Fal Sepeti Deneyimleri

Promosyon falımda kahin kraliçe diye birisi çıktı. Sorduğum kişi için hayatında biri var dedi ama ben hayatında biri olup olmadığını sormamıştım aslında. Biraz moralim bozuldu. Daha önce deneyen ya da promosyon olarak çıkan var mı?
Benimde promosyon falımı almıştı.tutmadı bana soru bile sormamistim yorum sonrası saçma sapan bir yorumdu zaten,bir dereden bir tepeden bahsetmişti

O zaman başka arkadaşlardan tavsiye bekleyeyim. Yinede teşekkür ederim 👍
Fal sitelerinde çoğu genel bakmam,net soru sorun diyorlar ki bu bence kolaycılığa kaçmak çünkü soru sorduğun an soru üzerinden gidiyorlar, olacak olmayacak diyor 50-50 şans var zaten🙄 araya herkese uyabilecek 3-5 karakter analizi cümlesi hop fal tamam..

Birkaç sayfa önce detaylı analiz etmiştim, inceleyebilirsin...
Hepsini okudum da fal genelde soru üzerinden bakıldığı için ben ne görüyorsanız diye yollayacağım bu nedenle genel olarak güzel bakan bir yorumcu ismi istedim. Soruya yönelik baktırdıklarım var. Hiç genel bir yorum almadım

Zulal sen e baktirdm cok memnun kaldim cogu seyi bildi. Ama ben kimseye de guvenemiyorum yani cunku kendimiz soruyoruz aslinda. Ama zulal hanimin dediklerini yasayan var mi aranizda?
Yakın gelecekte söylediği birkaç şeyi yaşadım hatta sorduğum kişiyle buluşma zamanlarını, ilişkiye başlanmayacağını bildi ama söylediği yola gitmedim ve söylediği gibi iş haberleri gelmedi.

Mrh Ece Kurtaran fal atım katina bütün kartlar ters sectım fakat yorumda cok olumlu konuştu bu nasıl oluyor Ben bu fal anlamadım 😒

Ben melisa donukuka gonderdim keske gondemeseymisim. Cok ruhsuz yorgun bir sesle yorumlamis ve olumsuzdu sorularimin cogu, vade olarak yeni yilin yarisindan sonra felan demis birseyede. Kahve o kadar ileri tarih gosterir mi, yada cogu falda cok ileriyi goremezler diye dusunuyorum zaten yakini bile zor biliyolar.detay da yoktu, karakter analizi ve ya gecmisi analiz etmede yoktu.. gelecek odakli olacak olmayaca demis.. bilemiyorum parama acidim suan...

X