Fal Sepeti Deneyimleri

Reklamın yasak olup olmadığını bilmiyordum. Dediğim gibi hatası kendini rezil eder , olmuşta zaten ama yönetim kısmına bildirim olursa hesabı kapanır muhtemelen buda ekmek parasıyla oynanmış olmuyor mu?
ya siz de ahenk özüm olduğunuzu belli ettiniz valla kusura bakmayın :KK70: insanları kandırmaya hakkınız yok !!

Reklamın yasak olup olmadığını bilmiyordum. Dediğim gibi hatası kendini rezil eder , olmuşta zaten ama yönetim kısmına bildirim olursa hesabı kapanır muhtemelen buda ekmek parasıyla oynanmış olmuyor mu?
Hanımefendi, bir yere üye oluyorsanız bir yere gidiyorsanız oranın kurallarına göre hareket edersiniz.
Tamam siz en iyi insansınız, biz insanların rızkıyla oynuyoruz. Oldu mu?

ya siz de ahenk özüm olduğunuzu belli ettiniz valla kusura bakmayın :KK70: insanları kandırmaya hakkınız yok !!
Arkadaşım benim kimseyi kandırdığım Yok ben zaten o kişi hatalı diyorum yaptığı yalnış siz haklısınız demek istediğim bunu o kişiyle konuşmanın doğru olduğu.

Hanımefendi, bir yere üye oluyorsanız bir yere gidiyorsanız oranın kurallarına göre hareket edersiniz.
Tamam siz en iyi insansınız, biz insanların rızkıyla oynuyoruz. Oldu mu?
Bilmiyordum ne demek ? Sizden öğrendim reklamın yasak olduğunu zaten reklam yapmadım yapmamda. Ben iyi insanım imasında bulunmak istemedim , ayrıca oynayın veyahut oynamayın konuya dahil olanları ilgilendirir bu durum beni değil. Söylemeye çalıştığım şey sadece yukarıda da belirttiğim gibi bunu kişiyle konuşmanın doğru olacağı.

Arkadaşlar kusura bakmayın , bir eşşeklik ettim , şeytana uydum diyelim bunu bir sayfada yapan bir bayan vardı onda görüp yaptım. Hepinizden ayrı ayrı özür dilerim. Bana fal atan arkadaşım kimdi hatırlamıyorum ama Temmuz ayı param yattığı zaman iban veya hesap numarası verirse yatıracağım parasını. Tekrardan çok ama çok özür dilerim. İyi günler dilerim.

Arkadaşlar kusura bakmayın , bir eşşeklik ettim , şeytana uydum diyelim bunu bir sayfada yapan bir bayan vardı onda görüp yaptım. Hepinizden ayrı ayrı özür dilerim. Bana fal atan arkadaşım kimdi hatırlamıyorum ama Temmuz ayı param yattığı zaman iban veya hesap numarası verirse yatıracağım parasını. Tekrardan çok ama çok özür dilerim. İyi günler dilerim.
Cidden çok üzüldüm buna. Neden böyle bir şey yaptınız ki? Sizin mesajınızı okur okumaz attım size fal. Salladınız yani bana da o yazdıklarınızı.

Cidden çok üzüldüm buna. Neden böyle bir şey yaptınız ki? Sizin mesajınızı okur okumaz attım size fal. Salladınız yani bana da o yazdıklarınızı.
Dedigim gibi şeytana uyup yaptim , başka bir sayfadan gördüm kadına bayağı fal yağıyordu baktığımda. Ama sallamadım hatiranızda ne gördüysem söyledim. Uzun zamandır fal bakıyorum buradaki hatam kendimi övmek oldu. Ama yalnış , sallama bilgiler kimseye vermedim bu konuda içim rahat , sadece bu yaptığım hatadan dolayı rahatsızlık duyuyorum. Tekrardan herkesten çok ama çok özür dilerim.

Yazdığım gibi bana özelden iban veyahut hesap numarası yolla , Ağustosun başında vereyim geri ücretini. Üzgünüm tekrardan. Diyebileceğim başka bir şey yok ☹️

Dedigim gibi şeytana uyup yaptim , başka bir sayfadan gördüm kadına bayağı fal yağıyordu baktığımda. Ama sallamadım hatiranızda ne gördüysem söyledim. Uzun zamandır fal bakıyorum buradaki hatam kendimi övmek oldu. Ama yalnış , sallama bilgiler kimseye vermedim bu konuda içim rahat , sadece bu yaptığım hatadan dolayı rahatsızlık duyuyorum. Tekrardan herkesten çok ama çok özür dilerim.
Uzuldum boyle yapmanıza acıkcası ama ortadan kaybolabilirdiz en azından hatanız yuzunden ozur dilediniz. Ama insanlar burayı okuyarak fal atıyorlar kotu oldu buradan bakıp yorum atanlar için. Bir de facebookta her yerde kendi isminizle reklam yapmış burada da aynı isme almışsınız, biraz araştıran hemen anlar zaten biri anlamış gelmiş bilgilendirdi burada. O soylediginde bile hala inkar etmeniz de kotu oldu, hersey bariz ortadayken.

İade talep ettim siteden. Umarım yaparlar.

Ben atmıştım fal sana. İnşallah bu dediğini unutmazsın, bir de bana dün akşam tercüme edeyim demiştin. Umarım sözünde durursun.

Hesabımı kapatıyorum şimdi , tekrardan herkesten çok ama çok özür dilerim. İyi günler dilerim.

Sözünüze neden güveneyim ki bu saatten sonra?
Siz iban atın bana ben en geç Ağustos ayının 7'sına kadar göndermezsem geçmişe ait böyle bir durum vardı diye şikayet edebilirsiniz ki atmazsam buradaki herkes etsin. Bu ayın ücretini aldım çünkü direk oğlumun okul taksidini ödediğim için kalmadı. Yoksa hemen atardım.

Siz iban atın bana ben en geç Ağustos ayının 7'sına kadar göndermezsem geçmişe ait böyle bir durum vardı diye şikayet edebilirsiniz ki atmazsam buradaki herkes etsin. Bu ayın ücretini aldım çünkü direk oğlumun okul taksidini ödediğim için kalmadı. Yoksa hemen atardım.
Hanımefendi bana da iade yapmanız gerekiyor. Benden neden iban istemiyorsunuz ? Ben de zaten siteye mesaj attım.

Bence daha fazla uzatmayin, siteyle irtibata gecmesi daha Dogru JaneRizzoli JaneRizzoli nin. Bu kadar korkuyorsaniz o zaman reklam yapmayacaktiniz. Diger falcilar da gelsin reklam yapsin o zaman? , Isini duzgun yapanlar var onlara da haksizlik oluyor.

Diger reklamini yaptginiz siteye gecersiniz olmazsa, Faldevri diye bir sitede Smyrna diye falci onermissiniz ya? Oradaki de sizsiniz muhtemelen zaten.

X