Fal Sepeti Deneyimleri

ben de merak ediyorum :) sürekli yeni falcı deniyordu sanırım kendisi ve hep beğeniyordu :)

canım yeni falcılardan beğendiğim oluyor bazen evet çünkü genelde mevcutta olanları ya ben denemiş oluyorum ya da burada deneyimlerden okuyoruz zaten. ben yenileri fiyatları da düşük diye valla hemen deniyorum :KK16: ama illa ki arada beğenmediklerim de var ben her yeniye çok iyi demiyorum mesela hercai yılmaz diye birisi gelmiş arkadaşım denedi memnun kalmadık yani faldan anlamadık ne demek istediğini. Ama tabi ki herkes çok iyi çıkmayabiliyor napalım :/ hep diyorum ya deneye deneye buluyoruz. zaten her ilk denediğimizde bize yeni aslında :KK24:

Çok teşekkür ederim. 😇 Maalesef konu aşk...
O ruh halinden genelimiz gecmistir sanirim en kotu zamanlari suan icinde bulundugunuz zaman ama emin olun geciyor ama fal baktirdikca vadeler aldikca daha cok umitleniip bekleyise giriyor insan olacak diye kendini inandirip mutlu olmata calisiyor boyle boyle geciyor

Zülal Şen: En sevdiğim yorumculardan birisi. İlk falında söylediklerinin %90’ı olmuştu. Bilemediği tek şey yola gideceksin demişti, söylediği gibi yola gitmedim. Kişilik analizinde çok iyi. Geçmiş, an ve yakın gelecekte de başarılı. İlk falında boş yere vade vermemişti ve olaylar söylediği gibi ilerlemişti. Yakın zamanda tekrar fal gönderdim, ikinci falı hakkında yorum yapmak için beklemedeyim.
Ben de Yagmur ablayı yakalayamadığımda atmıştım sonraki fallarında çok başarılı buldum ben de söylediği zamanlarda çıkan şeyler oldu vadelerine de güveniyorum şuan da Yagmur abla olmasa Zülale atarım bakalım söylediği bikaç şey var benimde hissiyatım bu yönde çıkarsa yazarım:)

Kızlar ben Utku’yu beğenmedim :KK12: Karakter analizi fena değil ama anı tamamen atı ve tutmadı ben de. Hediye fallarım bile daha iyidi diyebilirim hem anda ve karakter analizinde. Ayrıca dalga geçer gibi konuşması çok sınır bozucu. Böyle insanlardan medet umduğum için kendimden utandım!:KK14:

Kızlar ben Utku’yu beğenmedim :KK12: Karakter analizi fena değil ama anı tamamen atı ve tutmadı ben de. Hediye fallarım bile daha iyidi diyebilirim hem anda ve karakter analizinde. Ayrıca dalga geçer gibi konuşması çok sınır bozucu. Böyle insanlardan medet umduğum için kendimden utandım!:KK14:
Arya derin ben utkuyu tanırım kendisinin istanbulda cafesi var gittim gordum asla insanlarla dalga geçmez bence sana olumsuz yorum yaptığı için şuanda onun karakterine hakaret ediyorsun böyle insanlardan demek nasıl bi tabir ????????????????hediye fallarim ile kiyasladigimda hediye fallarim daha iyiydi demek bence suc !!! Adam en uzun yorumu yaapr kendisini bizim yerine koyar kusura bakma ama senin bence yaklaşımın sana olumsuz yorum yapması ben zulalide tanıyorum onada aynı şekilde mesela böyle bir yazı yazılsa kızardım he beğenmezsin tam istediğim gibi değildi dersin geçersin ama bu tarz yorumlar yapman hiç hoş değil sonuçta onun karakterini hiç bilmeden burda karaliosun yada şöyle düşün ekmeğiyle oynuyorsun ..

