- 19 Haziran 2018
- 84
- 27
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
https://www.faldevri.com/kahve-fali.php buradan üye olup baktırabilirsin canım Smyrna Pera adı 25 TLN
Ne kadar?
Sagolasin :) Ben yazarken ustteki linki yazmissin sanirim. Tekrar ettirdim, kusura bakma canimhttps://www.faldevri.com/kahve-fali.php buradan üye olup baktırabilirsin canım Smyrna Pera adı 25 TL
Sorun değil canımSagolasin :) Ben yazarken ustteki linki yazmissin sanirim. Tekrar ettirdim, kusura bakma canim
Amiiinnn :)Arkadaşlar içimden geldi, ne derdiniz varsa Allah hepinizin gönlüne tez vakitte ferahlık ve muradını versin.
Bana hemen bakmıştı.Ben şimdi ahenk’e katinanattım yarın kaç gibi bakar bilen?
Bu arada yorumlarını bekliyorum, olma ihtimali olan şeyler mi söyledi diye mutlaka bana yaz olur mu ? Bana olması mucize gibi şeyler söyledi çünkü.Ben şimdi ahenk’e katinanattım yarın kaç gibi bakar bilen?
Aynı isimli falcı binnazda da vardı geçen yılhttps://www.faldevri.com/kahve-fali.php buradan üye olup baktırabilirsin canım Smyrna Pera adı
Ahenk hanım yeni hesabınız mı hemen fal atalım söyleyin! Bakıyorum çoğu kişiyi kandırıyorsunuz neler yapıyosunuzKızlar faldevrinde Smyrna Pera'yı kesinlikle deneyin bir falcı daha buldum kendime hem ucuz hem güzel
katılıyorum.Arkadaşlar bugüne kadar hep okuyucuydum hala da okuyucu kalacaktım artık yeter dedim. B Bukeyuceer denen kadın Ahenk Özüm adlı kullanıcının ta kendisidir. Zaten geldiğinden beri tek bir kişiye odaklanmasından belli değil miydi anlamamanıza çok şaşırdım. Artık diğer yorumcuları da kötülemeye başlamış aşmış kendisini jajsjs. Bu hesabı açmamın tek sebebi paranızın boşuna gitmemesi 70 lira yapmış bide ne kadar kandırırsam kar diyor sanırım.
Ben eskiden Binnazabladaydı diye belirttim zaten , yalanla işim olmaz. Yukarıdaki yorumları okursanız görürsünüz yazdığımı. Ben burada kimseyi zorlanıyorum sadece beğendiğim ve beğenmediklerimi söylüyorum ki beğenmediğim kişileri diğer arkadaşlarda yazıyor. Mesela Emre kopyala yapıştır yapıyor demiştim buradan bir arkadaşta kopyala yapıştır olduğunu belirtti , duygu bilmiyor dedim aynısını bir arkadaş daha yazdı. Benim ne Ahenk ile ne de Smyrna ile bağlantım yok. Binnazda da fal sepetinde de aktif fal baktıran birisiyim sadece hepsi bu. Tekrar söylüyorum isteyenlere baktırdığım falları atabilirim.Aynı isimli falcı binnazda da vardı geçen yıl
Ne bu savunma ben sizsiniz o kişi ya da yalan söylüyorsunuz demedim ki,önceden binnazda olduğu bilgisinide paylastiginizi farketmedim bile...kimse kimseyi zorlayamaz zaten. .neyse uzatmayalımBen eskiden Binnazabladaydı diye belirttim zaten , yalanla işim olmaz. Yukarıdaki yorumları okursanız görürsünüz yazdığımı. Ben burada kimseyi zorlanıyorum sadece beğendiğim ve beğenmediklerimi söylüyorum ki beğenmediğim kişileri diğer arkadaşlarda yazıyor. Mesela Emre kopyala yapıştır yapıyor demiştim buradan bir arkadaşta kopyala yapıştır olduğunu belirtti , duygu bilmiyor dedim aynısını bir arkadaş daha yazdı. Benim ne Ahenk ile ne de Smyrna ile bağlantım yok. Binnazda da fal sepetinde de aktif fal baktıran birisiyim sadece hepsi bu. Tekrar söylüyorum isteyenlere baktırdığım falları atabilirim.
Olumsuzdu bile çok güzel anlatıyor,bana çok olumlu konuştu. .lâkin çıktimi hayırDuygu aura çıkan varmi. Sanki çok pembe tablocu gibi geldi
Kusura bakmayın bilip bilmeden herkes yazınca bende patladım özür dilerimNe bu savunma ben sizsiniz o kişi ya da yalan söylüyorsunuz demedim ki,önceden binnazda olduğu bilgisinide paylastiginizi farketmedim bile...kimse kimseyi zorlayamaz zaten. .neyse uzatmayalım