Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar bugüne kadar hep okuyucuydum hala da okuyucu kalacaktım artık yeter dedim. B Bukeyuceer denen kadın Ahenk Özüm adlı kullanıcının ta kendisidir. Zaten geldiğinden beri tek bir kişiye odaklanmasından belli değil miydi anlamamanıza çok şaşırdım. Artık diğer yorumcuları da kötülemeye başlamış aşmış kendisini jajsjs. Bu hesabı açmamın tek sebebi paranızın boşuna gitmemesi 70 lira yapmış bide ne kadar kandırırsam kar diyor sanırım.

katılıyorum.

Ben çok kişiye baktırdım kimseyle bağım yok tanımam etmem de kimseyi , mesela kötülediklerimin fallarını size özelden atabilirim anlarsınız ne demek istediğimi. Bana atılan falları isteyen varsa yazsın atayım özelden.Sonuçta burada öneri yapıyoruz ve isteyen yollar istemeyen yollamaz kimseye zorla attırmıyoruz değil mi?

Aynı isimli falcı binnazda da vardı geçen yıl
Ben eskiden Binnazabladaydı diye belirttim zaten , yalanla işim olmaz. Yukarıdaki yorumları okursanız görürsünüz yazdığımı. Ben burada kimseyi zorlanıyorum sadece beğendiğim ve beğenmediklerimi söylüyorum ki beğenmediğim kişileri diğer arkadaşlarda yazıyor. Mesela Emre kopyala yapıştır yapıyor demiştim buradan bir arkadaşta kopyala yapıştır olduğunu belirtti , duygu bilmiyor dedim aynısını bir arkadaş daha yazdı. Benim ne Ahenk ile ne de Smyrna ile bağlantım yok. Binnazda da fal sepetinde de aktif fal baktıran birisiyim sadece hepsi bu. Tekrar söylüyorum isteyenlere baktırdığım falları atabilirim.

Arkadaşlar merhaba doğum günüm vesilesiyle fal sepeti %50 indirim kuponu yollamış buradan yeni haberim oldu kimi önerirsiniz. İnceledim azıcık ama karar veremedim.

Ne bu savunma ben sizsiniz o kişi ya da yalan söylüyorsunuz demedim ki,önceden binnazda olduğu bilgisinide paylastiginizi farketmedim bile...kimse kimseyi zorlayamaz zaten. .neyse uzatmayalım

Ne bu savunma ben sizsiniz o kişi ya da yalan söylüyorsunuz demedim ki,önceden binnazda olduğu bilgisinide paylastiginizi farketmedim bile...kimse kimseyi zorlayamaz zaten. .neyse uzatmayalım
Kusura bakmayın bilip bilmeden herkes yazınca bende patladım özür dilerim Herkes Ahenk ve Smyrna adlı kişilerin ben olduğumu idda ediyorlarda o yüzden birden çıkıştım. Tekrardan özür dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…