Fal Sepeti Deneyimleri

Burda yazmam belki yanlis ama binnazdaki bir yorumcuyu sormak istiyorum tumay cennet e baktiran fali cikti cikmadi iyi kotu diyen varmi?? Ben 8. Ayda baktirmistim cok begenmistim uzunda bir faldi aralik ayini vade vermis.

Burda yazmam belki yanlis ama binnazdaki bir yorumcuyu sormak istiyorum tumay cennet e baktiran fali cikti cikmadi iyi kotu diyen varmi?? Ben 8. Ayda baktirmistim cok begenmistim uzunda bir faldi aralik ayini vade vermis.
Ex sevgili icin baktirmistim olumsuzdu kizdimda tabi ki icinden;)) olumsuz oldu:işsiz:

Bu Tellwe'deki Yesil Çingene nasıl bisey? Ilk defa fal baktirayim dedim. Enerjim uyusmadi diye reddetmis. Tam bir simariklik ornegi. Kendisini ne saniyor acaba. Orada bildiginiz baska iyi falci varmi. Kredim bosa gitmesin bari.

Bu Tellwe'deki Yesil Çingene nasıl bisey? Ilk defa fal baktirayim dedim. Enerjim uyusmadi diye reddetmis. Tam bir simariklik ornegi. Kendisini ne saniyor acaba. Orada bildiginiz baska iyi falci varmi. Kredim bosa gitmesin bari.
Yesil Cingene bana da goru alamadim demisti 1-2 yil once 🙄 Sinir bozucu bence. Modu da inisli cikisli sanirim...
O degil de Senanur sana cikmis miydi? Dedigi, vadesi filan oldu mu hic?

Son düzenleme:
Yesil Cingene bana da goru alamadim demisti 1-2 yil once 🙄 Sinir bozucu bence. Modu da inisli cikisli sanirim...
O degil de Senanur sana cikmis miydi? Dedigi, vadesi filan oldu mu hic?
Senanur bana 1.5 ay once Kasim 3.- 4. Hafta demisti. Ama bence pembeci. Olacagini sanmiyorum.
Bu arada tellwe'de bildigin baska iyi falci var mi?

bende ayşe ablaya baktıranlardanım...banada olumsuz konuşmuştu...sonuç onun dediği gibi olumsuz oldu maalesef...ama bazen olumsuzda olsa gerçeği duymak daha iyi geliyor insana...boşuna umutla beklemekten iyidir...ayşe ablaya genelde baktıranlarda hep memnun kalmıştır...kısa ve net bakar..gördüğünü söyler.. kimseyi mutlu etmek içinde yalan söylemez..senin durumun nedir bilmiyorum ama umarım yanılır...madem bu kadar üzüldün...
Eğer önceden tellwe de çok fal baktırdıysan ve düşük puan verdiysen bana da düşük verir diye bakmıyor bence. Ne hikmetse farklı bir hesap açtım ve bana bakmıştı. Ama gerçek hesabımda enerji alamadım dedi :). O yüzden baktırmış olsam bile pek inandırıcı gelmedi.

Birde yesilcingene iki durum ile ilgili olumsuz yorum yaparken, medyumcetin iki durumla ilgili olumlu konustu. ikisi de şartlı fal göndermişti. medyumcetin i şunun için örnek gösterim hayran sayısına göre listeleme yapmıştım o nedenle ona da baktırmıştım.

Senanur bana 1.5 ay once Kasim 3.- 4. Hafta demisti. Ama bence pembeci. Olacagini sanmiyorum.
Bu arada tellwe'de bildigin baska iyi falci var mi?
Ben artik tellwe de nadir fal atiyorum. Ilk falinda Banu Yilmaz i begenmistim ama sonra sonra dadikleri pek cikmadi, ucundan kosesinden onemsiz seyler belki. Uyumsuz la ayni kisi bence ve o da cikmadi. Sordugum asil konuda cikmadi kimse maalesef.

Ben artik tellwe de nadir fal atiyorum. Ilk falinda Banu Yilmaz i begenmistim ama sonra sonra dadikleri pek cikmadi, ucundan kosesinden onemsiz seyler belki. Uyumsuz la ayni kisi bence ve o da cikmadi. Sordugum asil konuda cikmadi kimse maalesef.
Zaten her durumda %50 şansları var, ilişki olacak olmayacak, iş olacak olmayacak. biraz süslü kelimeler oldu bitti. Ama ben gerçekten hissiyatlı insanlar olduğunu düşünüyorum. Tabi onuda bulmak mesele işte. Bizimki tamamen terapi

Size bir şey sormak istiyorum diyelim 5 fal baktırdınız 4ü olumlu son baktırdığınız olumsuz son yorumun olumsuz enerjisi ile olumsuz sonuçlanması gibi bir durum olabilir mi?

Tellwe'ye ilk defa bugun girdim.sirf su cingene icin.ve çok pisman oldum. Çok boş biyer. Bir daha asla ugramam.

