Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar selam, Melisa Donukuk'a fal attım ben de yorumlarımı paylaşayım düşünenler için. İlk olarak online fal için 45 tl çok da ucuz bir fiyat değil (kahve attım) ama karşılığında daha uzun bir fal beklerdim. 6 dk civarı bir faldı. Çok es vererek ve kelime tekrarı yaparak zaman doldurur gibiydi:( Zaten sen böyle düşünüyorsun, hissediyorsun vs gibi tespitlerden de ben etkilenmiyorum. Çok nokta atışı birşey yoktu, herkesin herkese söyleyebileceği cümleler. Gelecek ile ilgili bir öngörüsü var ama bilemedim. Baktıranların yorumlarını alabilir miyim?

Bir de 2 hafta sonra bir kez daha fal atmayı düşünüyorum, aklımdaki isim Çiğdem Atlı. Önerir misiniz?

Kızlar selam, Melisa Donukuk'a fal attım ben de yorumlarımı paylaşayım düşünenler için. İlk olarak online fal için 45 tl çok da ucuz bir fiyat değil (kahve attım) ama karşılığında daha uzun bir fal beklerdim. 6 dk civarı bir faldı. Çok es vererek ve kelime tekrarı yaparak zaman doldurur gibiydi:KK43: Zaten sen böyle düşünüyorsun, hissediyorsun vs gibi tespitlerden de ben etkilenmiyorum. Çok nokta atışı birşey yoktu, herkesin herkese söyleyebileceği cümleler. Gelecek ile ilgili bir öngörüsü var ama bilemedim. Baktıranların yorumlarını alabilir miyim?

Bir de 2 hafta sonra bir kez daha fal atmayı düşünüyorum, aklımdaki isim Çiğdem Atlı. Önerir misiniz?
Baktıracağın zaman çevrimiçi olanlara göre yardımcı olurum 🥰

⭐️ 04.11.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Valentina Wolf: Sorduğum kişiyle burçlarımızın uyumlu olduğunu söyledi. Sorduğum kişiyle bu ay içinde iletişimimiz hız ve netlik kazanacakmış ayrıca en geç 3 hafta içinde sevgili olacakmışız. Bu kişi beni beğeniyormuş ve 2 hafta içerisinde yüz yüze bir görüşmemiz olacakmış. Bu kişi benimle görüşmek için fırsat kolluyormuş ve beni sosyal medyadan takip ediyormuş. İş hayatımla ilgili olarak en geç Ocak ayında işe başlayacağımı söyledi. Son olarak kahve falına ek olarak tarot kartları seçtiğinde bir hediyeleşme görmüş.

Kızlar selam, Melisa Donukuk'a fal attım ben de yorumlarımı paylaşayım düşünenler için. İlk olarak online fal için 45 tl çok da ucuz bir fiyat değil (kahve attım) ama karşılığında daha uzun bir fal beklerdim. 6 dk civarı bir faldı. Çok es vererek ve kelime tekrarı yaparak zaman doldurur gibiydi:KK43: Zaten sen böyle düşünüyorsun, hissediyorsun vs gibi tespitlerden de ben etkilenmiyorum. Çok nokta atışı birşey yoktu, herkesin herkese söyleyebileceği cümleler. Gelecek ile ilgili bir öngörüsü var ama bilemedim. Baktıranların yorumlarını alabilir miyim?

ben de anda ve geçmişte gayet iyiydi, gelecek için ben de bekleyip göreceğim
ama anlık analizlerini begendm ben.

Ben Zülal'e geçen ay fal atmıştım..ses kaydında belli oluyor samimiyeti ve gerçekten çok hisli bence sitenin en iyilerinden..öyle şeyler söyledi ki şaşırıp kaldım hatta bir hafta sonra ona tekrar atmıştım dediklerini yaşamaya başlayınca ve devamı da çıktı..gerçekten bence deneyin tavsiye ederim kızlar :lülülü:

Ben Zülal'e geçen ay fal atmıştım..ses kaydında belli oluyor samimiyeti ve gerçekten çok hisli bence sitenin en iyilerinden..öyle şeyler söyledi ki şaşırıp kaldım hatta bir hafta sonra ona tekrar atmıştım dediklerini yaşamaya başlayınca ve devamı da çıktı..gerçekten bence deneyin tavsiye ederim kızlar :lülülü:
Ilginc..iki defa baktırmıştım arayla,bana bir dediği diğerini tutmamıştı

