Fal Sepeti Deneyimleri

Şimdi bende Anette'ye attım bu sefer geri almam gerekmez inşallah hemen bakar. Önümde 6 kişi var

Eklentiler

• Screenshot_20190704-204018.png
    Screenshot_20190704-204018.png
    194 KB · Görüntüleme: 43
Ben zülal şeni bir tık beğeniyorum. Ve talia bence güzel. Nas kendinehas da başarılı bence.. ama ahmet denen bir yorumcu var yakalayamadım onu bir türlü

Efsunun yorumlarında genelde tarihinde çıktı vs yazıyor hiç baktıran var mı? Ben kahve falı baktırmıştım2-3 ay önce fakat çoğu sorduğum şeye bunlar kahvede çıkmaz bebeğim tarot yolla vs demişti ve sorularımın çoğuna yanıt alamamıştım, dediklerini de pek beğenmemiştim, yorumları neden bu kadar iyi acaba ne falı baktırıyorlar kafamda deli sorular jsjs

Meraba:) Yıldızname veya su falında kimi önerirsiniz? Sizce su falı mı yoksa yıldızname mi baktırmalıyım hangisi daha iyidir bilemedim
İkiside riskli fallar gerçekten bilen birinin bakıp yorumlaması gerekiyor , su falını önüne bur bardak su alıp 3-5 sallayanda var şu ritüellerini uygulayanda var. Yıldızname ise apayrı fal çeşidi kaldı ki doğumdan ölüme kadar bilgi verilmesi gereken enerjisini tam yakalandığınız birinin bakması lazım. Ben böyle sitelerde ikisinide baktırmadım bu zamana kadar çünkü riskli buldum. Dışarda baktırdığım bir bayana baktırıyorum baktırmak isrersem. Ama bende bekleyeyim öneri gelirse deneyebilirsin.

İkiside riskli fallar gerçekten bilen birinin bakıp yorumlaması gerekiyor , su falını önüne bur bardak su alıp 3-5 sallayanda var şu ritüellerini uygulayanda var. Yıldızname ise apayrı fal çeşidi kaldı ki doğumdan ölüme kadar bilgi verilmesi gereken enerjisini tam yakalandığınız birinin bakması lazım. Ben böyle sitelerde ikisinide baktırmadım bu zamana kadar çünkü riskli buldum. Dışarda baktırdığım bir bayana baktırıyorum baktırmak isrersem. Ama bende bekleyeyim öneri gelirse deneyebilirsin.
Çok haklısınız bende bilemedim, sorularıma cevap almak istiyorum kahve yollasam kahvede çıkmayabilir genel şeyler çıkabiliyor çıkmayan şeyide fal diye atmalarını da hiç istemem, tarot yollasam tarotta da tek bişeye odaklanmak gerekiyormuş sanırım öyle daha iyi oluyormuş dediler, ben hem iş hem aşkla ilgili sormak istiyorum en son aklıma yıldıznama su falı felan geldi

Çok haklısınız bende bilemedim, sorularıma cevap almak istiyorum kahve yollasam kahvede çıkmayabilir genel şeyler çıkabiliyor çıkmayan şeyide fal diye atmalarını da hiç istemem, tarot yollasam tarotta da tek bişeye odaklanmak gerekiyormuş sanırım öyle daha iyi oluyormuş dediler, ben hem iş hem aşkla ilgili sormak istiyorum en son aklıma yıldıznama su falı felan geldi
Sitede keşke puanlama tüm şekilde değilde kahve falında %şu Tarotta %bu vb olmuş olsaydı o zaman en azından hangi falcı hangi falda iyi diye anlayabilirdik. Aslında iletişimden fikir olarak sunulabilir.

X