- 12 Temmuz 2011
- 4.840
- 1.870
- 373
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #4.641
Ayin 5 de aktif olacakmis sanirimKızlar taliadan haber var mıdır? Sabah siteye mesaj attım yorumcuya ulaşınca dönücez vs dedi hala ses yok. Son falı talianın bende kötü olsa da bi iki ufak şeyi bilmiş aslında ama adımı bile falda yanlış söylemiş. Neyse krizdeyim yoksa ona atmicaktım ama pahalı birine atmak istemiyorum da
Tamam canım teşekkür ederimAyin 5 de aktif olacakmis sanirim
talia ile benzer şeyleri söylemişti bana kahve atmıştım vadesine var ama bilmiyorum olur muKızlar zülal şen için fal baktıranlar yorumlarınız nedir? Biraz arattım ama sormak istedim tekrardan size
Teşekkür ederim canım, aklım onada bi giidip geliyor da o nedenle sordum:)talia ile benzer şeyleri söylemişti bana kahve atmıştım vadesine var ama bilmiyorum olur mu
Teşekkür ederim canım, aklım onada bi giidip geliyor da o nedenle sordum:)
selaam, bazı falcılarda telefon butonu gözüküyor, telefonda fal bakıyorlar benim anladığım. deneyen var mı, iyi oluyor mu ?
Bende tam tersi idi zulal daha olumsuz yorum yapti bana belkide bugune kadar yapilan en olumsuz yorumun ikincisi ama begendim soyledigi seyleri baktiririm yineTalia nin bir onceki fali ile Zulal Sen'in fallarinda bende de ortak bildikleri seyler oldu. Hem de baya spesifik seyler. Sadece Talia biraz daha gercekci. Zulal ise daha pozitif yorumluyor gibi.
Gercekten mi? Ne zaman oldu bu. Zülal bana tüm fallarımda cok olumluydu. Bende pembeci herhalde demistim.Bende tam tersi idi zulal daha olumsuz yorum yapti bana belkide bugune kadar yapilan en olumsuz yorumun ikincisi ama begendim soyledigi seyleri baktiririm yine
Bugun cok olumsuzdu bana bir utku birde o bana cok olumsuz yorum yapan ama belkide onlarin dedigi olacak ama begendimde yaniGercekten mi? Ne zaman oldu bu. Zülal bana tüm fallarımda cok olumluydu. Bende pembeci herhalde demistim.
Peki konu aşk mıydi yoksa iş,para, başka birşeymiydi?Bugun cok olumsuzdu bana bir utku birde o bana cok olumsuz yorum yapan ama belkide onlarin dedigi olacak ama begendimde yani
AşkPeki konu aşk mıydi yoksa iş,para, başka birşeymiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?