Fal Sepeti Deneyimleri

Yalancı ve bilmem kaçıncı jübilemden sonra (...) Nihal Soy’a baktırdım. Farklı kart çeşitleriyle desteklemesi, süre olarak uzun bakması, ilgisi güzel ama bana biraz fazla genel geldi. Birkaç kez “şöyle de olabilir ama böyle de olabilir” demesi de güven vermedi maalesef. Aylar sonrasına vade verdi ama o zamana unutup gideceğim bir fal açıkçası. Zaten artık gerçekten soğumuşum, şu son 2-3 falı nerdeyse “alışkanlık” kafasıyla baktırdım.

Yalancı ve bilmem kaçıncı jübilemden sonra (...) Nihal Soy’a baktırdım. Farklı kart çeşitleriyle desteklemesi, süre olarak uzun bakması, ilgisi güzel ama bana biraz fazla genel geldi. Birkaç kez “şöyle de olabilir ama böyle de olabilir” demesi de güven vermedi maalesef. Aylar sonrasına vade verdi ama o zamana unutup gideceğim bir fal açıkçası. Zaten artık gerçekten soğumuşum, şu son 2-3 falı nerdeyse “alışkanlık” kafasıyla baktırdım.
Bende bilmem kacinci jübilemi yaptim bugün 😂😂 tumay cennet gecen baktirdigim vadeyle ayni vadeyi verdi bilmiyorum onceki falimi dinledimi yoksa gercekten gordumu ama bende son diyorum bu defa inşallah 🙈🙈

kızlar vadelerimin dolmasını bekliyorum sonra kim ne dedi, ne oldu tek tek detaylı yazacağım. inşallah hepimizin gönlünden geçirdikleri olsun ve daha da önemlisi inşallah hep sakin, huzurlu, mutlu olabilelim. karşıdaki durumlardan çok kendi iç durumumuz bizi bu derece etkiliyor diye düşünüyorum. ben artık bir süre hem maddi hem manevi (sürekli ümit etme, sürekli bir şey olsun diye bekleme) beni etkilediği için bu fal olayını bitirmek istiyorum. son olarak naktaya baktırmak istiyorum aranızda memnun kalan kimler? ya da memnun kalmayanlar?
ben de çok baktırdım ve şuan durucam beklicem bi süre. buğra- özgür can -walentina-didar evrn- melisa donukuk-melek kara-fulya nas- yeşilçingene hepsine baktırdm hepsi aynı baktı. sadece alex
kızlar özgür can’a geçen ay iki fal baktırmıştm biri hediyeydi ona düştü. ilk ve 2. falı aynı söyledi yani 2. fal da genel de çoğu baska sey söyler ya ve dediğini haftasın da yaşadım. gerginlik olacak 10 dakıka tartışma ama konu kapanacak dedi. 3 gün snra aynı dediği gibi otrdugumz yer de birden tartıştk ve konu kapandı:) karsı tarafn düşüncesi olsn kısa vade de olacak olanlar ben begendm ve çıktı.
birini övme amaçlı yazmıyorm bunu çnkü o sitede bi sürü kişiye fal baktırdm hepımz de olanları duymak istiyoruz faydası olsun diye dedm.
2. de buda tamamen benm yorumum herkese çıkacak diye bsy yok daha önce de sölemiştm instgram da falciandaçatabey var baktırmştm tekrar baktırdm sadece ismimi ve yaşımı sordu ve ben ne yaşıyosam şuan birbir döktü ilişkm var yok veya sorun şu bile demedm. dediğm gibi ben begendgm için söylüyorum.
son 2 ayda buğra-özgür can-fulya nas- didar evran- melisa donukuk-melek kara- yorumcu zeus-alex-walentina -zülal şen- yeşilçingene baktırdgm kişiler. hepsi aynı yorumu aynı şeyi söyledi bana bi tanesibile farklı bsy demedi:) benm en sevdgm buğra özgür can didar ve fulya oldu. yeşilçingene de durum analizinde iyiydi dedkleri çıkacak mı bakalm.
alex kişilk analznde iyiydi ama bana sen çabala sıcak davran dedi bunu sadece o dedi diğerleri hep geri dur dedi ama bzmkine sıcak yapınca havalanıyo o yüzden yapmıyorm:) o yüzden ben de beklicem. hepımızın ısteklerıne kavusmasını dılıyorum..

ayrıca bi ara birilerini övdület baktırdık falcıların kendileri çıktı bılıyosunuz ben de o hevese düşüp baktıranlardanım. dediğim gibi ben sadece begendkleri söyledm. zaten ben de baktırmıcam artk bi süre kafam çorba oldu

ayrıca bi ara birilerini övdület baktırdık falcıların kendileri çıktı bılıyosunuz ben de o hevese düşüp baktıranlardanım. dediğim gibi ben sadece begendkleri söyledm. zaten ben de baktırmıcam artk bi süre kafam çorba oldu
Ozgur can a bende iki fal bKtirmistim biri hediye falimdi kahve gercekten begendim ama katina o kadar iyi degil bence ona kahve baktirilabilir gercekten kahvede iyi tabiki benim dusuncem. Birde burda birilerinj ovup kendi cikan kim soyleyebilirmisin ben ne kacirdim acaba 🤔 duydugum her isme baktirdim cunku kesin bende dusmusumdur o tongaya

canm bi ara bi ahenk özüm vakası oldu ben de hemen atladm tabi bi hevez. meğer kendi burda üyelik açıp kendini övmüş. bir de ayışığın bşy sölicem çok iyi dediler baktırdm hayatm da bu kdr kötü fal olmamıştır dediği bir tane şey çkmadığı gibi anlattıklarıda genel geçer seylerdi.

