- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Açıldı kızlar
İkinize de anlattım durumumu kızlarAt canım yardımcı olmaya çalışırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıldı kızlar
İkinize de anlattım durumumu kızlarAt canım yardımcı olmaya çalışırım
Medyum cetin’e 3 fal atmıştım hicbir sey dediği gibi olmadı.Ahenk özümü tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorsam sen. Ben de baktırdım ona :) ama teyit edemiyorum karşı tarafı ve verdiği vadeye daha var
Sende nasıldı anda?
Telwede medyumçetine baktırdım. Gömdü resmen ilişkimizi :) gerçi bana o haklı gibi geliyor ama bilemiyorum.
Yazdım cevap canımİkinize de anlattım durumumu kızlar
Tellwede baktirmiyorum artık her önüne geleni alıyor.Medyum cetin’e 3 fal atmıştım hicbir sey dediği gibi olmadı.
Anda dedikleri doğru muydu peki?Medyum cetin’e 3 fal atmıştım hicbir sey dediği gibi olmadı.
Hayır degildi zaten her falda da yakın tarihler olmasına ragmen ayrı konustu, birinde uzak dur birinde senden cok hoslanıyor gibi.Anda dedikleri doğru muydu peki?
Off çok rahatladım. Tenk yu lizyaa :)Hayır degildi zaten her falda da yakın tarihler olmasına ragmen ayrı konustu, birinde uzak dur birinde senden cok hoslanıyor gibi.
Baya fazla fiyatlarKızlar fiyatlar bana 2 sene önceye göre biraz artmış geldi ama inşallah değer
ya burada mutlaka paylaş nasıl bulduğunu veya özelden yazKızlar fiyatlar bana 2 sene önceye göre biraz artmış geldi ama inşallah değer
Haber ver mutlakaAhenk Özüm adlı falcıya az önce falımı attım, umutluyum
Ahenk Özüm’e.Baya fazla fiyatlar
Kime ne attın?
ya burada mutlaka paylaş nasıl bulduğunu veya özelden yaz
TamamdırHaber ver mutlaka
Rica ederim canım , bizde senden haber beklemekteyizBu arada yorumcu seçip falımı yolladığımda mobil ödeme karşıma çıktı, çok teşekkür ederim JaneRizzoli B Bukeyuceer
Bunu soyleyenlerden biri bendim aslnda Paket almak yerine fala odeme yapmani tavsiye edenBu arada yorumcu seçip falımı yolladığımda mobil ödeme karşıma çıktı, çok teşekkür ederim JaneRizzoli B Bukeyuceer
Çok pardon, o zaman teşekkür ederim Kullanıcı adları aklında tutmak zor oluyor, son konuştuğum arkadaşlarımı etiketlemişim, kusura bakmayın.Bunu soyleyenlerden biri bendim aslnda Paket almak yerine fala odeme yapmani tavsiye eden
Ses var mı faldan canım , meraklandırma biziÇok pardon, o zaman teşekkür ederim Kullanıcı adları aklında tutmak zor oluyor, son konuştuğum arkadaşlarımı etiketlemişim, kusura bakmayın.