Fal Sepeti Deneyimleri

Yaklasik 5 aydir fal baktirmiyordum.Yine baktirmazdim da cok bunaldigim bir an gecen hafta ,bedava kredilerim de birikmis onlarla birlikte Nihal Soy ,Didar Evren ve Alex e _Alex e tamamiyle yasam koclugu,karakter analizi icin atiyorum yillardir cok farkli tarzi cunku_ attım.Hepsi sordugum sorularin üzerinden cikarimlar yapip yorumlamis.Yani az bucuk mantigi olan herkes bunu yapabilir.Alacakli oldugum bir param vardi onu da sormustum.Cok zor dediler ,gidip gelinecek,üzerine gidilecek belki cok az bir miktar alirsiniz dediler.2 gün sonra karsi taraf aradi paranin hepsini verdi :) yani cikmadi fallari :) Alex zaten gelecekle ilgili bir sey demez.Ancak sorarsaniz , olabilirligi var ya da yok der mantik cercevesinde.Alex in yerini ben ayri goruyorum o sitede.Özel biri ve iliski danismani gibi.Nihal soy ve Didar evren de karakter analizinde,anlik durumda iyi denebilir.Didar evren kasim sonu vade vermis bir sey icin.Bilemiyorum.Ama fali inanilmaz kisaydi.4 dk kadardi.yalniz bu 4 dk de sadece sorularima yönelik konustu,farkli bir sey söyleyen olmuyor zaten.Pisman oldum mu,oldum tabii.Bana bi sey katmiyor,ayrica dedikleri cikmiyor.ya da tam tersi cikiyor.Sadece karakter analizi,anlik durum icin atmak isteyenler icin bu yazdigim yorumcular iyi en iyisi Alex tabi bu konuda .

Bu vade olayları cidden olmuyor ama en azından vade tutmadı ama dediği gibi şu şu olayı yaşadım dediğiniz birileri var mı

Vade olayı bende çok nadiren tuttu, hatta sırf o yüzden etkilenip baktırmaya devam ettim.

Binnaz’da Eyüp ve Zümra tutturdular. Hiçbir iletişimin olmadığı bir dönemde (2-3 ay) biri eylül ortası dedi, biri de 3 vade dedi. Aynen dedikleri dönemlerde haber aldım (mesaj, telefon vs.). Pelin Bilge de az çok bilmişti vade anlamında. Tellwe Yulee’nin “çooook yakında” dediği şey de falın akşamında oldu.
Yine Binnaz’da birkaç isim, benim dışımda yaşanacak olayların (yani doğrudan benim yaşamadığım olayların) dönemini bildiler. Hepsi kış sonu, Balık burcu dönemi dediler ve öyle de oldu. Nil de alakasız bir şeyin vadesini bildi, Engin de keza az buçuk öyle.

Gerçekten hissettiler mi, yoksa kartlardan mı hesap ettiler, bilmiyorum. Tarot vade verir çünkü. Yani bilmiyorum, vade tutmaz diye kestirip atamıyorum ben. Başka yaşayanlar da var bunu çünkü forumda.

Vade dışı uzun süreli gidişatı ise en iyi Çingene gördü.

Vade olayı bende çok nadiren tuttu, hatta sırf o yüzden etkilenip baktırmaya devam ettim.

Binnaz’da Eyüp ve Zümra tutturdular. Hiçbir iletişimin olmadığı bir dönemde (2-3 ay) biri eylül ortası dedi, biri de 3 vade dedi. Aynen dedikleri dönemlerde haber aldım (mesaj, telefon vs.). Pelin Bilge de az çok bilmişti vade anlamında. Tellwe Yulee’nin “çooook yakında” dediği şey de falın akşamında oldu.
Yine Binnaz’da birkaç isim, benim dışımda yaşanacak olayların (yani doğrudan benim yaşamadığım olayların) dönemini bildiler. Hepsi kış sonu, Balık burcu dönemi dediler ve öyle de oldu. Nil de alakasız bir şeyin vadesini bildi, Engin de keza az buçuk öyle.

Gerçekten hissettiler mi, yoksa kartlardan mı hesap ettiler, bilmiyorum. Tarot vade verir çünkü. Yani bilmiyorum, vade tutmaz diye kestirip atamıyorum ben. Başka yaşayanlar da var bunu çünkü forumda.

Vade dışı uzun süreli gidişatı ise en iyi Çingene gördü.
Teşekkür ederim dilerim hep söylenen güzel şeyler olur 🙏🏼

Bu arada bende Falsepetinden lal akın'a baktırdım bakalım Kasım bitmeden bir haber gelecek dedi, olumlu veya olumsuz sonucu yazacağım.

Samantha grey baktiranlar varsa yorum alabilirmiyim ?? Benim hediye falima o bakti begendim gibi anlik durumda. Gorusu cikti diyen veya tutarli tutarsiz diyen varsa yorum alsam

Kizlar nihal soy kahvede mi iyi yoksa tarotta mi?
Ben kahve atmıştım kendisine. İlk başta genel gördüğü şeyleri yorumlamış sonra sorularım için tarot açılımı yapmış. Gelecek odaklıydı çıkıp çıkmayacağını bilemiyorum. Ama ne çok iyi ne kötü orta bence.Yani woww dediğim bir şey yoktu

Ben kahve atmıştım kendisine. İlk başta genel gördüğü şeyleri yorumlamış sonra sorularım için tarot açılımı yapmış. Gelecek odaklıydı çıkıp çıkmayacağını bilemiyorum. Ama ne çok iyi ne kötü orta bence.Yani woww dediğim bir şey yoktu
Acikcasi ben hic begenmemistim hatta soru dahi sormadim

Kızlar taliadan haber var mıdır? Sabah siteye mesaj attım yorumcuya ulaşınca dönücez vs dedi hala ses yok. Son falı talianın bende kötü olsa da bi iki ufak şeyi bilmiş aslında ama adımı bile falda yanlış söylemiş. Neyse krizdeyim yoksa ona atmicaktım ama pahalı birine atmak istemiyorum da

Acikcasi ben hic begenmemistim hatta soru dahi sormadim
Gelecek odaklıydı dediğim gibi bilemiyorum.Yeni gelenlere baktırdım bende. Bir tek medyum namasteden memnun kaldım gibi. Burcu karen var kesinlikle uzak durun ondan.Hediye falıma bakmıştı. Şikayet ettim ve falımın parasını geri yatırdılar.İlk defa birini şikayet etmişimdir o derece. Didar'a bende baktırmıştım ilk başladığında pek memnun kalmadım ondanda.

Kızlar falım geldi Nihalden. Ben beğendim bazı detaylar bildi şaşırdım. Ve gerçekçi yorumlar yaptı pembeci değil asla. En beğendiğim şu oldu kahve yollamama rağmen hem tarot hem melek kartları hem de aşk kartı çekti baya ilgilendi, tekrar yollayabilirim.
Teşekkürler...

Back