Fal Sepeti Deneyimleri

⭐ 18.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Oylum Genç (2): İlk falında söylediği çoğu şeyi yaşadım ve bu fal da hediye edilmesine rağmen çok güzeldi. İlk falında söylediği gibi sorduğum kişiyle kesinlikle bir ilişkimizin başlayacağını söyledi. Bu kişinin hayatında sıkıntılarının olduğunu, bana emekleyerek yavaş yavaş geldiğini ama hayatımda kalıcı olmak istediğini söyledi. Bu kişiyle 1 ay içinde gelişmeler yaşanacakmış ve 2020’nin sonunda nişanlanacakmışız. İşle ilgili detayları çok güzel analiz etti ve Şubat ayının başında iş haberinin geleceğini fakat 8 veya 9 ay sonra iş değişikliği yapacağımı söyledi.

Son düzenleme:

Oylum Genç (2): İlk falında söylediği çoğu şeyi yaşadım ve bu fal da hediye edilmesine rağmen çok güzeldi. İlk falında söylediği gibi sorduğum kişiyle kesinlikle bir ilişkimizin başlayacağını söyledi. Bu kişinin hayatında sıkıntılarının olduğunu, bana emekleyerek yavaş yavaş geldiğini ama hayatımda kalıcı olmak istediğini söyledi. Bu kişiyle 1 ay içinde gelişmeler yaşanacakmış ve 2020’nin sonunda nişanlanacakmışız. İşle ilgili detayları çok güzel analiz etti ve Şubat ayının başında iş haberinin geleceğini fakat 8 veya 9 ay sonra iş değişikliği yapacağımı söyledi.
Valla kendimi geçtim en çok senin ilişkinin başlayıp başlamayacağını merak ediyorum 😂

Nasil baslasam bilmiyorum, oncelikle merhaba yeniden.. gecen sene ocak ayinda, tam da ask acisindan kivranirken uyelik olusturup fal furyasina katilmistim ben de. Normalde sadece disaridan okuyup takip ediyordum ama iyi ki uye olmusum ve burda cok guzel arkadaslar, dertlestigim kisiler edinmisim!
Gecen sene ekim ayi gibi 1 senelik iliskim sonlanmisti, karsi kisi tarafindan. Ilk sevgilim olmasi bi yana gercekten cok sevdigim icin -en azindan oyle dusundugum icin- mahvolmustum. Psikolojik olarak cokmemi gectim, egitim hayatimdan aile iliskilerime kadar her seyim mahvolmustu cunku saglikli dusunemiyordum. Sabah onla kalkip, aksam onla yatiyordum o derece kafayi yemistim. Bu kadar uzun anlatiyorum cunku biliyorum ki benimle ayni durumda olan ve fallardan umut eden cok fazla kisi var, zamaninda benim yaptigim gibi.
Uyelik acmam ve iyice bataga batmam bir oldu. Hem baktirdigim fallar beni teselli ediyordu hem de burada gecen biri olunca hemen atiyordum. Boyle olunca da bi ara gunde 3 fala kadar cikmisti. UC! Ama bana normal geliyordu iste diyorum ya, tek siginagim fallardan duydugum “DONECEK” laflariydi. Yazin nisan aylari gibi bunun farkina varip birakmaya calistim ama kolay olmadi tabi. Tam o siralar yavastan vadeler kaymaya baslamisti ve benim de sikintim gelmeye baslamisti aslinda.
Haziran ayinda son bir konusmamiz oldu eximle. Ondan sonra yeter deyip o numarami kapattim. Onun bilmedigi diger numarama temelli olarak gectim. Neyse cok detaya girmeyeyim ama onunla olan tum baglarimi kopardim kisacasi. Ayni donem calismaya da baslayinca kafam biraz dagilmis oldu. Ekim gibi okulum acilinca da tam anlamiyla unutmusum. Unutmusum diyorum cunku farkinda bile degildim taa ki 6 ay aradan sonra 2 gun once mesaj attigini gorunceye kadar. Boyle yazip kimseyi umutlandirmak istemiyorum sadece ondan tamamen koptugumda, baglarimi koparip kendime yoneldigimde onun bana dondugunu farkettim.
Ozetlemek gerekirse, ekim 2018de ayrildigim sevgilim -asik oldugumu sandigim- 1 senede tamamen aklimdan cikmisti. Su an okuduklrimi gorunce inanamiyorum mesela benim o bagimli halim gibi gunde birsuru fal baktiranlara ama zamaninda ben de oyleydim maalesef.
Verebilecegim tek tavsiye, acinizi yasayin ve asla kapatmaya/bastirmaya calismayin. Ama bu aciyi yasarken fallardan medet ummayin. Evet benim fallarim cikti ama 50 kisi arasindan sadece 3 kisinin fali cikmistir. Cok klasik olacak ama; kendinize ugras bulmak, kafanizi dagitmak, exinizi/istediginiz kisiyi stalklamamak gibi seyler sizi normale dondurecek seyler. Zaman gercekten her seyin ilaci. (Bu laflari, gecelerce aglayan, zamaninini da ilacini da seveyim acim cogaliyor Allah’im yardim et diye yalvaran kisi soyluyor)
Keske size bir yardimim dokunabilse, ozellikle benim gibi olanlara.

