- 4 Temmuz 2019
- 163
- 199
- 30
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Yeter artık. Burda hakaret etmek istemiyorum çünkü yeni üye oldum yazabilir miyi bilmiyorum argo yerine geçebilir! Ama emin ol başka yerde olsaydık söyleyeceğim şeyler çok farklı olurdu. Çok fazla kişiye fal attım bu siteden ama sana atmamıştım. Kişileri böyle yönlendirip yalan söyleyip kandıran, amacı sadece para kazanmak olan birine hayatta fal baktırmam.Ben çok kişiye baktırdım kimseyle bağım yok tanımam etmem de kimseyi , mesela kötülediklerimin fallarını size özelden atabilirim anlarsınız ne demek istediğimi. Bana atılan falları isteyen varsa yazsın atayım özelden.Sonuçta burada öneri yapıyoruz ve isteyen yollar istemeyen yollamaz kimseye zorla attırmıyoruz değil mi?
Yazışmaları okudum ve benimde baktırmayacağım birisi oldu , teşekkürler. Çok fal baktırdım demişsiniz bana önerebileceğiniz kimler var acaba?Kanıtım da var.
Ben MIsirli Talia oneririm.Bana cevap verecek kimse yok mufalcı önerisi bekliyorum. Yanda tartışma üstüne denk geldim sanırım
Evet bir kaç sayfa okudum o çok önerilmiş ama açık değil şuanda genelde akşamları açıyor sanırım.Ben MIsirli Talia oneririm.
Evet bir kaç sayfa okudum o çok önerilmiş ama açık değil şuanda genelde akşamları açıyor sanırım.
TeşekkürlerIlk baslarda gun icinde baktirmistim ama daha sonralari aksamlari yakaladim, 7-8 civari giriyor sanirim. Her gun giriyor mu onu bilmiyorum ama, siteye sorarsan bilgi veriyorlar bugun online olup olmayacagini.
ohaaaaaaaaa rezilll ya birde aynı isimle hesap açmış yazıklar olsun. Ben de niye bu kadar övüyor bu diyorum :/Kanıtım da var.
Tartışmaları bende okudum , burada kişinin hatası kendini övmek bunu birçok sitede yapan var çok şahit oldum bende ama isteyen gönderir isteyen göndermez burada sadece bizler öneri alır öneri veririz. Kimsenin ekmek parasına girmeye hakkımız olmaz diye düşünüyorum. Güzel bir dille uyaralım arkadaşları ve gerekirse o falcı arkadaşıda uyaralım. Bende baktım Facebooktan profiline çoluğu çocuğu varmış rıskına gitmeyelim.Arkadaşlar kendi aranızda tartışmak yerine yönetime bildirirseniz daha sağlıklı sonuçlar alırsınız.Mune
Bende okudum merak edip , gerçekten çok övmüş keşke baştan anlasaydınız , üzüldüm vallahiohaaaaaaaaa rezilll ya birde aynı isimle hesap açmış yazıklar olsun. Ben de niye bu kadar övüyor bu diyorum :/
iyi de kendisini övmesi burda insanları ne kadar doğru?? helal para mı kazanmış oluyor böyle yaparakTartışmaları bende okudum , burada kişinin hatası kendini övmek bunu birçok sitede yapan var çok şahit oldum bende ama isteyen gönderir isteyen göndermez burada sadece bizler öneri alır öneri veririz. Kimsenin ekmek parasına girmeye hakkımız olmaz diye düşünüyorum. Güzel bir dille uyaralım arkadaşları ve gerekirse o falcı arkadaşıda uyaralım. Bende baktım Facebooktan profiline çoluğu çocuğu varmış rıskına gitmeyelim.
Bu forumda reklam yapmak yasak. Kimsenin ekmek parasıyla oynandığı yok.Tartışmaları bende okudum , burada kişinin hatası kendini övmek bunu birçok sitede yapan var çok şahit oldum bende ama isteyen gönderir isteyen göndermez burada sadece bizler öneri alır öneri veririz. Kimsenin ekmek parasına girmeye hakkımız olmaz diye düşünüyorum. Güzel bir dille uyaralım arkadaşları ve gerekirse o falcı arkadaşıda uyaralım. Bende baktım Facebooktan profiline çoluğu çocuğu varmış rıskına gitmeyelim.
Ya tabiki haklısın ama zaten faldan kazanılan paranın helâli olmaz bizlerde hata yapıyoruz göndererek o ayrı konu tabiki. O arkadaşa mesaj atalım doğru yapmadığını hatalı olduğunu vs söyleyelim ki başka yerlerde yapmasın.iyi de kendisini övmesi burda insanları ne kadar doğru?? helal para mı kazanmış oluyor böyle yaparak
siz de yeni hesap açmışsınız ve onu savunuyorsunuzYa tabiki haklısın ama zaten faldan kazanılan paranın helâli olmaz bizlerde hata yapıyoruz göndererek o ayrı konu tabiki. O arkadaşa mesaj atalım doğru yapmadığını hatalı olduğunu vs söyleyelim ki başka yerlerde yapmasın.
Millet sevgilileri yüzünden güven problemi yaşar, ben burada yapılan reklamlardan dolayı yaşıyorumsiz de yeni hesap açmışsınız ve onu savunuyorsunuzbravo
Reklamın yasak olup olmadığını bilmiyordum. Dediğim gibi hatası kendini rezil eder , olmuşta zaten ama yönetim kısmına bildirim olursa hesabı kapanır muhtemelen buda ekmek parasıyla oynanmış olmuyor mu?Bu forumda reklam yapmak yasak. Kimsenin ekmek parasıyla oynandığı yok.