizler hangi yorumcuya tekrar gitmeliyim/gitmemeliyim konusunda bana yardımcı oluyor.
Çok sesli fal baktırdığım için kimin ne dediğini hatırlamam mümkün değil...Ama bu seni yer, ben fal baktırıp kenara bırakırım mesela bu kadar didiklemem. Sonra genel hatlarıyla aklımda kaldığı kadar bişeyler olursa tekrar okurum, çıkıp çıkmadığını yazarım. Senin böyle kafanda sürekli kimin ne diyip demediği döner, hayatını etkiler akışı etkiler. O nedenle dedim:)
Sevgi Derman: Ayın 22’sinde önemli bir gelişme yaşanacağını söyledi.
[/QUOT paylaşımların için tesekkurler sevgi dermanı ben de merak ediyorum ne zamam baktırdın genel olarak beğendin mi? Ücreti yüksek bayaa
Ben yazacagim insallah bir arada firsat bulabilirsem zaten hepsi patladi sadece anlik begendiklerim varKendi kendime deneyimlerimi yazıyorum, kimse ne kendi deneyimini yazıyor ne yardımcı oluyor ne de benim yazdıklarımı takıyor. Bazen acaba bu kadar uğraşmasam mı diyorum...
Bu yorumcu nasil begendin mi begenmedin mi genel olarak verdigi vadeler dışında(Tellwe) Ellynore adlı yorumcu sorduğum kişiyle 1 ay içinde aramızdaki durumların ilerleyeceğini ama tam olarak 3 ay içinde ilişkiye başlayacağımızı söyledi.
Bu yorumcu nasil begendin mi begenmedin mi genel olarak verdigi vadeler dışında
Tellwe’de Ellynore isimli yorumcuyu çok beğendim, tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hem de uzun ve özenli bakılan bir faldı. Tüm sorularıma cevap aldım.
Aranızda büyük bi çekim var sözü biraz iddialı geldi de acaba umut vermek için herkese bu klişe lafları söylüyor mu diye merak ettim.Melekada’ya katılıyorum. İlk falımda fazlasıyla olumsuz konuşmuştu ve %100 haklıydı. Daha sonraki fallarda başka konular hakkında (özel/iş) biraz daha olumlu şeyler söylediği oldu, ama onlarda bile hep kötü ihtimaller hakkında uyardı.
Malesef söylemişti ama olumsuz yanlarını da anlatmıştı.o yüzden klişedir diyemiyorum.bence başarılı falcılardanAranızda büyük bi çekim var sözü biraz iddialı geldi de acaba umut vermek için herkese bu klişe lafları söylüyor mu diye merak ettim.