ps: ugruna 1 senemi mahvettigim exime cevap vermedim ve hatta mesaj attiginda onu ozledigimi/sevdigimi bile hissetmedim, sadece notrum ona karsi. Sadece sevindim cunku binevi egom oksandi.

Kendinize cok iyi bakin!! Her sey icin cok tesekkur ederim.

Kızlar selamlar sezen yıldız diye biri gelmiş falsepetine..ne zaman online görsem herhalde yeni 2 gündür gözüme çarpıyor hep sırada 3 kişi 4 kişi oluyor..deneyen var mı aranızda..acaba biliyor mu ki bu kadar talep var zaten ucuz 15 tl şu an ama karar veremedim.. :KK64:

Kızlar selamlar sezen yıldız diye biri gelmiş falsepetine..ne zaman online görsem herhalde yeni 2 gündür gözüme çarpıyor hep sırada 3 kişi 4 kişi oluyor..deneyen var mı aranızda..acaba biliyor mu ki bu kadar talep var zaten ucuz 15 tl şu an ama karar veremedim.. :KK64:
Genelde ucuz olanlara çok talep oluyor, bence ondandır

Kızlar garip bir gelişme oldu. Bundan 5 ay önce Uyumsuz'a fal atmıştım sınavımı sormuştum olumsuz tekrar hazırlanacaksın ondan sonra atama olacak demişti. Neyse sınavım açıklandı iyi bir puan almıştım aslında bölümüme göre ve atama kontenjanını beklerken 1 ay önce ikinci falımı attım kendisine. Hiç sormadığım halde sınavdan bahsetti ve yine sınava gireceksin deyince eski falımı gördüğünü oradan yürüdüğünü düşündüm. Hatta soru kısmında dedim ki ben sınava girdim ve iyi geçti neden öyle dediniz? o da dedi ki sınav gördüm ama bu başarı anlamına da gelebilir. Neyse bugün atama kontenjanı açıklandı ve puanım yetersiz kaldı atanmam çok zor görünüyor ve SINAVA hazırlanmam gerekebilir :KK43:(((((((((( Yani umarım ek atama yapılır son şansım o.. Ama yapılmazsa ders çalışmak zorundayım :KK43: Sadece anlatmak istedim :KK43:

Kızlar garip bir gelişme oldu. Bundan 5 ay önce Uyumsuz'a fal atmıştım sınavımı sormuştum olumsuz tekrar hazırlanacaksın ondan sonra atama olacak demişti. Neyse sınavım açıklandı iyi bir puan almıştım aslında bölümüme göre ve atama kontenjanını beklerken 1 ay önce ikinci falımı attım kendisine. Hiç sormadığım halde sınavdan bahsetti ve yine sınava gireceksin deyince eski falımı gördüğünü oradan yürüdüğünü düşündüm. Hatta soru kısmında dedim ki ben sınava girdim ve iyi geçti neden öyle dediniz? o da dedi ki sınav gördüm ama bu başarı anlamına da gelebilir. Neyse bugün atama kontenjanı açıklandı ve puanım yetersiz kaldı atanmam çok zor görünüyor ve SINAVA hazırlanmam gerekebilir :KK43:(((((((((( Yani umarım ek atama yapılır son şansım o.. Ama yapılmazsa ders çalışmak zorundayım :KK43: Sadece anlatmak istedim :KK43:
bununla alakalı da Alex aylar önce atama için demişti ki ilk partta olmayabilir hemen karalar bağlama ikinci kısımda olacak diye :/ bilmiyorum hangisine inansam :KK43:

