Fal Sepeti Deneyimleri

Yeter artık. Burda hakaret etmek istemiyorum çünkü yeni üye oldum yazabilir miyi bilmiyorum argo yerine geçebilir! Ama emin ol başka yerde olsaydık söyleyeceğim şeyler çok farklı olurdu. Çok fazla kişiye fal attım bu siteden ama sana atmamıştım. Kişileri böyle yönlendirip yalan söyleyip kandıran, amacı sadece para kazanmak olan birine hayatta fal baktırmam.

Bana cevap verecek kimse yok mu falcı önerisi bekliyorum. Yanda tartışma üstüne denk geldim sanırım

Evet bir kaç sayfa okudum o çok önerilmiş ama açık değil şuanda genelde akşamları açıyor sanırım.

Ilk baslarda gun icinde baktirmistim ama daha sonralari aksamlari yakaladim, 7-8 civari giriyor sanirim. Her gun giriyor mu onu bilmiyorum ama, siteye sorarsan bilgi veriyorlar bugun online olup olmayacagini.

Arkadaşlar kendi aranızda tartışmak yerine yönetime bildirirseniz daha sağlıklı sonuçlar alırsınız. Mune
Tartışmaları bende okudum , burada kişinin hatası kendini övmek bunu birçok sitede yapan var çok şahit oldum bende ama isteyen gönderir isteyen göndermez burada sadece bizler öneri alır öneri veririz. Kimsenin ekmek parasına girmeye hakkımız olmaz diye düşünüyorum. Güzel bir dille uyaralım arkadaşları ve gerekirse o falcı arkadaşıda uyaralım. Bende baktım Facebooktan profiline çoluğu çocuğu varmış rıskına gitmeyelim.

iyi de kendisini övmesi burda insanları ne kadar doğru?? helal para mı kazanmış oluyor böyle yaparak

Bu forumda reklam yapmak yasak. Kimsenin ekmek parasıyla oynandığı yok.

iyi de kendisini övmesi burda insanları ne kadar doğru?? helal para mı kazanmış oluyor böyle yaparak
Ya tabiki haklısın ama zaten faldan kazanılan paranın helâli olmaz bizlerde hata yapıyoruz göndererek o ayrı konu tabiki. O arkadaşa mesaj atalım doğru yapmadığını hatalı olduğunu vs söyleyelim ki başka yerlerde yapmasın.

siz de yeni hesap açmışsınız ve onu savunuyorsunuz bravo

Bu forumda reklam yapmak yasak. Kimsenin ekmek parasıyla oynandığı yok.
Reklamın yasak olup olmadığını bilmiyordum. Dediğim gibi hatası kendini rezil eder , olmuşta zaten ama yönetim kısmına bildirim olursa hesabı kapanır muhtemelen buda ekmek parasıyla oynanmış olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…