Arya derin ben utkuyu tanırım kendisinin istanbulda cafesi var gittim gordum asla insanlarla dalga geçmez bence sana olumsuz yorum yaptığı için şuanda onun karakterine hakaret ediyorsun böyle insanlardan demek nasıl bi tabir ????????????????hediye fallarim ile kiyasladigimda hediye fallarim daha iyiydi demek bence suc !!! Adam en uzun yorumu yaapr kendisini bizim yerine koyar kusura bakma ama senin bence yaklaşımın sana olumsuz yorum yapması ben zulalide tanıyorum onada aynı şekilde mesela böyle bir yazı yazılsa kızardım he beğenmezsin tam istediğim gibi değildi dersin geçersin ama bu tarz yorumlar yapman hiç hoş değil sonuçta onun karakterini hiç bilmeden burda karaliosun yada şöyle düşün ekmeğiyle oynuyorsun ..
Ay utkunun kafesi nerde kuzucum? Ben beğenmiştim utkuyu

Canım istanbul kadiköyde kendisi bi ara kapatmıştı tekrar açtı benim iş yerimin orda gecerken ordan haftada iki uc kere goruyorum ben onu falsepetinde tanıdım ama daha sonra ınstagram filan baya bi haşir neşir olduk
Canım istanbul kadiköyde kendisi bi ara kapatmıştı tekrar açtı benim iş yerimin orda gecerken ordan haftada iki uc kere goruyorum ben onu falsepetinde tanıdım ama daha sonra ınstagram filan baya bi haşir neşir olduk
Ben karşıda oturuyorum uzak kalıyor bana ama haftasonu denenebilir. Ben 2-3 kere baktırdım gayet tutarlıydı beğenmiştim

Bencede tutarli o kadar kisi hic bisey bilmeden yorumcu oluyor ki utku ve zulal sen bana gore herşeyi bilen insan burda bu şekilde söylenilmesi bence bana göreıyi değil
Zülale iki kere baktırdım. Bilemediği şeyler oldu bende ya, ama emin de olamıyorum. Mesela görüşür Müyüz diye soruyorum yok diyo, görüşüyoruz gibi şeyler:)

Sizce de biraz fazla sert bir tepki vermemiş misiniz? Herkes aynı yorumcuyu beğenecek diye bir kaide yok bildiğim kadarıyla. Utku inanç'a ben de geçen sene baktırmıştım, şimdi tekrar dinledim falını. Söyledikleri çıkmamış.

Sizce de biraz fazla sert bir tepki vermemiş misiniz? Herkes aynı yorumcuyu beğenecek diye bir kaide yok bildiğim kadarıyla. Utku inanç'a ben de geçen sene baktırmıştım, şimdi tekrar dinledim falını. Söyledikleri çıkmamış.
Bende ondan bahsediyorum herkes beğenmesi zorunda değil zaten. hediye falalrdan bile kötüydü alaycı bir insan medet umuyoruz cümlesi çok yanlış...👍

❗❗❗Ben Anette Claire kadar para odaklı, sorduğum sorulara cevap alamadığım bir fal görmedim. Kahve falına gitmiştim, tekrar kahve falı atın su falı bakacağım dedi ve falında size su falı bakmış mıydık bilmiyorum ama suya beklerim diyor. Fal bakarken de su bana böyle diyor gibi yorumlarda bulunuyor. İkinci falında da aynı kelimeleri söyleyip yıldıznameye davet etti. İlk falında kalp ve mide çakralarımda sorun vardı. İkinci falımda tıkanıklık ve nazar olduğunu söyleyerek esma çalışmasını önerdi. İlk falında sadece beni tarif etti, ikinci falında kelimeleri tekrarlayıp durdu ve 40 ₺ olan fal tam 5 dakikaydı. Sorduğum sorulara cevap alamadım. Bu fala göre 15, 20 ₺ olan falcılardan daha çok verim almıştım. Zaten genelde ücreti yüksek olmayan falcıların para hırsı yok, ne görüyorsa söyler. Ben iade istedim. Umarım Fal Sepeti bu konuda duyarlı olur.

X