Fal Sepeti Deneyimleri

Çok pardon, o zaman teşekkür ederim Kullanıcı adları aklında tutmak zor oluyor, son konuştuğum arkadaşlarımı etiketlemişim, kusura bakmayın.
Ne kusuru, olur mu hic oyle sey laf olsun diye sakasina soyledim.
Umarim yorumundan memnun kalirsin, yollayabilmek icin baya bi cabaladin cunku :) umarim deger.

Ahenk Özüm :Uzun bir zamandan sonra baktırdığım falcı. Biraz ayrıntı vermeseydim dediğim bir fal oldu, evlilik için önemli adımların atılacağı tarih olarak 22 Ekim 2019-9 Haziran 2021 verdi. Evlilik mi, nişan mı onu söylemedi. Hitabı, iletişim şekli, analizleri güzel. İşe girmek istediğim şirketin adındaki 1 harfi de söyledi. Yıldızname baktırdığım için 1. ev, 2. ev ve Jüpiter, Venüs, Ay gibi kelimeler kullandı fakat ben bu dediği yerleri anlamadım. Baktığı fal uzun, bilginiz olsun. Ben aslında beni tarif etmesini, hangi tip erkekle mutlu olacağımı değil gelecekte beni neler bekliyor diye falı göndermiştim ama bana sorarsanız beni bu fal tatmin etmedi. 70 ₺’ye de değmez açıkçası.

o zaman su falı daha mı mantıklı ya? bende gezegen muhabbetlerinden anlamıyorum

Doğum haritamda ikiz erkek çocuğum, erkeklerden 3 sene sonra dünyaya gelecek bir kız çocuğum varmış.
Senin istediğin detay neydi canım mesajına göre yazdıklarına göre vermiş detay. Tip bile vermiş bana onu yapmamıştı peki tiplemesi tuttu mu? Birde yıldıznamede karakter analizi yapılır gezegenlere ve evlere göre bakılır canım.

Pahalıymış ya

Bence 35 ₺ civarında bakan falcılara baktırmak daha mantıklı çünkü en azından 2 farklı yorum denemiş oluruz. 70 ₺ bir fal için çok bence, baktıran da olunca böyle fiyatı indirmezler.
35'tlye yeni falcılar ve fiyat yükseltmeyenler bakıyor 35'e derin hisler var ama hiç baktırmadım

Kahve atmayı düşünüyorum aynı verimi alır mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…