Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar taliadan haber var mıdır? Sabah siteye mesaj attım yorumcuya ulaşınca dönücez vs dedi hala ses yok. Son falı talianın bende kötü olsa da bi iki ufak şeyi bilmiş aslında ama adımı bile falda yanlış söylemiş. Neyse krizdeyim yoksa ona atmicaktım ama pahalı birine atmak istemiyorum da
Ayin 5 de aktif olacakmis sanirim

⭐️ 03.11.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Oylum Genç: Hediye edilen bir faldı fakat çok beğendim. 1-2 ay içinde işe başlayacakmışım. Sorduğum kişinin hayatında sıkıntıları olduğunu fakat bir ilişkimizin kesinlikle başlayacağını söyledi. Sorduğum kişi bulunduğu yerden başka bir yere gitmek ve hayatında değişiklik yapmak istiyormuş. Bu kişiyle yazışmalarımız bizi birbirimize bağlayacakmış ve 1 ay içinde yüz yüze görüşmemiz olacakmış. Bu kişi belli bir zaman sonra bana sıkıntılarını anlatacakmış, bu görüşmeler bizi yakınlaştıracakmış ve benim yapmam gereken ona destek olmakmış. 2020 yılı benim için aşk yılı olacakmış, 2020 yılının yaz ayları sonunda sorduğum kişiyle birbirimize sözler verecekmişiz ve birbirimizin hayatında kalıcı olacakmışız. Ne olursa olsun hayatımda bir şey başlamadan kimseyle o şeyi paylaşmamam, anlatmamam gerekirmiş.

Gaus: Genel olarak kahve falımda çıkan sembolleri yorumladı. İsminin içerisinde A harfi olan bir kişiden alacağım müjdeleyici bir haber varmış. Hem hiçbir şey yapamadığım hem de her şeyin tamamlanmasını istediğim bir dönemdeymişim. Sorduğum kişinin hem kendine hem de bana kaybetme korkusu yaşatması gerekiyormuş. Bu duyguyla birlikte sevgimiz değerlenecekmiş. Hayatımın kısmet, bereket ve rızık dönemi başlayacakmış. Yakın zamanda hanemizde kutlama olacakmış ve mutluluk gözyaşlarım falda belirmiş. Sorduğum kişiyle 2019 yılında görüşmemiz olacakmış ve 2020 yılının ilk üç ayında bu kişiyle ilişkimiz başlayacakmış. Son olarak 2020 yılının ilk üç ayında işe de başlayacakmışım.

Kızlar selam ben de geçenlerde yazmıştım kabuslar görüyorum nedenini hangi olaylara bağlı olduğunu veya habercimi bu rüyalar diye merak edip Su Mutluya pazar günü su falı gönderdim. Yorumunda kabuslarımı yazmadım direkt söyledi mesela. Hatta bu rüyaların bilinçaltındaki olaylara bağlı olduğunu ve olayları da bana söyledi. Şaşırdım ve verdiği küçük tavsiyeler var. Bakalım hayırlısı ile onları da uygulayacağımı düşünüyorum ayrıca bazı işler ile ilgili vadeler verdi yıl sonuna kadar dedi bakalım o da çıkacak mı..Ama genel anlamda memnun kaldım sayılır.

selaam, bazı falcılarda telefon butonu gözüküyor, telefonda fal bakıyorlar benim anladığım. deneyen var mı, iyi oluyor mu ?

selaam, bazı falcılarda telefon butonu gözüküyor, telefonda fal bakıyorlar benim anladığım. deneyen var mı, iyi oluyor mu ?

Evet benimde dikkatimi çekti. Sordum hatta siteye evet başlamışlar. Telefonda fal gönderdik arkadaş baktırdı zülal şene atıcakmış ona gönderdi kahve falı. normal ücreti üzerinden yine gönderiliyor 10 dakika süre var ama krediniz varsa süre uzuyor 10 dakikadan sonra dakika başına bölünüyor. 30 tl ücreti mesela 10 dakikadan sonra dakikabaşına 3 tl ödeniyor krediniz varsa düşüyor hesabınızdan ekranda yazıyor bilgiler falı gönderirken çok güzel bence.

Talia nin bir onceki fali ile Zulal Sen'in fallarinda bende de ortak bildikleri seyler oldu. Hem de baya spesifik seyler. Sadece Talia biraz daha gercekci. Zulal ise daha pozitif yorumluyor gibi.
Bende tam tersi idi zulal daha olumsuz yorum yapti bana belkide bugune kadar yapilan en olumsuz yorumun ikincisi ama begendim soyledigi seyleri baktiririm yine

Lal Akın: Maddi yönden şanslı olduğumu söyledi. Sorduğum kişi beni hem karakter olarak hem de dış görünüş olarak beğeniyormuş. Sorduğum kişi duygusal bir karaktermiş fakat bana yaklaşmak da isteyecekmiş. Bu kişiye karşı zor olmalıymışım. Bu kişiyle yaklaşık 20 gün içerisinde görüşmemiz olacakmış ve kahve falında 4 ya da 5 görüşme belirmiş. Sorduğum kişiyle 2019 yılının sonuna kadar ilişkimiz başlayacakmış. Bu ilişki evliliğe gidebilirmiş. Hiç beklemediğim bir anda elime büyük bir miktarda para gelecekmiş. Son olarak istediğim iş için 7 vade çıkmış.

Kızlar selam benim bedava fal hakkım varmış falbarım dolmuş. Sürpriz yorumcuya attım sabah o da hemen yorumlandı. Özgür Can aldı. Bakalım çıkacak mı dedikleri ama iyiydi baya.

Arkadaşım ile Alex'i bekliyorduk bugün kızlar girmiş valla siteye hemen attık fallarımızı başlamış yorumlamaya arkadaşımın ki 2 saatte geldi bakalım ben sıradayım daha :110: oof off inşallah gecen seferki gibi olumsuz şeyler çıkmaz falımda da şöyle bir oh diyeceğim güzel haberler alırım artık ya :dua:

Back