Fal Sepeti Deneyimleri

Özgür Can’ı da çok seviyorum ve bana ilk iki falında söylediği çoğu şey verdiği vadede olmuştu. Ama son baktırdığım falda olacak dediği yakın tarihli bir şey olmadı. Bunun için de umarım vadesi gecikir diyorum... 🙏🏻

Kendi kendime deneyimlerimi yazıyorum, kimse ne kendi deneyimini yazıyor ne yardımcı oluyor ne de benim yazdıklarımı takıyor. Bazen acaba bu kadar uğraşmasam mı diyorum...
Merhabalar, açıkçası ben bu forumda ilk defa sizin kadar ayrıntılı ve özenli yorum yapanı gördüm.Ben ne kadar çok sık baktırmasamda hep okuyucusuyum.Ama umarım sizin sonucunuz olumlu olur ve fal baktırmayı bırakırsınız💕Ama lütfen sürekli falda baktırıp kendinizi şartlamayınız ki psikolojiniz daha önemli.Hakkınızda hayırlısını ve sizi mutlu eden şeyleri yaşamınızı dilerim🌸🍀

Merhabalar, açıkçası ben bu forumda ilk defa sizin kadar ayrıntılı ve özenli yorum yapanı gördüm.Ben ne kadar çok sık baktırmasamda hep okuyucusuyum.Ama umarım sizin sonucunuz olumlu olur ve fal baktırmayı bırakırsınız💕Ama lütfen sürekli falda baktırıp kendinizi şartlamayınız ki psikolojiniz daha önemli.Hakkınızda hayırlısını ve sizi mutlu eden şeyleri yaşamınızı dilerim🌸🍀
Böyle düşünmenize çok mutlu oldum. 💕 Umarım hepimiz o kadar mutlu oluruz ki bir daha fal baktırmayız, bu günlerimizi konuşup güler geçeriz... İnşallah tez vakitte beklediğimiz dileklerimiz olur. 🌸🍀

💣 (Tellwe) UYUMSUZZ’un yakın vadede olacak dediği birkaç şey olmadı, umarım gecikmeli de olsa olur... 🙏🏻 Kendisine durum böyle netleşmeden 2. falımı göndermiştim ve bu falda ise sorduğum kişiyle 4 vakit içinde buluşma olacağını söylemiş.

X