Fal Sepeti Deneyimleri

Bu arada hala neyi savunduğumu çözememişsiniz o kişinin burda yapılan yorumunu bir daha gözden geçirirsen eger beni anlayabilirsin dalga geçer gibi yorum yapması bu tarz insanlar dan medet ummak 《《《《《《《《《 cümlesi de çok ağır keşke benim cümlelerime takılana kadar bu cümlelere takilsaniz 😚
Sonucta o ve onun gibilerin isi bu ekmegiyle oynamaktır bir bakıma bu .

Slm kızlar ben eski uyelerdenim,hesap kapatıp şifremi unuttuğumdan üşendim,ikidir yeni hesap açtım.Belirsiz bir sürecim var çok uzundur.Birçok fal baktırdım tabi bu süreçte gerek online gerek yuzyuze,gerekse telefonda.Eskiden tek erkek için baktırırken tüm falcılar aynı şeyleri söylüyor gibiydi ama yeni biriyle tanışınca söylemler bölündü.Bu arada yeni birini öngörenlerde olmuştu hepsini yazacağım.

Yeniyi ön görenlerle başlayayım:
Binnazdan zümra,doğa ve zişan yakın zamanlı bakıp yeni kişi için önden uyardı.Aynı şekilde uyumsuz,elifsucan ve tel.de bakan ayşede yeni birini söylediler.

Eskisini tercih edecegimi söyleyenler:KK70:oğa,Elfin,Zişan,uyumsuz,y.cingene ( biraz açık bıraktı istersen yenide olur dedi),sevgi derman,ece katre,mandal toprak,fincan melisa,şah sultan,melisa asya

Yeniyi söyleyenler:Zümra (kesin tercihin demedi ama olumlu konustu),klotho (ilk falında eskiyle olumlu görmüştü,yeniyi söylememişti,ben yeniyi sorunca daha iyi olacağını,diğerinin belirsizlik yaratacağını söyledi,biraz bana bıraktı gibi,ama analizleri güzel ve doğruydu),yagmur sothis: ilk falda vade verip eskiyle düzelecek dedi,vadesi gelmeden yeniyi sorunca hemen yeniye döndürdü,eskisi bir hareket yapmamış değişti dedi,ama zaten hareket öngördüğü vade daha gelmemişti ve zaten 3 ay önce bakmıştı eski fala daha,yeniyide öngörememişti zaten..

Ikiside kötü olmaz ikiside diyenler:namaste,bakırköy ayşe (3.başka birini öngördü),asenat

Slm kızlar ben eski uyelerdenim,hesap kapatıp şifremi unuttuğumdan üşendim,ikidir yeni hesap açtım.Belirsiz bir sürecim var çok uzundur.Birçok fal baktırdım tabi bu süreçte gerek online gerek yuzyuze,gerekse telefonda.Eskiden tek erkek için baktırırken tüm falcılar aynı şeyleri söylüyor gibiydi ama yeni biriyle tanışınca söylemler bölündü.Bu arada yeni birini öngörenlerde olmuştu hepsini yazacağım.

Yeniyi ön görenlerle başlayayım:
Binnazdan zümra,doğa ve zişan yakın zamanlı bakıp yeni kişi için önden uyardı.Aynı şekilde uyumsuz,elifsucan ve tel.de bakan ayşede yeni birini söylediler.

Eskisini tercih edecegimi söyleyenler:KK70:oğa,Elfin,Zişan,uyumsuz,y.cingene ( biraz açık bıraktı istersen yenide olur dedi),sevgi derman,ece katre,mandal toprak,fincan melisa,şah sultan,melisa asya

Yeniyi söyleyenler:Zümra (kesin tercihin demedi ama olumlu konustu),klotho (ilk falında eskiyle olumlu görmüştü,yeniyi söylememişti,ben yeniyi sorunca daha iyi olacağını,diğerinin belirsizlik yaratacağını söyledi,biraz bana bıraktı gibi,ama analizleri güzel ve doğruydu),yagmur sothis: ilk falda vade verip eskiyle düzelecek dedi,vadesi gelmeden yeniyi sorunca hemen yeniye döndürdü,eskisi bir hareket yapmamış değişti dedi,ama zaten hareket öngördüğü vade daha gelmemişti ve zaten 3 ay önce bakmıştı eski fala daha,yeniyide öngörememişti zaten..

Ikiside kötü olmaz ikiside diyenler:namaste,bakırköy ayşe (3.başka birini öngördü),asenat
Siz kimi tercih ettiniz? Sonuç olarak memnun kaldığınız yorumcular hangileri oldu?