Size bir şey sormak istiyorum diyelim 5 fal baktırdınız 4ü olumlu son baktırdığınız olumsuz son yorumun olumsuz enerjisi ile olumsuz sonuçlanması gibi bir durum olabilir mi?
Özellikle kart fallarında açılım sonuçlanmadan başka açılım yapılmamalı denildiğini çok duydum hatta bazı falcılar bile der bana tekrar gelme diye, ne kadar doğru bilemiyorum ama o kadarına hiç birimiz uyamıyoruz sanırım. Ben ayda bir tarot baktırıyorum, 2 kere de kahve ama bu bile çok sık aslında. Ancak bu kadar oluyor🤣

Özellikle kart fallarında açılım sonuçlanmadan başka açılım yapılmamalı denildiğini çok duydum hatta bazı falcılar bile der bana tekrar gelme diye, ne kadar doğru bilemiyorum ama o kadarına hiç birimiz uyamıyoruz sanırım. Ben ayda bir tarot baktırıyorum, 2 kere de kahve ama bu bile çok sık aslında. Ancak bu kadar oluyor🤣
Vallahi yine iyisiniz bu 2 ayda 25 kişiye baktırmışım 500 tl para harcamışım aşk acımı unuttum maddi acılarım başladı 😂

Vallahi yine iyisiniz bu 2 ayda 25 kişiye baktırmışım 500 tl para harcamışım aşk acımı unuttum maddi acılarım başladı 😂
Ayrılığın ilk ayları öyle oluyor, sonra hiçbirinin çıkmadığını görünce bir silkinip kendine geliyorsun sayı azalıyor😬😬 Ben o paraları pilatesime, cilt bakımıma falan veriyorum artık daha mantıklı🤣🤣 Şu an oldukça azalttım🙏🏻 2 yıldır baktırıyorum sadece 2-3 kişiden memnun kaldım🤷🏻‍♀️

Baktırdığınız bu kişilerden memnun kaldıklarınız hangileri peki?

Ayrılığın ilk ayları öyle oluyor, sonra hiçbirinin çıkmadığını görünce bir silkinip kendine geliyorsun sayı azalıyor😬😬 Ben o paraları pilatesime, cilt bakımıma falan veriyorum artık daha mantıklı🤣🤣 Şu an oldukça azalttım🙏🏻 2 yıldır baktırıyorum sadece 2-3 kişiden memnun kaldım🤷🏻‍♀️

Baktırdığınız bu kişilerden memnun kaldıklarınız hangileri peki?

ben de daha kişisel gelişime yönelik kendimi sakinleştireceğim şeylere yöneldim. size şu anda şu kişinin söylediklerini yaşadım dediğim biri olmadı ama anlık ve genel olarak beğendiklerim sırası ile talia - zülal şen - yeşilçingene -alex - yorumcu zeus - katiee vise
alex karşı tarafla ilgili bir şey duyabilirsin çok canın sıkılabilir net olarak var böyle bir şey demişti kartlarıma göre 3-4 gün sonra acayip canımı sıkan ağlama krizlerine sokan bir şey öğrendim mesela bu çıktı çıka çıka :)
sizin beğendiğiniz 2-3 kişi kim?

kızlar vadelerimin dolmasını bekliyorum sonra kim ne dedi, ne oldu tek tek detaylı yazacağım. inşallah hepimizin gönlünden geçirdikleri olsun ve daha da önemlisi inşallah hep sakin, huzurlu, mutlu olabilelim. karşıdaki durumlardan çok kendi iç durumumuz bizi bu derece etkiliyor diye düşünüyorum. ben artık bir süre hem maddi hem manevi (sürekli ümit etme, sürekli bir şey olsun diye bekleme) beni etkilediği için bu fal olayını bitirmek istiyorum. son olarak naktaya baktırmak istiyorum aranızda memnun kalan kimler? ya da memnun kalmayanlar?

ben de daha kişisel gelişime yönelik kendimi sakinleştireceğim şeylere yöneldim. size şu anda şu kişinin söylediklerini yaşadım dediğim biri olmadı ama anlık ve genel olarak beğendiklerim sırası ile talia - zülal şen - yeşilçingene -alex - yorumcu zeus - katiee vise
alex karşı tarafla ilgili bir şey duyabilirsin çok canın sıkılabilir net olarak var böyle bir şey demişti kartlarıma göre 3-4 gün sonra acayip canımı sıkan ağlama krizlerine sokan bir şey öğrendim mesela bu çıktı çıka çıka :)
sizin beğendiğiniz 2-3 kişi kim?
Benim online sitelerden sadece yeşil çingene ve biraz da Alex .Mevcut durumla ilgili spesifik detay veren çingene sadece. Alex’i kaliteli bir yorumcu olarak görüyorum kibar ve savsaklamıyor ama analiz yapıyor ağırlıklı çok da fal diyemem.

Twitterda fal kutusu melisa bir kaç kilit noktayı bilmişti geçmiş ve an ile ilgili.

Bu kadar🤷🏻‍♀️

Back