Nihal Soy bende beğenmedim.

Nihal soy a ben de baktırdim nil güneş e benzeyen bir tarzı var.konuşma tarz olarak vs,ses tonu o değil de..çok can alıcı bi cümle kurmadı,bana da telepati ritüel tarzı şeyler önerdi

Evet Zülal Şen ne varsa ne gördüyse falınızda söylüyor ama işte bende o özelliğini sevdim. Ne zaman göndersem falımı biliyorum ki net bir şekilde yorumlar ve ben de dediklerini şaşkınlık ile dinlerim hep..Pembe tabloyu sevmiyorum ve samimi de bulmuyorum açıkçası.. Geçenlerde orada Nil Yıldız'a attım fal pembeciydi gibi ama yine de arada olumsuzları da nazikçe söyledi..Onuda beğendim :super:

Evet Zülal Şen ne varsa ne gördüyse falınızda söylüyor ama işte bende o özelliğini sevdim. Ne zaman göndersem falımı biliyorum ki net bir şekilde yorumlar ve ben de dediklerini şaşkınlık ile dinlerim hep..Pembe tabloyu sevmiyorum ve samimi de bulmuyorum açıkçası.. Geçenlerde orada Nil Yıldız'a attım fal pembeciydi gibi ama yine de arada olumsuzları da nazikçe söyledi..Onuda beğendim :super:
zülal şen’e ben ilk defa baktırdım geçen gün umarım dedkleri çıkar

zülal şen’e ben ilk defa baktırdım geçen gün umarım dedkleri çıkar

Ben de ilk başlarda acaba falan diyordum ama yaşadıkça gerçekten tecrübe ettim dediklerini..nasıl biliyor bilmiyorum ama hani en hit falcılarım arasında olur yani onu diyebilirim mesela. Baya iyi yorumcular var ama denk gelmek herhalde mesele işte onu da deneye deneye bulucaz artık :KK66:

Ben de ilk başlarda acaba falan diyordum ama yaşadıkça gerçekten tecrübe ettim dediklerini..nasıl biliyor bilmiyorum ama hani en hit falcılarım arasında olur yani onu diyebilirim mesela. Baya iyi yorumcular var ama denk gelmek herhalde mesele işte onu da deneye deneye bulucaz artık :KK66:
bana çok olumlu bi fal baktı ve ben ya bu kdar da değildir fln dedm kendi kendime:)) sizden de böyle oumlunşeyler duyunca mutlu oluyorm:))

Haha nasil oluyor bilmiyorum ama kahve fali atmama ragmen bende sadece kartlardan soz etti durdu bu Zulal. Pembe gozluklerini takip yorumlamisti ve kisa vadede dedigi durumun tam tersi oldu. Hic memnun kalmamistim zaten. Bi de araya "pozitif dusun" gibi kisisel gelisim kliseleri sokusturan yorumculari hic sevmem. :/

Haha nasil oluyor bilmiyorum ama kahve fali atmama ragmen bende sadece kartlardan soz etti durdu bu Zulal. Pembe gozluklerini takip yorumlamisti ve kisa vadede dedigi durumun tam tersi oldu. Hic memnun kalmamistim zaten. Bi de araya "pozitif dusun" gibi kisisel gelisim kliseleri sokusturan yorumculari hic sevmem. :/
ben de kahve falı attım ama hiç kartlardan gitmedi bana vade de vermedi olayı kişiyi ve neler olacagını anlattı. enerji durumu diyolar ya kımımıze birebir tutuyo kımımıze alakasız oluyo belki de öyle bsydir

ben de kahve falı attım ama hiç kartlardan gitmedi bana vade de vermedi olayı kişiyi ve neler olacagını anlattı. enerji durumu diyolar ya kımımıze birebir tutuyo kımımıze alakasız oluyo belki de öyle bsydir
Ben bu enerji isine falan asla inanmiyorum "bullshit"! . Sorun biz danisanlarda degil yorumcularda. Onlarin anina denk gelmek asil mesele. Zirt pirt heran fal alimi yapip yorumlayan, odaklanamadan enerjisi dusuk haldeyken online olan yorumcular tabii ki isabetli yorum yapamaz oyle surekli. Yakalamasi zor olsa da Talia yi bu anlamda takdir etmiyor degilim 7/24 online degil.

Ben bu enerji isine falan asla inanmiyorum "bullshit"! . Sorun biz danisanlarda degil yorumcularda. Onlarin anina denk gelmek asil mesele. Zirt pirt heran fal alimi yapip yorumlayan, odaklanamadan enerjisi dusuk haldeyken online olan yorumcular tabii ki isabetli yorum yapamaz oyle surekli. Yakalamasi zor olsa da Talia yi bu anlamda takdir etmiyor degilim 7/24 online degil.
öyle bi durum da var tabi sürekli bakan 1-2 taneye iyi bakıp gerisn de hikaye yazan. ama kiminle de gerçekten uymuyo enerji bana göre.
o yüzden diyorum kimimiz daha falı dinlerken okurken evet ya durumu iyi anlatıyo diyoruz kimisin de yazmış hıkayeyi yok böyle bsy diyoruz. o kdr çok baktırdım ki artk kim iyi kim kötü bana göre bi fikrim oldu.

Back