Sonucta o ve onun gibilerin isi bu ekmegiyle oynamaktır bir bakıma bu .
İşini iyi yapmıyorsa, bir zahmet yapmasın zaten. Ki söylediğinde haklılık payı vardı arkadaşın. Hepimiz gidip falcılardan medet umuyoruz resmen.
ekmeğiyle oynamak dediğiniz mesleğin de elle tutulur bir yanı yok farkındaysanız?

Siz kimi tercih ettiniz? Sonuç olarak memnun kaldığınız yorumcular hangileri oldu?
Bunların sonucu henuz belli olmadı,olunca tabiki yazacagim.Ama bana falları çıkanlar ve memnun olduklarımı,geçmişi değerlendirerek yazayım,bunlar anı bilen analizi iyi olanlar değil,çünkü öyle çok var,direkt geleceği tutturmuşlar,yada olmayan şeyi önden bilenler: Yeşil çingene,uyumsuz,Doğa Dan,Elfin,Şah sultan, Klotho çok eskiden hep baktırırdım o dönem dediği şekilde ilerledi şu an için beklemem gerek anlamak için,Bakırköy ayşe yakın zamanı bildi ama daha sonuçlanmadı beklemem lazım.Gelecek tutturanlar sadece bunlardı bende.

Sevgi derman ilebir görüş almak istiyorum ama üslubu ile alakalı değil baktiran varmı enerjisi vs ne yondeydi bilgi verirseniz sevinirim tarot baktırmak istiyorum kendisine

Hanımlar merhaba hepinize ☺️ Buraya yazamasam da takip ediyorum ve uzun zamandır çıkanları çıkmayanları yazmak istiyorum ama bir türlü vaktim olmadı. Gerçi çıkan fallar ancak mikroskopla görünür ama olsun 😂

Talia Hanım ile başlayayım. Eylül ayında baktırmıştım. İnanılmaz doğru analizleri vardı ilk falına oranla. Tarot göndermiştim. Kasım ve Aralık ayının benim için çok önemli olacağını söylemişti aşk anlamında. Hayatıma birinin gireceğini söylemişti, tarif etmişti vs. Ex içinse dönüşü var demişti ve tarih vermişti. Kasım ve Aralık ayında hiçbir şey olmadı. Ex de dönmedi dediği sürede. Lakin Ocak ayında tarif ettiği kişi hayatıma girdi. Bu kişiyle ciddiyetten de bahsetmişti ve senin için daha hayırlı demişti.Çok ani bir süreçti hayatıma girişi. Ex hâlâ dönmedi. Ümidi de kestim gibi.

Zülal Şen biraz pembeciydi. Fazla olumluydu. Aslında anda da çok iyi değildi. Ama yine de ümit dünyası...😀 Ex için baktırmıştım. Tarih vermişti ve maalesef ki çıkmadı.

Didar Evren anda fena değildi, iyi diyebilirim. Hisleri var boş biri değil. Fakat falı çıkmadı, dediği tarih patladı.

Alex Hayatıma yeni giren kişi için baktırmıştım daha bir kaç gün önce. Zaten sıklıkla yorum alıyorum. Bu adam harika ya 😍 Her şeyi inanılmaz şekilde doğru analiz etti, fazla detay da vermemiştim. Hatta son falında dediği bir şey de çıkmış durumda. Diğer dedikleri de öyle sallama değil, olabilecek şeyler.

Asu Çiftçi Karşımdaki adamı evli yaptı 😂 Falı patladı, dediği tarih de çıkmadı hiçbir şekilde.

Melisa Donukuk Ya her seferinde bir daha yorum almayacağım deyip aldığım biri 😑 Yakın zamanda değil ama ona da ex için baktırmıştım buraya yazmadığım sürede. Çok fazla pembeci yaa... Onlara kalsa ex biz için yanıp tutuşuyor ama gerçekler bambaşka 😑 Maalesef ki verdiği tarih çıkmadı. Bir iki nokta vardı değindiği, onlar doğruydu anda.

Kahin Kraliçe Anda iyiydi. Valla tesadüf mü bilmem ama hayatıma girecek olan adamı bilmiş. Hatta tam da tarif ettiği şekilde biri, dediği zamanda oldu ve 6-7 tane harf söylemişti. O harfler de var tanıştığım kişinin ad soyadında. Ex dönecek dedi, tarih verdi. Dolmadı. O bakalım çıkacak mı 😕

Duygu Aura Uzun aralıktan sonra yorum aldığım biriydi. Anda iyiydi. Güzel analiz etti. Zaten ilk iki falının çıkmışlığı vardı zamanında. Ex için dönüşün Ocak ayından sonra olacağını söylemişti. Galiba öyle olacak.

Derin Hisler Açıkçası hiç mi hiç tatmin olmadığım bir falmış. İlk defa yorum almıştım. Dediği süre de çıkmamış. Bir tane bile nokta atışı yoktu. Bir daha tercih etmeyeceğim biri.