Son fal hakkımı buğra, senanur ve utkuda kullandım. Üçü soruma benzer cevaplar vermiş hatta vadeleri bile aynı ama ben vadelere çok takılmıyorum çünkü ne zaman vade verseler falcılar hep aynı zaman aralığını söylüyor. Verdikleri vadeler geçince bir sonraki ayı söylüyolar genelde. Tam açıklamayamadım ama çoğumuzun yaşadığı durum olduğu için anlamışsınızdır. Buğra ve senanura daha önce iki defa baktırmıştım ama utkuya ilk kez attım fal. Utku sizce pembeci mi? Verdiği vadeler tutuyor mu? (Senanur ve buğra-kahve utku-tarot) (Oylum genç promosyon olarak çıktı. Hissettiğim şey için çok yanlış hissediyorsun dedi. Tutku da aynı şeyi söyledi ama buğra ve senanur her şey tam da hissettiğin gibi dedi.)

Son fal hakkımı buğra, senanur ve utkuda kullandım. Üçü soruma benzer cevaplar vermiş hatta vadeleri bile aynı ama ben vadelere çok takılmıyorum çünkü ne zaman vade verseler falcılar hep aynı zaman aralığını söylüyor. Verdikleri vadeler geçince bir sonraki ayı söylüyolar genelde. Tam açıklamayamadım ama çoğumuzun yaşadığı durum olduğu için anlamışsınızdır. Buğra ve senanura daha önce iki defa baktırmıştım ama utkuya ilk kez attım fal. Utku sizce pembeci mi? Verdiği vadeler tutuyor mu? (Senanur ve buğra-kahve utku-tarot) (Oylum genç promosyon olarak çıktı. Hissettiğim şey için çok yanlış hissediyorsun dedi. Tutku da aynı şeyi söyledi ama buğra ve senanur her şey tam da hissettiğin gibi dedi.)
Buğra ve Senanur Tan’ın önceki fallarında söylediklerini yaşadınız mı?

Utku bana tamamiyle olumsuz konusmustu. Hatta o kadar fal baktirdim tek olumsuz konusan o oldu

Son zamanlarda denediklerimden bilge saygın'ın falını beğendim ve bir dediğini yaşadım. Falının geri kalan kısmı da çıkarsa yazarım.

Oylum gençi ben de çok beğeniyprum komşu teyze olarak konuştuğu için en başta pek ciddiye almamıştım açıkçası ama mayıstan beri 2 3 falı zamanıyla çıktı bende , kahve atıyorum hep figğr yorumluyor bu halde ben ihtimal düşük veriyordum ama biliyor :) bakalım son falı aşırı aşırı olumluydu iş sınav aşk hepsi için 3/3 dedi

Oylum gençi ben de çok beğeniyprum komşu teyze olarak konuştuğu için en başta pek ciddiye almamıştım açıkçası ama mayıstan beri 2 3 falı zamanıyla çıktı bende , kahve atıyorum hep figğr yorumluyor bu halde ben ihtimal düşük veriyordum ama biliyor :) bakalım son falı aşırı aşırı olumluydu iş sınav aşk hepsi için 3/3 dedi
Çok sevindim, umarım dilekleriniz gerçek olur 🥰 Çok istediğim bir konu için olumlu konuştu, biraz tereddütteyim ama ilk falında söylediği çoğu şeyi yaşamıştım...

Promosyon falımda kahin kraliçe diye birisi çıktı. Sorduğum kişi için hayatında biri var dedi ama ben hayatında biri olup olmadığını sormamıştım aslında. Biraz moralim bozuldu. Daha önce deneyen ya da promosyon olarak çıkan var mı?

Promosyon falımda kahin kraliçe diye birisi çıktı. Sorduğum kişi için hayatında biri var dedi ama ben hayatında biri olup olmadığını sormamıştım aslında. Biraz moralim bozuldu. Daha önce deneyen ya da promosyon olarak çıkan var mı?
Herkese olumsuz konuştuğunu duymuştum, bence üzülme...

O herkese çok negatif bakıyor. Bende sormadığım halde, banada onun hayatında biri var dedi. Bende dedim Allah mesut etsin :KK76:

X