- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
hahahahahah ölüyoruz meraktanSes var mı faldan canım , meraklandırma bizi
hahahahahah ölüyoruz meraktan
[/QUOTE
Kayboldu , bizi merakta bıraktı
Ne kusuru, olur mu hic oyle seyÇok pardon, o zaman teşekkür ederimKullanıcı adları aklında tutmak zor oluyor, son konuştuğum arkadaşlarımı etiketlemişim, kusura bakmayın.
Kayboldu arkadaşhahahahahah ölüyoruz meraktan
Ne kusuru, olur mu hic oyle seylaf olsun diye sakasina soyledim.
Umarim yorumundan memnun kalirsin, yollayabilmek icin baya bi cabaladin cunku :) umarim deger.
Çok teşekkür ederim tekrarNe kusuru, olur mu hic oyle seylaf olsun diye sakasina soyledim.
Umarim yorumundan memnun kalirsin, yollayabilmek icin baya bi cabaladin cunku :) umarim deger.
o zaman su falı daha mı mantıklı ya? bende gezegen muhabbetlerinden anlamıyorumAhenk Özüm :Uzun bir zamandan sonra baktırdığım falcı. Biraz ayrıntı vermeseydim dediğim bir fal oldu, evlilik için önemli adımların atılacağı tarih olarak 22 Ekim 2019-9 Haziran 2021 verdi. Evlilik mi, nişan mı onu söylemedi. Hitabı, iletişim şekli, analizleri güzel. İşe girmek istediğim şirketin adındaki 1 harfi de söyledi. Yıldızname baktırdığım için 1. ev, 2. ev ve Jüpiter, Venüs, Ay gibi kelimeler kullandı fakat ben bu dediği yerleri anlamadım. Baktığı fal uzun, bilginiz olsun. Ben aslında beni tarif etmesini, hangi tip erkekle mutlu olacağımı değil gelecekte beni neler bekliyor diye falı göndermiştim ama bana sorarsanız beni bu fal tatmin etmedi. 70 ₺’ye de değmez açıkçası.
Senin istediğin detay neydi canım mesajına göre yazdıklarına göre vermiş detay. Tip bile vermiş bana onu yapmamıştıDoğum haritamda ikiz erkek çocuğum, erkeklerden 3 sene sonra dünyaya gelecek bir kız çocuğum varmış.
Bence 35 ₺ civarında bakan falcılara baktırmak daha mantıklı çünkü en azından 2 farklı yorum denemiş oluruz. 70 ₺ bir fal için çok bence, baktıran da olunca böyle fiyatı indirmezler.o zaman su falı daha mı mantıklı ya? bende gezegen muhabbetlerinden anlamıyorum
Keşke başka bir fal çeşidini deneseydimSenin istediğin detay neydi canım mesajına göre yazdıklarına göre vermiş detay. Tip bile vermiş bana onu yapmamıştıpeki tiplemesi tuttu mu? Birde yıldıznamede karakter analizi yapılır gezegenlere ve evlere göre bakılır canım.
Pahalıymış yaBen ikinci kez Ahenk Özüm'e yolladım bu sefer yıldızname , arkadaşlar kadın haritamı öyle bir çıkarttı ki resmen tarihleriyle , arkadaşıma söyledim oda bugün gönderdi hem su hem yıldızname ona da aynı şekilde çok memnun kaldı. Duygu'nun verdiği tarifler bende çıkmadı birde kamuda çalışıyorum ben bana yeni iş kapısı var borçlarından kurtulacalsın vs demiş borcum yok ki onu bırakın iş değiştirme gibi bir durumumda yok kamu sektörü diye işaretlenmiştim birde. Talia için geçmişi ve anı bilemedi ama gelecek için bekleyip göreceğiz. Alex geçmişi bildi ama oda şimdiki zamanda yanıldı , gelecek için tutarlı olaylar söyledi.
35'tlye yeni falcılar ve fiyat yükseltmeyenler bakıyor 35'e derin hisler var ama hiç baktırmadımBence 35 ₺ civarında bakan falcılara baktırmak daha mantıklı çünkü en azından 2 farklı yorum denemiş oluruz. 70 ₺ bir fal için çok bence, baktıran da olunca böyle fiyatı indirmezler.
Kız verdiği tip tuttu mu ben orada kaldımKeşke başka bir fal çeşidini deneseydim
Açıkçası ben konuşmasından anlayamadımKız verdiği tip tuttu mu ben orada kaldım
At canım tercümanlık yapayımAçıkçası ben konuşmasından anlayamadımSana yollayayım, sen bana tercüme et
Yardımcı olursan çok makbule geçerAt canım tercümanlık yapayım
Kahve atmayı düşünüyorum aynı verimi alır mıyımHiç sanmıyorum olumlu olumsuz her şekilde yazdı çünkü , şok olduk derken kastım ondandı zaten. Arkadaşımın babasıyla konuşmadığını küs olduklarını , sevgilisinin onu aldattığını vs yazdı yani. Arkadaşım zaten biliyordu bunları.
ya öyle demeyin 50 tl verdim falının tutması lazım emre dinçinEmre dinç berbat ötesi kopyala yapıştır resmen bide özgür müdür nedir oda berbat... bedava fal hakkim bosa gitti resmen