-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Emre aynen kopyala yapıştır banada yapmıştı şikayet ettim iade almıştım. Özgür denemedimEmre dinç berbat ötesi kopyala yapıştır resmen bide özgür müdür nedir oda berbat... bedava fal hakkim bosa gitti resmen
Ben hepsini denedim bana göre gayet iyi tabiki siz bilirsiniz.Kahve atmayı düşünüyorum aynı verimi alır mıyım
Hepimiz tek tek ifşa edelim, çok güzel bir fikir bence. Paralarımızı harcamayalım boşuna.Valla ben kotu bakanlari heleki tarihleri tutmayanları tek tek ifşa edicem.. milletin parası boşa gitmesin.. tabi enerjiniz tutar size iyi bakarlar bilemem ama. Samanta grevde fos.. kötü puan verdim. Bide beni fırçalamış da bilemedin bacimmmmmm hakettigini verdimm
Merak ettim ya saçmaladım zaten 2 3 kişiye attım ona da atıp noktayı koyayımBen hepsini denedim bana göre gayet iyi tabiki siz bilirsiniz.
3 temmuz demişti birşey olacak diye like attı benimki hhahaha tutmuş sayılır mı? diğer tarihlerde nolcak bakalım :dWanderlust11 umarim tutar falın :/ senide anlıyorum... Ama sanada tarihler verdiyse göreceksinumarım tutar:/
At canım bakalım sende çıkacak mıMerak ettim ya saçmaladım zaten 2 3 kişiye attım ona da atıp noktayı koyayım
Bence sayılır)3 temmuz demişti birşey olacak diye like attı benimki hhahaha tutmuş sayılır mı? diğer tarihlerde nolcak bakalım :d
o zaman sıra diğerr tarihlerdeBence sayılır)
ne kadarKızlar faldevrinde Smyrna Pera'yı kesinlikle deneyin bir falcı daha buldum kendime hem ucuz hem güzel
25 TL canım , uzun ve detaylı bakıyor.ne kadar
uygulama mı bu? bulamadım25 TL canım , uzun ve detaylı bakıyor.
https://www.faldevri.com/kahve-fali.php buradan üye olup baktırabilirsin canım Smyrna Pera adıuygulama mı bu? bulamadım
Ne kadar?Kızlar faldevrinde Smyrna Pera'yı kesinlikle deneyin bir falcı daha buldum kendime hem ucuz hem güzel