Anette Claire İlk falı çok iyiydi, anda falan güzel şaşırtıcı analizleri vardı. Ufak bir şey çıkmıştı. İkinci yorumu aldım. Çok kötüydü. Dediklerinin tersini söylemiş, tutarsızdı. Verdiği vade de çıkmadı.

Burcu Karen, Sahra Aykız ve Özlem Yılmaz da tavsiye etmediklerimden. Promosyon falımı yorumlamışlar ve hiç çıkan bir noktası ya da nokta atışları olmamış.
Utku İnanç ve Özgür Can da maalesef falı hiç çıkmayanlardan.

Buraya yazmadığım sürede bu kadar fal baktırmışım sanırım. Çıkmadıklarını görünce insan kendi haline ve faldan medet umuşuna acıyor 😕 Eskisi kadar sık baktırmıyorum artık. Baktırsam da öylesine... fazla umut bağlamadan falda denilenleri aklımın bir köşesinde tutuyorum sadece.
Allah hepimize öyle güzel aşklar nasip etsin ki, fala sadece keyiften baktıralım, hatta fala hiç ihtiyaç duymayalım inşallah 🤲🍀

Aşırı itici değil mi ya :) neden elin falcısını bu kadar savunur ki insan?
Bir de bence begenmedigimizi dile getirmekte
De ozguruz. Evet hakarete gerek yok ama ben bi hakaret de goremedim A Arya derin ’in yorumunda. Gayet guzel ben begenmedim benimle dalga gecerdi gibi demis. Yani o fali siz dinlemediniz Arya hanim dinledi o yuzden dalga gecmis gecmemis bilemezsiniz. Bu arada utku benim hediye falimi almisti begenmistim simdi Zeynep hanim siz yine saldirirsiniz :)
Ama yakin bi arkadasim da Arya hanimin yaptigi yorumun aynisini yapmis hatta iade almisti yazin. Utku bey azarlar ve dalga gecer gibi konustugu icin. hediye fallarim daha iyiydi demesinde de bi kotuluk gormuyorum. Sonucta para verip baktirdigimiz falcilardan beklentimiz
Daha yuksek. Hediye falimiza zaten ne cikarsa bahtima kafasindayiz.
yani yazmadan duramadim cunku kadin yine kadindan cekiyor saldirmaya hep hazir :)
Burada bence herkes olumlu olumsuz fikrini hep guzel dile getiriyor kimse kimseyi karalayip ekmegiyle oynamiyor. Bu insanlardan medet ummak da kotu bi cumle degil. Acikcasi ben de kendi adima hic tanimadigim bilmedigim insanlara enerjimi,hayatimi acip. Uc bes dakikalik ses kaydinda soyleyeceklerinden medet ummaktan hosnut degilim. Hepimizin enerjisine de parasina da yazik. Surda keyifle hepimiz deneyimlerimizi paylasiyoruz allah askina saldirmadan keyifle gitse bu forum :) agzimizin tadi kacmasin be ali riza beycigim :)

Şubat ayı geldi çattı, kimsenin çıkan/çıkmayan fal haberi yok mu? Öneri okuyup ona göre fal göndermek istiyorum. Öneri yerine ya bir tartışma ya da sahte hesaplar görüyorum. Biz buraya zaten manevi sorunlarımızdan dolayı geliyoruz, bir de fal baktırarak maddi çöküş yaşıyoruz. En azından yakın geleceği bilen yorumculara fal gönderelim.

Şubat ayı geldi çattı, kimsenin çıkan/çıkmayan fal haberi yok mu? Öneri okuyup ona göre fal göndermek istiyorum. Öneri yerine ya bir tartışma ya da sahte hesaplar görüyorum. Biz buraya zaten manevi sorunlarımızdan dolayı geliyoruz, bir de fal baktırarak maddi çöküş yaşıyoruz. En azından yakın geleceği bilen yorumculara fal gönderelim.
Canım ben yakın zamanda burcu karene e attım ufak bi gelişme oldu beklemedeyim diğer soylenimler icin enerjisini beğendim ama böyle vay canınahayret ettim demedim bilgin olsun💜🙋‍♂️👍🙏

Canım ben yakın zamanda burcu karene e attım ufak bi gelişme oldu beklemedeyim diğer soylenimler icin enerjisini beğendim ama böyle vay canınahayret ettim demedim bilgin olsun💜🙋‍♂️👍🙏
Bir de yeni gelen yorumculara nasıl güveneceğiz? Eski ve güvenilir yorumcular nadiren çevrimiçi oluyor, bu duruma bir çözüm bulunmalı. Ve hep aynı kişiler çevrimiçi... Tavsiyen için teşekkür ederim. 💜

X