Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar son zamanlarda benim hiç umudum kalmadı. 😢 Moralim bozuk olduğu için bir ümit fal baktırıyorum ve inanın kime inanacağımı, hangi yorumcunun vadesiyle birlikte söylediklerinin çıkacağını şaşırdım. Vadeyi geçtim, mutlu olamayacak mıyım? 😣
Bence bu kadar üzerine düşmeyin derim.Kabule geçmek ve sabır nice güzelliklerin anahtarı oluyor .Ne icin soruyorsunuz bilmiyorum ama hele bir erkek icinse konu inanin hic değmez bu kadar yıpranmaya.Insallah her seyin enn hayırlısı en güzeli olur hakkınızda 🙏🙏

Bence bu kadar üzerine düşmeyin derim.Kabule geçmek ve sabır nice güzelliklerin anahtarı oluyor .Ne icin soruyorsunuz bilmiyorum ama hele bir erkek icinse konu inanin hic değmez bu kadar yıpranmaya.Insallah her seyin enn hayırlısı en güzeli olur hakkınızda 🙏🙏
Çok teşekkür ederim. 😇 Maalesef konu aşk...

Kesinlikle katiliyorum ve inanir misiniz daha mesajinizi okumadan once ayni seyleri dusundum kendisi adina...

Arkadaşlar son zamanlarda benim hiç umudum kalmadı. 😢 Moralim bozuk olduğu için bir ümit fal baktırıyorum ve inanın kime inanacağımı, hangi yorumcunun vadesiyle birlikte söylediklerinin çıkacağını şaşırdım. Vadeyi geçtim, mutlu olamayacak mıyım? 😣
Aynı durumdayız canım. Hergün bitiyor ve ben hergün aynı saate bakarak zaman öldürüyorum güzel şeyler olsun diye. Bazen beklemekten başka çare yok 😣

💙 Utku İnanç: Öncelikle belirtmeliyim ki çok tatlı birisi. Sadece tatlı değil odaklanarak fal bakan hissiyatlı bir yorumcu. Kendisine iki kere fal yolladım, ilk falında vade vermedi ama söyledikleri olmuştu. Nokta atışları fazlasıyla var. İlk falında söylediklerinin %90’ı olmuştu. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Merhaba, sanki bir kaç hafta önce çok beğenmediğini yazdığın kalmış aklımda yanlış mı hatırlıyorum acaba. Belki de ikinci falı için yorum yapmıştın emin değilim :) Bazen ikinci fallar tutmuyor çünkü. Ben de kendisine fal göndermek istiyorum ama kararsızım biraz.

Fala inanmak istemesem de bu bir terapi bence.iyi düşünelim iyi şeyler olsun🙏🏻
Iste bu gece duymak istedigim sey. Bu gece bazi forum uyeleriyle aramda bir telepati yasiyorum :) Bu da bir isaret :) Bir bakiyorum dusundugum az once biriyle paylastigim bir cumle burada birisi tarafindan yazilmis.
Ve benim de eklemek istedigim:
Dusuncelerinize dikkat edin sozleriniz olurlar. Sozlerinize dikkat edin davranislariniz olurlar. Davranislariniza dikkat edin aliskanliklariniz olurlar. Aliskanliklariniza dikkat edin kaderiniz olurlar der Mahatma Gandhi.
Her dusunce bir enerjidir. Her enerji de bir istektir. Her istek te bir duadir ve bunu unutmayalim kizlar. Bu bilincle dusunup hareket edersek isteklerimize cok daha rahat ulasiriz.

Merhaba, sanki bir kaç hafta önce çok beğenmediğini yazdığın kalmış aklımda yanlış mı hatırlıyorum acaba. Belki de ikinci falı için yorum yapmıştın emin değilim :) Bazen ikinci fallar tutmuyor çünkü. Ben de kendisine fal göndermek istiyorum ama kararsızım biraz.
🙋‍♂️ Utku İnanç: Gelecek için güzel şeyler olacak hissediyorum diye genellemede bulundu, pek detay vermedi. Fakat geçmiş hakkında ve karakter analizi için kesinlikle güvenebilirsiniz.
Yanlış hatırlıyorsunuz.

Merhaba, ne falı baktırdığınızı öğrenebilir miyim çevrimiçi yakalarsam belki bi kaç hafta sonra ben de fal yollayabilirim fal orucumu bozup.
Yıldız gönderdim.hem hazırda fincanım yoktu hem de kartlarla bu ara fazla haşır neşir oldum.enerji olarak çok doğru çıkacağını sanmadığımdan..

Sende bir gelisme var mi? En son mesajini alintilayip sormustum gerci, yil sonu Aralik ve bu yil Ocak ayi ongorulerinin cikip cikmadigini merak ediyorum...Bekledigini belirtmistin gecen yil Aralik oncesi.

ben de gelişmeler oldu verdikleri tarihlerde ama mart ve şubatta da var beklentilerim..beklemeye devam yani :işsiz:

X