Ilginc..iki defa baktırmıştım arayla,bana bir dediği diğerini tutmamıştı

belki enerjimiz tuttu bilmiyorum ama ben tekrar fal atacaklarım arasına aldım onu arada yine tercih ederim ve arkadaşlarıma da hep öneriyorum. Geçenlerde arkadaşlardan da fal atanlar oldu onlarda memnun kalmışlar. Ama tabi şans biraz da galiba bilmiyorum mesela başka yorumcuları çok öven arkadaşlar oluyor atıyorum falı ama sonra dediklerini anlamsız bulduklarım oluyor tamamen şans ya.. :KK66:

belki enerjimiz tuttu bilmiyorum ama ben tekrar fal atacaklarım arasına aldım onu arada yine tercih ederim ve arkadaşlarıma da hep öneriyorum. Geçenlerde arkadaşlardan da fal atanlar oldu onlarda memnun kalmışlar. Ama tabi şans biraz da galiba bilmiyorum mesela başka yorumcuları çok öven arkadaşlar oluyor atıyorum falı ama sonra dediklerini anlamsız bulduklarım oluyor tamamen şans ya.. :KK66:
bana faktığı fal iyiydi ama herşey de çok iyiydi yani dedikleri söyledikleri
ahahha ya inşallah dediği gibi olur aslında diğer fallarımla hemen hemen aynıydı ama fazla iyi olunca da şaşırıyo insan:)

bana faktığı fal iyiydi ama herşey de çok iyiydi yani dedikleri söyledikleri
ahahha ya inşallah dediği gibi olur aslında diğer fallarımla hemen hemen aynıydı ama fazla iyi olunca da şaşırıyo insan:)
Benim tam tersi cok olumsuz ve herkesin soylediginin tam tersini soyledi dedigim gibi belki onun dedigi dogrudur bilemiyorum artik yasayip gorecegiz

telefonda falı denedimmm , şöyle bir durum oldu, falı gönderdikten sonra neden oldugunu anlamadım ama fal 5-6 dk sonra iptal oldu , falcıyla konuşamadım yani . Fal iptal olduktan sonra benim hesabıma 2 katı kredi geldi :)))
falı bağlayamıyorsak 2 katını iade ederiz diye bir iddalarımı var acaba :confused:
neden anlamadım ama 30 tl lik falı gonderdim hesabımda 60 kredi oldu :halay:
sonra o krediyle birdaha denedim bu sefer falcıyla normal bağladılar falıma baktı oda enteresan bir tecrübe oldu baya karşılıklı konuşup istediğini sorabiliosun.

O 2 katı kredi olayı neden ve nasıl oldu çözemedim ama havadan kredi iyi geldi :)

telefonda falı denedimmm , şöyle bir durum oldu, falı gönderdikten sonra neden oldugunu anlamadım ama fal 5-6 dk sonra iptal oldu , falcıyla konuşamadım yani . Fal iptal olduktan sonra benim hesabıma 2 katı kredi geldi :)))
falı bağlayamıyorsak 2 katını iade ederiz diye bir iddalarımı var acaba :confused:
sonra o krediyle birdaha denedim bu sefer falcıyla normal bağladılar falıma baktı oda enteresan bir tecrübe oldu baya karşılıklı konuşup istediğini sorabiliosun.

O 2 katı kredi olayı neden ve nasıl oldu çözemedim ama havadan kredi iyi geldi :)

Ben de deniycem valla heyecanlandım şimdi bak... :KK24: Çok sevdiğim enerjimizin tuttuğu ve daha önce telefonda falı denediğim yorumcu var ama başkasına da atayım hemen süper olur valla :halay:

benim de geçen 55 kredim vardı bi baktım 75 olmuş diyorum nereden geldi bu falan 15 dk sonra tekrar 55 oldu kredi

kime baktırdınız

Telefon falları hiç cazip değil.Binnnazda çoğu falci bu yontemi tercih ediyor cogu kişi süreyi kullanamiyor ve ağzından laf almaya çalışıyorlar eldeki kredilede gidiyor

Telefon falları hiç cazip değil.Binnnazda çoğu falci bu yontemi tercih ediyor cogu kişi süreyi kullanamiyor ve ağzından laf almaya çalışıyorlar eldeki kredilede gidiyor
genelde öyleler evet. o yüzden ben telefonla veya yüzyüze baktırırken önce siz anlatın en son ben sorularımı sorucam diyorum:)

Back